כל אחד והלב שלו

כל אחד והלב שלו

החלה סדנה חדשה בחיפה בשיעור הראשון אנו יוצרים לב למרות שכלם מקבלים את אותן ההוראות יצא לכל אחד לב אחר אני שולחת כמה לבבות

סדנה ברעננה

הסדנה ברעננה מתחילה בשבוע הבא זאת תהיה סדנה מיוחדת לקראת חג השבועות 4 פגישות בהן ניצור רייזעלעך -שושנתות ושבועותל'ך אלה קישוטים שיהודים נהגו להדביק על החלונות לכבוד חג השבועות במקום ירק לשבועות

כמה מגזרות לכבוד שבועות

המגזרות העגולות נקראות שושנתות הן עגולות וסימקטריות יש קסם רב במגזרות אלה כי גוזרים רק רבע או שישית וכשפותחים תמיד יש הפתעה גדולה הנה מצורפות כמה שושנתות שנוצרו על ידי תלמידותי בירושלים מי שהחמיץ את התערוכה בירןשלים יוכל לראות שושנתות בתערוכה שתערך בעזרת השם ברעננה לכבוד שבועות

matanpt

New member
צפורה יקרה../images/Emo91.gif../images/Emo51.gif../images/Emo50.gif

אני מהופנטת מול המסך למראה היצירות המרהיבות. מסרי נא ישר כוח לתלמידותייך המוכשרת, אכן נחת לך כמורה לראות ולהתפעל מן ההיישגים המרשימים. עלי והצלחי - שאי ברכה!

תודה אני מקוה שגם את תצטרפי

למעגל מחיי אומנות מגזרות הנייר המסרתיות- אמנות עממית המחדשת ימיה כקדם

flowers1

New member
שלום ציפורה

אני רוצה לדעת מתי תקיימי סדנה בירושלים אנחנו כמה אנשים המעונינים להשתתף. אשמח לדעת תודה שרה

סדנה בירושלים

אני מקיימת סדנה בירושלים לאחר חג הסוכות , בימי שני בבקר ובערב הסדנה מתקיימת בבית שמואל וכדאי להרשם כבר בחודש יולי כי הקבוצות מתמלאות מהר מאד. בנוסף לכך אם תתארגן קבוצה נוספת במקום אחר אשמח ללמד גם אתכם התקשו לפי הטלפון המופיע באתר שלי

למעלה