כל האמת בפנים

falson

New member
כל האמת בפנים

על אף שהציגו אותם כחבורה שלא נפגשה מעולם, חלק מהמתמודדים, עליהם דובר רבות, ככל הנראה הכירו היטב. המתמודדים גיא ונועם בירמנו יחד באותו הבר, גיא גם היה מיוצג באותה סוכנות של ויקה; דן ומרינה, שניהם תושבי חיפה, למדו באותו בית הספר; המתמודדים ויקה, גיא, מרינה וורה עבדו בעבר ב"פארטי בר" שירותי בר באירועים; ורה ומרינה היו חברות טובות ואפילו בילו את מרבית הקיץ הקודם ביחד; עידן ודן גדלו באותה שכונה; אלכס היה המורה בבית הספר בו מולי קרצ'ו למד, ואבא של נועם ומושיק הם חברים טובים. עידן ודן גדלו באותה שכונה,אוייבים מושבעים," איזה כיף לראות את הסירה של מנו ספנות טובעת" אין בעיה שכל זה נכון , מה שמרגיז זה שהיו צריכים להגיד מהתחלה ולא לעבוד עלינו, אבא של נועם ומושיק חברים טובים , אחחח עבודה בעיניים

על מה אתה מדבר?!

פגמת באמינות שלך כשאמרת ש"עידן ודן גדלו באותה שכונה". אני במקרה מכירה קצת את קפון, ויודעת איפה הוא גדל. ותן לי להגיד לך משהו - זה בטוח לא שכונת דניה, השכונה הכי יוקרתית בחיפה, בה גדל אדון מנו. חלאס שטויות...

falson

New member
את במיקרה מכירה אותו,ואני שכן של סבתא שלו

כל אחד מכיר את הדוד של אמא שלו,רבסרן שמועתי כל מי שכותב פה בפורום מכיר כל אחד מהמתמודדים

mom2ia

New member
מדובר כאן במדינת ישראל לא?

קח שני אנשים שלא ראו אחד את השני אף פעם. תן להם לדבר חצי שעה ותגלה שלמעשה הם קרובי משפחה וסבא של אחד למד בכיתה של הדוד של השני. ההפך, אם דן ועידן מכירים כבר מהבית זה הופך את התיעוב למענין יותר ולאמיתי יותר...

cover121

New member
מסכים../images/Emo45.gif

באמת יש קושי לא פשוט ללהק אנשים שלא קיים ביניהם לעולם כל סוג של קשר במדינה כמו ישראל, אם כי לפי הטענות בכתבות מדובר בהרבה יותר מקשר בסיסי(כמו החברות בין ורה למרינה בקיץ שעבר), נראה כאילו ההפקה ניסתה ללכת על בטוח ועל מעגל מצומצם של אנשים. לכן לדעתי לעונה הבאה צריך ליהוק של אנשים מערים ברחבי הארץ כמו אילת, קרית שמונה, ערד, ירושלים, עפולה ולהשתדל שאף מתמודד לא יתגורר באותו העיר עם מתמודד אחר(כמו חיפה ות"א בעונה הזו) ומתרבויות ומוצא שונים ולא בשביל הגיוון האתני כמו שנטען בתחילת העונה אלא בשביל ההקפדה הזו שלאנשים באמת לא יהיה הכרות בסיסית כלשהי.

OK,ונניח שאני לא מכירה אותו

זה לא משנה את העובדה שהוא לא גדל לתוך שפע כלכלי בבית, בלשון המעטה, ואילו דן גדל בשכונה הכי יוקרתית בעיר. הם בטח היו באותו מועדון גולף בשכונה,לא?

egry

New member
צודקת

אני גרתי בחיפה לאמא של עידן היו בעיות כלכליות אז למה שמן הסתם הם יגורו בשכונת דניה?

cover121

New member
מאכזב

מצד שני, בדיעבד אולי היה כדאי להפקה להבין את הכשלים המערכתיים, התוכניים והטכנים, דרך העונה הנסיונית הזו בשביל שהעונה ה-2 תהיה הרבה יותר איכותית. אני מניח שעריכת הפרקים והפרומים תהיה יותר עניינית ומותחת, הליהוק יהיה הרבה יותר רחב וקפדני כך שיתאים לאופי המשחק, ההערכות מוקדמת(לפני תחילת הצילומים) בשטח בהתאם לתנאים הסביבתיים באמצעות הניסיון בעונה הזו והגדלת כח אדם/השכרת אנשים המומחים בתחום והכי חשוב כמובן שמירה על החוקים הבסיסיים של המשחק עם גג 3-4 טוויסטים לאורכו וחוסר העדפה של מתמודד מסוים על פני מתמודדים אחרים שמתבטאת במהלכים שקופים למדי להציל אותו מהדחה. אולי אפילו המשימות יהיו מקוריות(במידה ולהישרדות בולגריה אין עונה שנייה...).

Shexy Peanut

New member
גם אם הם כן הכירו.. זו מדינה קטנה..

ברור שיהיה סיכוי שמישהו מהם יכיר את השני כך או אחרת.. אבל שלי פעם בטעות לחלוטין הכיר מישהו דרך איזשהו אירגון וגילה שהוא בכלל קרוב משפחה שלו... וחוץ מזה.. מאיפה בידיוק את\ה מביא את העובדות הבלעדיות הללו? או אולי NRG... וואט אבר :S

מסויאס

New member
איך יכול להיות שכולם מכירים שם את כולם ?

מה עושים ממנו צחוק מה זה צריך להיות ? חצי מהמתמודדים מכירים תחצי השני גועל נפש השם ירחם משהו פה לא הגיוני.

deja vu 23

New member
אני קצת בשוק

מרינה וורה הכירו אחת את השניה, כנל מולי ונועם, אבא של נועם ומושיק חברים טובים.. לא יודע, נשמע לי הזוי. אסור אסור אסור שהמתמודדים ב"הישרדות" יכירו אחד את השני.

l סיו l

New member
דיי,אני מיואשת.

תגידו באמת חשבתם שאין שם כלום?,שלא יגעו קצת מההפקה,שלא יהיה דבר או שתיים שמבויים. למה בדוגמניות אין קצת ביום?בהישרדות אמריקאית אין ביום?חרטא,פשוט חרטא אחת גדולה! תסכימו,לא תסכימו. נמאס מכל ההשמצות האלה על ההפקה,מכל הבכיינות הזאת על כמה שהתוכנית היא ככה וככה, אם אתם לא אוהבים את התוכנית אז אל תראו אותה אבל פשוט תפסיקו להוציא לאחרים שכן אוהבים את התוכנית ומנסים לשים בצד את הדברים שקצת מבויימים את החשק לראות
!

l סיו l

New member
ובקשר להיכרות של המתמודדים עוד לפני,

לי נראה שזה הכל שטויות,וגם אם כן מה זה אמור לעניין אותנו?

אליהו1919

New member
את לא חייבת להמשיך להגיב כאן

יש קומונה חדשה.. בלי אנשים כמוהו שמקנטרים על כל דבר.. שלחתי לך מסר על זה לא ממזמן..

l סיו l

New member
כן ראיתי את הקומונה,תודה רבה [:

האמת שאני לא מסתדרת עם קומונות אבל בהצלחה,אני בטוחה שתהנו שם

מסויאס

New member
איך יכול להיות ש9 מתמודדים איכשהו מכירים אחד

את השני משהו פה מסריח ביותר. זה לא הגיוני איך בחרו באנשים לפי קירבת משפחה או מה נסגר פה ? הרי ההפקה לא אמורה לדאוג שהמתמודדים לא מכירים אחד את השני או שמשהו אצלהם דפוק במוח והם בחרו מתמודדים שמכירים אחד תשני זה לא הגיוני.

למעלה