כל האותיות: A B C D E F G H I J K

spainbar

New member
כל האותיות: A B C D E F G H I J K

L N O P Q R S T U V W X Y Z מתבקשות לחפש את M שנעדרת מספר ימים, המוצא הישר נא לגשת לשירותים הציבוריים הקרובים עמכם הסליחה. יחידת הנעלמים ס´

רמז

היה פעם סרט (של היצ´קוק? עוגי - עזרתך!) שנקרא Dial M for Murder (בארץ תרגמו את זה ל "ר´ זה רצח". איזה כיף) אבל ברצינות - mai חיזרי אלינו. נהיה ילדים טובים!

ובהמשך לכך

היה פעם סרט של אורסון וולס שנקרא F for Fake. נחשו איך תרגמו את זה לעברית (רמז: "ז´ זה זיוף")

spainbar

New member
הסרט היחיד של היצ´קוק שראיתי

היה הציפורים, אבל סרט מעולה אחר, שתמיד מזכיר לי אותו זה "12 המושבעים" בשחור לבן - הגרסה הישנה ולא החדשה. ס´

.m

New member
שירותים ציבוריים????

מה אני ג´ורג´ מאיקל???
mai

spainbar

New member
חצי הסבר- חצי נחמה... או שלא../images/Emo4.gif

האמת שלא רוצה להסביר אבל יש לי קטע: אם אני הנני אני, משום שאני הנני אני, ואתה הנך אתה , משום שאתה הנך אתה, הרי אני הנני אני, ואתה הנך אתה. ואילו אם אני הנני אני, משום שאתה הנך אתה, ואתה הנך אתה משום שאני הנני אני, הרי אין אני אני, ואין אתה אתה. (הרבי מ.מ.מ.) ס´

Roi inc

New member
ספייני...

זה מתחיל לסקרן וגם מעלה שאלות... תהלים
ציטוטי רבנים
מה עובר עליך לאחרונה ? רוצה לשתף אותי ?!

spainbar

New member
פשוט, אני לפעמים מגיע לרוויה...../images/Emo140.gif

תודה על הדאגה רועי, אבל אל תדאג לא התחלתי להאמין באלוהים. לפעמים פשוט אני מגיע לרוויה מרוב דברים שקורים לי, או דברים שלא קורים כמו שצריך... או דברים שאני לא יוע איך שאני רוצה שיקרו... אז אתמול, עם תחילת יממת העצב, פתחתי קלסר ישן שלא זכרתי מה יש בתוכו, ומצאתי מלא דברים מהילדות/נערות - כל מיני ברכות שכתבתי לאמא בכתה א´ (בכתב דפוס וטעויות כתיב) - הייתי ממש חמוד. כל מיני תעודות שקיבלתי על דברים שעשיתי, מכתבים מידידות של פעם, חברות של פעם (פתאום שמים לב לרמזים שלא ראית שם קודם), ורמשימה של ציטוטים שלקחתי ממקומות שונים - משם 2 הקטעים שציטטתי. בד"כ, אני בנאדם הכי אופטימי שיש, אבל גם לי מותר פעם בכמה זמן להיכנס למוד עצוב... קשה להסביר, אחד מהדברים זה שרוצה חברה, כזאת שתבין את הדילמות שלי, כזאת שאני יוכל בכלל לספר לה עליהם, ויותר מהכל כזאת שמוכנה לקבל את העובדה שאני גם אוהב להיות לבד לפעמים (עד היום רובן לא)... אני לא ילאה, זה סתם יום יומיים, והכל יעבור... ותסלח לי על ציטוט הזמר הטיפש הזה: אני שוכב לי הגב מביט על התקרה רואים כיצד חולפים ימי בבטלה גמורה אני שוכב לי על הגב חושב, חולם הוזה והחיים יפים יפים ממש כמו מחזה בלי להיות או לא להיות אני פשוט ישנו בלי שום דבר אשר כדאי למות למענו בלי תקווה ובלי ייאוש אני פשוט צופה כמו תייר על העולם והוא כל כך יפה היו לי פעם עקרונות מכרתי את כולם עסקה מוצלחת בשבילי טובה גם בשבילם עכשיו כשלא נשאר יותר במה להאמין אני שוקע לעיתים בהזיות על מין... ס´

spainbar

New member
נא להתעלם מההודעה

אני שונא לקרוא דברים שכתבתי - בעיקר כשאני מתבכיין. שיהיה אחלה סופ"ש לכולם ס´

ספיינבאר-זו דווקא לא הודעה בכיינית

להיפך, מלאה נוסטלגיה וגעגועים לתמימות ולילד של פעם ותקוה לעתיד. בסופו של דבר תמצא מישהי (אם אני מצאתי גם אתה יכול. ותאמין לי - אני אגוז הרבה יותר קשה ממך). אגב - לא רק ביתה א´ היית חמוד, אתה חמוד גם היום (וכותב בטעויות כתיב גם היום... וכותב באותיות דפוס בפורום...).
אלאדין

spainbar

New member
אני מבקש לא לקחת ממני את

העובדה שאני האגוז הקשה של הפורום, ןהעובדה שההודעה שלי בכיינית.
ס´

לא פייר!

לירוי לא מוכן לתת לי את האגרסיות, יובל לא מוכן לתת לי את הבכיינות, אתה לא מוכן לתת לי את האגוזיות. מה נשאר לי??? דרך אגב - אתה בטוח שאתה האגוז הקשה של הפורום ולא האגזוז הקשה של הפורום?

לירוי25

New member
בגלל שביקשת כל כך יפה...

אלאדין, אני מוכן לחלוק איתך את האגרסיות שלי! יודע מה? רעיון יותר טוב, אתה תיקח את האגרסיות אני את הציניות ומידי פעם נחליף! מה ת´אומר?

spainbar

New member
מה נשאר?

אתה יכול להית לימור לבנת של הפורום... אתה יכול להיות שקדיה. אתה יכול להיות נחל אתה יכול להיות או לא להיות... מה-אגוז של הפורום תזהר שמשטרת איכות הסביבה לא תעצור אותך על העשן הכחול שיוצא לך מהאגזוז
ס´

אגוז = Nut

ואת המינוי של לימור לבנת קיבלתי כבר בפורום גאווה (מ- Myself). Why can´t I be you?

למעלה