כל הגייז הדתיים היחלצו לעזרתי!!

TeddyBear1

New member
כל הגייז הדתיים היחלצו לעזרתי!!

אני מאוהב עד הגג בבחור דתי שאני מכיר כבר חצי שנה ואנחנו חברים הכי טובים..!! בזמן האחרון אני ממש ממש מאוהב בו ואני לא יודע אם הוא גם בקטע שלי.. אנחנו עושים מלא דברים ביחד מדברים על מלא דברים במשך שעות ואני מת לדעת אם הוא בעניין שלי או לא..! האם יש איזושהיא דרך לדעת אם הוא גיי או לא? חוץ מלשאול אותו!!! ואני מפחד שמפני שהוא דתי הוא יפחד לממש את הנטיות שלו במידה ויש לו.. אני ממש אוהב אותו תעזרו לי..!

BabyBoy1

New member
שאלת השאלות ../images/Emo4.gif

למה שלא פשוט תנסה לגשש קצת? תשאל אותו אם הייתה לו חברה... או שתנסה לדבר איתו על נושאים שקשורים לגייז, כמו למשל הדקירה במצעד, ותראה איך הוא מגיב... בכל אופן, שיהיה בהצלחה ותעדכן אותנו :)

TeddyBear1

New member
זהו שאני יודע עליו הכל!!

הוא בתול והוא בן 20 וכל הזמן שחברים שלו היו הולכים לזיין (בחורות) ולוקחים אותו איתו הוא לא היה מזיין איתם - התירוץ שלו זה שהוא רוצה פעם ראשונה עם מישהי מיוחדת.. עכשיו לך תידע אם זה באמת המניע שלו או שפשוט הוא גיי אין לי מושג!! הוא בחור תמים כזה אין לו מושג מה קורה במצעד כמו שלי אין מושג על הדקירה במצעד.. אין עוד איזה דרךך לגלות??? חחחח יום שלשום הוא נתן לי לגלח לו את הרגליים זה אומר משהו?! חחחח - היה מצחיק רצח!

סבבב

New member
לגלח את הרגליים?

מאיזו סיבה הוא רצה לגלח את הרגליים? אני חושב שיש בסיס מסויים לחשוד שאולי הוא גיי... נסה למצוא עוד כמה סממנים ואז פשוט דבר איתו על זה...

TeddyBear1

New member
כי הוא היה שעיר רצח

והוא לא היה מרוצה מההגוף שלו בגלל זה והוא החליט שהוא עושה מהפך אז זה היה צעד אחד להוריד שערות צעד הבא זה להוריד את הכרס היפה והחמודה שלו חחח בחדר כושר...

גילוח רגליים ?!

הוא שהוא דוגמן או שזו הזמנה די בוטה מאחד שלא בקי במלאכה.. אין לך מה להפסיד, נסה משהו נועז ותראה איך יגיב

TeddyBear1

New member
ואללה יודעים מה? אני אלך על זה..

כולם אומרים לי שאלו סימנים מספיק טובים ואני אלך על זה ואני אעדכן אתכם..תודה רבה לכולם על העזרה... צפו לעידכון בימים הקרובים..!

למעלה