כל דוקי==>

כל דוקי==>

Green Day - Dookie Tune 1/2 step down Lower case = single note Burnout ------- G C G C A G F D C G C F G C F D G F G Having A Blast -------------- A G g g b g A F# G E D A B G A F# B E A F# D A E F# D A F# G A G A Chump ----- B F# E B E F# A E B F# F# E Longview -------- D B A E E D Pulling Teeth ------------- B A E A E B E A E B E C# E C# B Basketcase ---------- E B C# G# A E B A B E A B E D C# A B E B C# B A B E C# A E B She --- G D C G C G D G D C G C G G Sassafras Roots --------------- D A E A D E D E F# D F# D F# D E When I Come Around ------------------ G D E C A C Coming Clean ------------ B G# B G# F# E F# E Emenius Sleepus --------------- B E B E B E A F# E F# B E B F# B E A F# B A A F# In The End ---------- A G D E A F# D E a c# a g d g F.O.D. ------ A G A E G D A E G D D C# A D C# G

Vegan Sandman

New member
מה הקשר לעולם?

מילא היית שם קישור בנוגע לשיר הראשון שרק אליו שמתי לב מה ההיגיון בלהוריד לכיוון נמוך ולא להשתמש בצלילים הנמוכים שכיוונת ושהם נמצאים כבר בכיוון הסטנדרטי?

lihi50

New member
../images/Emo207.gif די דחוף האמת../images/Emo42.gif

*קוראת סמויה בפורום* צריכה תווים (לפחות של הפזמון אם לא של הכל) לשיר בלווארד אוף ברוקן דרימז. זה חשוב שאלה יהיו תווים ולא טאבים/אקורדים תודה לכל העונה ויום טוב

LunacyFringe

New member
אני יודעת, אני יודעת! D:

אוקיי, המ, דקה. את מתכוונת למנגינה, נכון? זאת אומרת לא למוזיקה וזה, לקול של בילי, כן? אם כן אז אני אחפש, זה איפה שהו בין הדפים של הגיטרה אאל"ט, ואני אומר לך אותם. D: לא בטוח שאני אמצא, כי הכל מבולגן וזה, אבל רוב הסיכויים שכן.

LunacyFringe

New member
אוקיי, תקשיבי, אני לא מוצאת.../images/Emo122.gif

אבלאבל, אני זוכרת את זה פחות או יותר. כאילו, זה כל מה שאני זוכרת: מי מי פה# סול רה סי לה סול לה סול לה סול לה סי לה סול מי זה הבית של בולוורד. :) מקווה שעזרתי.><

lihi50

New member
תודה, הסתדרתי בכל מקרה../images/Emo42.gif

עזרו לי בפורום פסנתר

l i o r a n g e

New member
אני אכתוב לך מה שאני זוכרת..

רה דו [אוקטבה שניה] [באוקטבה שניה] פה פה סול פה סול לה פה פה [שלוש פעמים] ואז בפעם הרביעים רה דו, דו# לה לה. מקווה שעזרתי.. אם עדיין לא תסתדרי, אני אצייר לך תווים.

l i o r a n g e

New member
אני אכתוב לך מה שאני זוכרת.., אני אכתוב לך מה

רה דו [אוקטבה שניה] [באוקטבה שניה] פה פה סול פה סול לה פה פה [שלוש פעמים] ואז בפעם הרביעים רה דו, דו# לה לה. מקווה שעזרתי.. אם עדיין לא תסתדרי, אני אצייר לך תווים. ואם בכך תחפוץ נפשך, אתן לך את כל השיר

למעלה