כל הארץ דגלים-דגלים

נשמע כמו פרסומת: "למה לא כדאי

לטוס ליבשת ההיא". חוצמזה שהונצוליאנים הוכיחו את מה שהדגל שלהם מביע. בדגל שלהם האדום מעיד על גידול הבננה, בעוד שהצהוב מעיד על הזן הממסטל. פיתחו איזה זן צבעוני של בננות שאני לא מכירה? מכופף הבננות עבר כאן?

shellyland

New member
אח... כמה חבל

שהמחשב שלי בקומה. אם וכאשר הוא יתעורר, יש לי שם תמונה מתוקה של אמן ברזילאי שמצייר על בננות. אני אפילו לא זוכרת איך קוראים לו, בשביל לשלוח אותך לחפש בגוגל.

לא נורא שהוא בקומה. העיקר שאת

בעלת שיעור קומה. וחוצמזה, יש לי סבלנות. וחוצמזה, החלמה מהירה למחשב. שמא צריך לומר: הלחמה מהירה?

נשמע כמו פרסומת: למה כדאי לטוס מהר

לאמזוניה. עולם הולך ונעלם. מקווה להספיק להגיע לפני שיהרסו לגמרי את הנופים האלה.

shellyland

New member
לא רק זה.

לחי ולצומח באמזוניה יש השפעה רבה על האקולוגיה העולמית. זהו החורש הטבעי הגדול ביותר בעולם ויש לו תפקיד מכריע באיזון האויר שאנחנו נושמים. אני ידעתי שכמות השמדת הטבע גם היא גדולה, אבל לא תיארתי לעצמי שעד כדי כך. בנוגע לתיירות, אני מניחה שהנזק הוא לא כזה משמעותי, מכיוון שבאמת יש שם מספיק "טבע" ונוף לעוד הרבה מאוד שנים ואזורי הכריתה בד"כ מרוחקים מן האזורים המתויירים.

בטח. בשנה א' בביולוגיה לימדו אותנו

שצריך להפסיק ולהשתמש באירוסולים כי זה גורם לחור באוזון ולבעיה באיזון האקולוגי שגם כך הופר בגלל כריתת היערות בברזיל. סיפרו לנו גם על אמנה בינ"ל שמגמתה להפסיק השימוש בחומרים הרעילים וכן להפסיק את הכריתה. אז סיפרו. עולם כמנהגו נוהג. וגם אנחנו ממשיכים לנהוג ברכבים ולפלוט חד-תחמוצת הפחמן. למזלנו סיפרו לנו גם בקורס ההמשך שיש סיכוי שהאיזון האקולוגי יסתדר גם אם נמשיך לנהוג כפי שאנו נוהגים כיום. מזל שלא פרשתי אחרי שנה א'.

למעלה