כל האמת (4)דע את האגודה

darlun

New member
כל האמת (4)דע את האגודה

המשך הדווח על התאונה של בנו של יוסי שטייף הטייס הראשי דאז:המצנח בו טס בנו של שטייף סופק ע"י חבר וועד "דן"שהיכיר את בנו של שטייף הכרות אישית וידע שהוא צעיר מידי ואסור לו לטוס ,המצנח היה "ענתיקה" לפי החוקר טל קנב:" לדיברי בעליו ניבדק -דרוש עיון נוסף".לדיברי משה וקנין שניפגע בתאונה ,אמר לו שטייף "אני שומע דיבורים על תביעה, תגיד תודה שאתה חי ותלך"ובהמשך הדברים אמר הטייס הראשי שטייף לוקנין "הצטרפת לספורט מסוכן היו 200 תאונות אז אתה ה-201 ".עוד הוסיף שטייף (לדיברי וקנין)"חוקי התנועה באויר הם בגדר המלצה בלבד"(קורא יקר ,כדאי שתאמין לדברים למרות שהם ניראים בילתי ניתפסים.המפקפק יפנה למשה וקנין, הדברים מעוגנים במכתבו של וקנין לראש מינהל התעופה -אבנר ירקוני)אין פלא בכך שהאגודה לא טיפלה בתאונה זו ולא ביוסי שטייף שהימשיך לתפקד כטייס ראשי.הקשר בין "דן" לבין שטייף סיכל כלאפשרות למיצוי הדין בתוך האגודה.לפיכך הוגשה תלונה במשטרה בתאריך 30.8.00 .יד נעלמה ניסתה ליסגור את התיק (סתם לידיעה,אישתו של שטייף היא הדס שטייף כתבת גלי צה"ל לעיניני מישטרה ,אולי יש קשר ואולי אין).פניה למבקר המדינה הביאה לפתיחת התיק מחדש.ב22.10.02 ניתקבל מיכתב ממפקח חגית נאורי מתחנת נתניה בו היא מודיעה שהטיפול בתיק נימצא אצל החוקר גיא רוזוליו, התיק מטופל ויטופל. עד כאן פירטי התאונה, התנהגות יוסי שטייף וועד האגודה.ההמשך מרתק...

shaison

New member
נקש עזוב אותנו בשקט

נקש חבל שועקנין לא אמר לך לקפוץ מהגג כי כניראה שהיית מאמין וקופץ. מעניין לדעת איך המשטרה חוקרת משהו שהוא לא תחת החוק (לצערנו)?. מה זה מצנח ענתיקה האם יש שוק לאספנים? מי זה דן למה אתה פוחד לכתוב את שמו? מה היו התוצאות של חקירת מנהל התעופה? וליוסי במידה ותתחרט וכן תגיש תלונה כנגד נקש אני אשמח להעיד. שי לנואל

אל תתן לעובדות לבלבל אותך

נקש אתה פשוט פחדן.מדוע אינך מזדהה בשימך ? אתה ממשיך ומשקר בלי בושה ,אתה כנראה אטום ולא נותן לעובדות להשפיע עליך. זו הפעם האחרונה שאני מתייחס לדברים שאתה כותב ואני עושה זאת רק בשל בקשתם של מספר חברים. 1)הבן שלי טס על מצנח שניקנה מאיתמר נוינר ולא מיוסי קופר שבלשונך המתעתעת קרוי"דן".המצנח הוא מיושן אך לדברי איתמר בעת הרכישה היה בן 81 שעות טיסה בלבד.רכשתי את המצנח רק לאחר שניבדק על ידי שנינו(איתמר ואני). 2)אתה ממשיך ומטעה בהצגת הדברים על ידך, כאשר אתה מתייחס למצנח ורומז כאילו הציוד תרם לתאונה בעוד שהתאונה ניגרמה כתוצאה מטעות אנוש בכך ששני הצדדים וקנין ובני היו חסרי ניסיון ותו לא! 3)הציטוטים של וקנין שאתה מצטט הם שיקריים כמו כל שאר הדברים שוקנין טוען.מה עוד שהוא כתב מכתב לכל הרשויות במדינה וכל הרשויות החליטו לא להתייחס.וקנין פנה אלי שאשלם לו כ 1000 ש"ח כתמורה לנזק שכביכול נגרם לו ואיים בתביעה משפטית שעד עצם היום הזה לא הוגשה! 4)הפעם הראשונה שנודע לי על תלונה במשטרה היה בפורום הזה מדבריך שלך,כך שלא אני ולא אף אחד ממשפחתי התערב כדי ליסגור את התיק.מה דעתך על כך שגם במשטרה הבינו עם מי יש להם עסק ודחו את תלונתך המופרכת. 5)כל האמירות והרמיזות שנעשו מעשים פליליים הם שיקריים הן באשר לביטוח והן באשר ל"קונספירציה"שאני ויוסי קופר רקמנו כביכול.הרי ההצהרה על גילו של בני היא אמת ועל כן עם נעשתה חריגה מתנאי הביטוח הרי שאין, אני חוזר, אין כיסוי ביטוחי ,אז מה אתה מקשקש! 6)גם אם המשטרה חוקרת (לאחר שטירטרת את המערכת) ,אין הדבר מעיד שאתה דובר אמת או שהדברים נכונים, הדבר מעיד שאתה אחוז אובססיביות ושיפלות במשך כל שלוש השנים האחרונות. 7)אל נישכח כי חלפו 3 שנים מאז התאונה של בני ,גם אם היגשת לדבריך תלונה באוגוסט 2000 זה שנה לאחר מכן . 8)אני מלא בחילה על כך שאתה משמיץ ומלכלך את יוסי קופר שמת בתאונה ואינו יכול להשיב להשמצותיך. מה עוד שאינך בוחל להישתמש בבני מישפחתי בכדי לפגוע בי.מעשים אלו מעידים יותר מכל ,עד לאיזו שיפלות אתה מסוגל להגיע. 9)אני חוזר ואומר שזוהיא הפעם האחרונה שאני מתייחס לשקריך .הפעם הבאה תהיה כנראה בבית המשפט. 10)לסיכום אתה ושכמותך מוציאים את החשק והרצון הטוב של חברים המוכנים להתנדב ולתרום ולדוגמא אני שכיהנתי כ15 חודש כטיס ראשי השקעתי מאות שעות ואלפי שקלים בדלק וטלפונים ומעולם, אני חוזר, מעולם לא ביקשתי ולא קיבלתי החזר מהאגודה ,בעוד שאתה מעלת בכסף של האגודה. אני מציע שנקיא אותך גם מהפורום הזה בנוסף לאגודה. 9

אל תתן לעצמך לבלבל אותך.

יוסי ושאר חברי האגודה. 1. החשדות שהועלו ועומדות כלפי יוסי שטייף הם שהנ"ל רשם את בנו יריב שטייף לאגודה טרם היותו בגיל המתאים לפי סע"מ , בסמוך (החשד שכנראה מייד אחרי ולא לפני) לתאונה שבנו היה מעורב בניגוד לנוהלי הרישום המסודרים (לא דרך אורלי) באופן תמוה ומחשיד כאילו חפוז וסודי . אופן הרישום וגיל הרישום ביחד עם גיל הצעיר, תזמון הרישום ביחס לתאונה מהווה בסיס לחשד שמשהו כאן לא תקין . גם העובדה שיוסי מתחמק מלתת תשובות למרות שפניתי אליו 3 פעמים לתא הפרטי וביקשתי ממנו- " יוסי, שכנע אותי שאני טועה " . כשכבר טרח לענות הוא אינו מתייחס לטענות האמיתיות אלא מפזר "מיסוך עשן" ע"י תשובות לנושאים אחרים מעמיקה חשד זה. יוסי, בלי פיזור מסך עשן, השמצות לכל הכוונים והרקורד המרשים שלך (גם לנמרודי זה לא עזר) ענה לכולנו על השאלות האמיתיות אחת לאחת : א. בן כמה היה בנך ביום התאונה? ב. מתי נרשם לאגודה ? ג. מי רשם אותו לאגודה ? ד. אם זו לא היתה זו אורלי שרשמה אותו מי רשם אותו ? ההיתה לו הסמכות לעשות זאת ומדוע לא אורלי באופן מסודר ? ה. אם היו חריגות בגיל המנוגדות לסע"מ מי אישר אותם ? ו. האם יש מסמך בכתוב המאשר רישום עם חריגה לרישום בגיל ? ז. ומדבריך מסעיף 5 ציטוט : "עם (אם ?)נעשתה חריגה מתנאי הביטוח הרי שאין, אני חוזר, אין כיסוי ביטוחי" עולה שביודעין נתת לבן שלך -טייס מתחיל חסר נסיון - ולראיה התאונה- לטוס בנתניה ביום עמוס בין שאר חברי האגודה כשאתה מסכן את כולם כולל הבן שלך ? האם לא נגד זה נלחמים לכאורה חבריך באגודה השכם וערב ועוד עשית זאת בתור טייס ראשי ? אם האמת הפשוטה אכן לצידך הרי סיימנו את הפרשה היום ויצאת כמנצח. 2. לכל מי שקורא את הפורום רציתי לציין שאין לי שום אינטרס כלפי משה נקש וכן כלפי יוסי שטייף או אחרים. תמצית האשמה היא בעובדה שאתה בייחד עם קבוצת אנשים שסייעה לך ומחפה עליך היום חשים שהאגודה שייכת להם בלעדית והכללים שקובעים לאחרים הם רק המלצה לא מחייבת עבורם. אותה קבוצה של אנשים מרשה לעצמה גם להפעיל מכבש חברתי מכוער כולל שימוש בשמות בדויים ושפה זולה וגסה כלפי אדם שמנסה לערער על מה שקורה או אפילו לשאול שאלות, פונים אלי בטלפונים אישיים בסגנון "מה קורה לך ? כולם כועסים עליך לאללה, עזוב תמשיך הלאה " אבל לאף אחד אין תשובות לשאלות . מספיק שתקראו את התגובות שהגיעו כלפי בכל שם בדוי אפשרי- שמעולם לא ירקתי ולא קיללתי ולא זרקתי כסאות או כל מעשה אחר על אף אחד מהאנשים הללו. מה קורה לכם ? היכן היושר האישי שלכם ? היכן האומץ הציבורי להגיד טעינו במקום להעמיק את בור הספיגה הזה ? החשד לגבי עניין בנו של יוסי שטייף אם הוא נכון הוא מקרה בוחן להתמודדותה של האגודה עם האשמה חמורה כלפי נושא תפקיד וכלפי אלו שידעו, סייעו או סתם ידעו ושתקו. חלקם היו אז ואכשיו בתפקיד, לא המשטרה ולא מנהל תעופה צריכים לפתור עניין זה אלא האגודה עצמה בתוכה - לבדוק ע"י מינוי בודק מקובל לעניין , להוציא תוצאות ועכשיו - גם לטובתו של יוסי. אהרון.

למעלה