כל דוברי האידיש אנא, תרגמו את מה שאתם כותבים באידיש. לא מבינה מילה. תודה.
א אורית 102 New member 23/1/04 #1 כל דוברי האידיש אנא, תרגמו את מה שאתם כותבים באידיש. לא מבינה מילה. תודה.
מ מי צי New member 23/1/04 #2 צודקת כתבתי - שבת שלום ילדים. לגבי המילה "ההיא", (לפצ'חה) גם אני עדיין מחפשת את התרגום...
ת תמנונה New member 23/1/04 #4 אתן בהחלט צודקות תרגום יהיה../images/Emo110.gif בגוף ההודעה........(לקחתי לתשומת ליבי) אותו דבר בבקשה תרגום מפולנית לעברית מאחר ואני לא מבינה שום כלום בשפה. שבת שלום תמנונה~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתן בהחלט צודקות תרגום יהיה../images/Emo110.gif בגוף ההודעה........(לקחתי לתשומת ליבי) אותו דבר בבקשה תרגום מפולנית לעברית מאחר ואני לא מבינה שום כלום בשפה. שבת שלום תמנונה~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ב באיה New member 23/1/04 #5 מי צי ../images/Emo108.gif הבזיקה לי המחשבה בנוגע ל "לפצ'חה" - יכול להיות שהכונה הפעם זה LOPCIACHA וזו הקונוטציה השלילית. זה בפולנית, והפירוש של זה מן שלומפר כזה, סמרטוטר, שלוך.
מי צי ../images/Emo108.gif הבזיקה לי המחשבה בנוגע ל "לפצ'חה" - יכול להיות שהכונה הפעם זה LOPCIACHA וזו הקונוטציה השלילית. זה בפולנית, והפירוש של זה מן שלומפר כזה, סמרטוטר, שלוך.
מ מי צי New member 23/1/04 #7 כנראה שזה הפרוש - תודה. המילה הזו היתה נאמרת בכל פעם כשהייתי מגיעה הביתה עם בגדים מלוכלכים... והמילה הזו נאמרה הרבה פעמים...
כנראה שזה הפרוש - תודה. המילה הזו היתה נאמרת בכל פעם כשהייתי מגיעה הביתה עם בגדים מלוכלכים... והמילה הזו נאמרה הרבה פעמים...
ש שרה16 New member 23/1/04 #3 גם אני "גויה" גמורה../images/Emo10.gif..חיים../images/Emo124.gif תדליק את האורות בבקשה! (של התרגום )