כל הבנות זונות

כל הבנות זונות

חרות נצלניות כלבות ועוד רק רע אתן יודעות לעשות מתיי תהיו מועילות? בחורות עשו לי כל החיים רק רע. שום דבר טוב ומועיל לא עשו הגעתי כבר למסקנה שבכלל למה לי להיות איתכן או לידכן אבל אן ברירה . אני צריך אותכן ורק בגלל זה אני קצת נחמד זה תן וכך אתן נןתנות אני נחמד כן אתן לא חייבות לי אבל גם אני לא לכן זה תן וכך יתנו יקבלו לא יתנו לא יקבלו

pain is MY love

New member
יש שיר כזה!!!

לאר ג'י העקרב יש שיר בשם "כל הבנות זונות" דווקא אחלה שיר שבעולם!!!

hero D

New member
אז אם את אתה אומר שכל הבנות זונות..

אז גם אמא שלך כזו? ממממ טוב לדעת....

תיזהר , שמור על עצמך ../images/Emo91.gif

אני יודע איפה אתה גר תיזהר וכן זה כן איום

fishey

New member
צודק בגישה אבל ...

לא כל הבנות כלבות ומתנהגות בצורה כזאת. וחוץ מיזה ממתי נותנים בלי לקבל תמורה גם אם התמורה היא אמירת תודה ... תתחיל לסנן קצת את הבנות שאתה מיסתובבב איתן וכל מי שלא מעריכה ומודה לך על משהו שעשית למענה בישבילה זרוק אותה לכלבים לא מגיע לה להיות איתך ( ואני מדגיש שוב למען לא יהיו טעויות גם להגיד תודה זה נחשב לתת בחזרה כל עוד שמיתכוונים לזה )

Akuna Matata

New member
אתה פגוע

שבור, מרוסק, מי עשתה לך את זה? ובלי שום קשר אל תחשוב על האפשרות של להפוך להומו, גם הבנים לא משהו

charla

New member
לדרוריקון

הבנות רעות אלייך ומצלות אותך כי כנראה אתה טיפש מדי לסנן את כל הבנות הנצלניות והכלבות... אומרים שלכל בן אדם נמשכים אנשים דומים לו.. אז תעשה את החשבון שלך איזה הודעה מעצבנת!!

הכו2שת

New member
שמע רגעעעעעע

אם ניפגעת ממישהי זה לא אומר שאתה צריך להסיק מסקנות ולחשוב שככה כל הבנות כן!?!? תתחיל להירגע מותק החיים קשים אבל תלמד לקח אם ניפגעת ממישהו זה לא אומר שכולם כאלה כי אם תמשיך בגישה כזו יהיה לך קשה במהלך החייםש לך מניסיון אישי גם אני פען אמרתי אותו דבר על בנים כשמישהו מה זה פגע בי ואהבתי אותו שנתיים שיחק בי וכו' אבל עכשיו הבנתי שזה לא נכון אז בשביל שתבין תצטרך להתגבר על הפחד להיפגע שוב ולהכיר בנות חדשות ולהבין שלא כולם כמוהה
בהצלחה

חחחחחחחחחחח .... חשבתי על זה

אבל ממש לא נימשך לגברים אני נמשך רק לנשים ומה קרא לך נשים זה הדבר הכי יפה בעולם אבל למה אני צריך לסבול את כל הזיוניי מוח שלכן? אני מקווה שאני ילמד לאהוב אותך!!!!!!

../images/Emo4.gif מאיפה זה בא לך?

גם ל רוב הבנים לא חסר לא כל הבנים בוגדים אז תחשוב על זה שלא כל הבנות זונות!

למעלה