כל אחד כאן מנהל!!!

כל אחד כאן מנהל!!!

אני מתכוון לשלושה דברים: 1. תשבוחות ופליאה --- כשאני "לא כאן", אתם מנהלים את הפורום הזה בשלמות, ביסודיות, באהבה. 2. הצהרה --- אני רואה בכל אחד כאן את מנהל הפורום, במידה שבה הוא רוצה ומוכן להיות כזה. 3. בקשה --- אני רוצה שבאמת באמת באמת תשחררו אותי מ"תפקידי". אני עושה כמיטב יכולתי ואני עושה הרבה! אני רוצה שכל מגע-ניהול שלי כאן יהווה אופציה ולא הכרח. אני רוצה שאתם תנהלו את הפורום הזה כמיטב יכולתכם ורצונכם (לא יותר מכך, לא יותר מכך), מבלי לצפות ממני לדבר. אני רוצה שכל אחד מכם ייקח על עצמו, במידה שבה הוא רוצה ויכול, בזמן שבו הוא רוצה ויכול, לנהל את הפורום הזה. מבחינתי, אני מאציל את כל סמכויותי אליכם, למי שרוצה ויכול. תניחו לאהבה לכוון אתכם... 4. הערה ושאלה --- נכון שיש כמה דברים טכניים שאני יכול לעשות ואתם לא: - טאג ליין - קישורי הפרום - מאמרי הפורום - המלצה על "הודעה נבחרת" בתפוז - מחיקת הודעות - שרשור הודעות של אחרים (אפשר להזיז רק הודעה ראשית, לא הודעה משנית, אגב!) אבל דברים אלה, תסכימו איתי, אינם הדברים המרכזיים בניהול פורום. הם הדברים השוליים! אז נכון, אני מבינינו הוא זה שלוקח על עצמו את הדברים הטכניים הנ"ל (ואתם בהחלט מוזמנים להמליץ או אפילו להורות לי בנושאים אלה), אבל זה גם יכול להיות עניין זמני. "מנהל פורום" זה סתם תפקיד שמישהו לוקח על עצמו, לא יותר מזה. חוץ מזה, אולי נעשה בינינו רוטציה בניהול הפורום הזה (רוטציה ממשית, מול "תפוז", אני מתכוון! נראה! מה דעתכם?). אפשר גם רוטציה בינינו (כלומר, בלי לערב את "תפוז", כלומר, אני נשאר המנהל הרשמי). ויש גם כל מיני אפשרויות ביניים (לדוגמא, אני נשאר המנהל הרשמי, אבל מעביר לכם סמכויות מסויימות לזמנים מסויימים, כגון צבע כחול או דברים אחרים. חלק מהדברים צריכים להתבצע בתיאום עם תפוז וחלק לא. צבע כחול, למשל, אני יכול להחליף משלי לשל כל אחד מכם, בלי תיאום עם תפוז ובלי שום בעיה).

rubber duck

New member
בן היקר ../images/Emo13.gif

למעשה כמו שאני רואה את זה הפורום דיי מתנהל מעצמו הויכוחים שמתקיימים בו אינם חורגים מגבולות הטעם הטוב ומעבר לכך האנשים שנמצאים בו הינם טובים ומסבירי פנים עבודתך כמנהל פורום מתבצעת בצורה חלקה ויפה ( נוטשא הטאג ליין ושירשורים וכו........... ) והפורום הינו בית נהדר לכל באיו כמו גם אורחיו לגבי נושא של לקיחת יוזמה שמתי לב שתמיד כאינך בסביבה יותר מזמן סביר הרי שמישהו משיב עונה ועוזר ועושה זאת מכל ליבו ורצונו כך שאין צורך למנות מחליף ( כולם מחליפים אותך בהתאם לצורך ) מעבר לכך באופן אישי מצאתי כאן בית נהדר וחברים נהדרים לחלוק עימם רגשות ותחושות
שרון

~דויד~

New member
בן, יש לך כאן הרבה מנהלים. אכן

אז אין לך מה לדאוג, יקירי
קח את זה בקלות. זה לא קל לנהל שני פורומים. אבל לפעמים יש לי תחושה שאתה משקיע המון. אז מותר לך לנוח לפעמים. אוהב, דויד

WhiteBear

New member
זה מקום טוב להזכיר ולהדגיש

בן - אתה מנהל הפורום הכי טוב שראיתי אי פעם. יש לך חזון יפהיפה של איך הפורום הזה יכול לשרת אנשים אחרים. ואתה פועל לקראת החזון הזה. ואני חייב לומר שאני גאה מאד להכיר אותך, ואת הפורום הזה מלידתו. אבל אני משוחד... ובנוגע להכוונתך שאחרים ינהלו את הפורום גם כן... נידמה לי שזה עובד לא רע. גם שלך, הדוב הלבן.

משהו אחד מותר להגיד ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

כן מנהל , לא מנהל , אתה בן-אדם כמו כולנו....
אוהבים אותך ומרגישים בחסרונך
אופסס יצא יותר מאחד
lol אוהבת המתבוננת

למעלה