כל הברכות למיניהן

actress

New member
סתיו בהצלחה עם הפורום ../images/Emo24.gif

המון המון המוןןןןןןןןן בהצלחההההההההההההה

ענק!!!!

ברכות על הפורום החדש. בתור חובבת מחזות זמר מושבעת אני מחכה בקוצר רוח לראות את הפורום פורח
ומלבלב

סתיו יא מאאאגניבה!!איזו יוזמה ברוכה

המון המוןן המוןןןןןן בהצלחה,בתור חובב מחזות זמר מושבעעע את בטח יכולה להאמין להבטחה שלי שאני אעזור במה שתרצי? שלך,ושלכם,תומש!

צR man 85764

New member
congratulations

ברכותי על פורום החדש. לא רציתי להיות האחרון לברך ולאחל בהצלחה, אבל, מה לעשות שהמיניבוסים בת"א מגיעים כל חצי שעה. בכל מקרה רציתי לברך אותך, אבל... חוץ מלמחוק הודעות, להשאיר הודעות ולזרוק אנשים מהפורום לא ממש הבנתי מה התפקיד של מנהל הפורום, אבל זה לא ענייני. ברכות, הרבה הצלחה ואני בטוח שתצליחי לנהל את פורום הזה טוב מאד וכמו שצריך. רועי

תפקידו של מנהל הפורום

הוא לא רק למחוק הודעות ו"לזרוק" אנשים מהפורום. תפקידו של המנהל הוא לסדר את ההודעות, לעזור לאנשים, לדאוג שלא יכתבו דברים שמעבר לגבול הטעם הטוב, ובעיקר להיות מעורב, אני חושבת...

בונסואריישן (=

מזל טוביישן לפתיחת הפורום החדש והמחודש מקווה להראות בו הרבה (= בהצלחה לך סתוישיון מי לוביישן

OffendeR

New member
שיואואווו

לדעתי הפורום הזה מרגש מאוד, זה כל כך מרגש אותי לדעת שסוף סוף אפשר לדבר על מחזות זמר... כאילו שיאו עכשיו אני יכול סוף סוף לחיות כאילו.. כבר סיפרתי לכל חברי מהמחזות על המקום המדהים הזה וכאשר שמעו התרגשותם הייתה עצומה. נ.ב סתיו מישר לדעתי את עושה עבודה מ-צ-ו-י-נ-ת.

tukh

New member
אריאל אתה גאון!!!

סתיו, מזל טוב על הפורום החדש! בהצלחה!

../images/Emo102.gif

סתושקה,המון בהצלחה בפורום החדש. ראיתי רק מחזה זמר אחד. cats הצגה מאוד מאוד לא מומלצת וגרועה אל תראו.......... ביייי

Cats

בדבר אחד אני מודה - העלילה של קאטס זה יותר מרדים מ-20 כדורי שינה... אבל המוסיקה מ-ד-ה-י-מ-ה, התפאורה מהממת, האיפור נראה אמיתי בצורה מפחידה, התלבושות אף הן נראות כמו פרווה אמיתית של חתולים, בקיצור מבחינה ויזואלית וטכנית זה המחזמר הגדול ביותר בכל הזמנים (שכחתי גם לדבר על התאורה, השחקנים וכו´...). אבל הסיפור משעממם נורא. טוב, צריך להתחשב בזה שזה מבוסס על ספר שירים שבנאדם כתב לכל החתולים שאי פעם היו לו...
סתושקה

british airways

New member
שלום..

שלום לכולם.. והיי סתיו.. מה שלומך? קודם כל איחולי על פתיחת הפורום של מחזות הזמר.. לפי דעתי זה נושא מאוד חשוב לחובבי מחזות הזמר.. ואני שמח להיות איש בפורום.. של המחזות.. שלכם .. זיו

actress

New member
סתיו ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif הברכות קובצו אבל יש

בעיה קטנטנה כל השרשורים הם כאלה לא קשורים כי השעות מוזרות ולא כ"כ שירשרת נכון
טוב, לא נורא את דנדשה תביני בהמשך. ו... לפי דעתי היה עדיף אם היו בנפרד ככה היו כבר לך כמה עמ´.
GOOD LUCK DEAR

אני חדשה בעניין...../images/Emo10.gif

אז רחמים עליי! ייקח לי קצת זמן להבין את הכל... גם רציתי לבדוק אם אני זוכרת איך עושים שרשור, וגם נטע אמרה לי שאם יש כמה הודעות שאותן נושא אז לקבץ אותן ביחד. חוץ מזה - מה לא בסדר עם כל העניין של השעות? את זה לא הבנתי...
והכוונה הייתה לחסוך מקום כדי שלא יהיו כמה עמודים. אבל יש איזה שיטה לשנות את זה ולהחזיר את זה למה שהיה? דנדושה...

בגלל שנפרדתי מזיהוי שירים

אני חושב שארבוץ לי כאן לכמה זמן
מזל טוב והמון בהצלחה

למעלה