כלמנ"ש

מ א מ י2

New member
../images/Emo32.gifשאלות בקשר ללילה לבן!../images/Emo219.gif

1.זה מתחיל מ-6 בערב עד 6 בבוקר כן? 2.מי יופיע שם? [כי את הפרסומות של ערוץ הילדים לא הבנתי כ"כ
. והיה שם הראל!!
] זהו

koral669

New member
../images/Emo9.gif

1. כן. 2. אמורים להופיע שם הפיג'מות, הראל סקעת, מנחי ערוץ הילדים כמובן ועוד כל מיני כוכבים

Brombit

New member
בטח אמא שלי תרצה שאני אשן ../images/Emo7.gif

כי זה ממש קרוב לתחילת הלימודים, אז היא בטח תרצה שאני אלך לישון מוקדם כדי לסדר את שעות השינה.. וגם ככה היא לא מרוצה כשאני הולכת לישון בבוקר...
אבל אני מקוה שיצא לי לראות..

מ א מ י2

New member
את יושנת מוקדם כשיש לימודים? ../images/Emo3.gif

טוב..
. יש יש יש יש יש יש [ואשכרה שלומית חושבת שאנחנו הולכות חצי פורום הראל סקעת
] יש יש יש יש יש יש יש [זה משש עד שש נכון?] יש יש יש יש יש יש [נו,אני רגועה] יש יש יש יש יש
.

Brombit

New member
את לא ישנה מוקדם?

בד"כ כשיש לימודים אני הולכת לישון ב-12 בלילה.. אבל לא ב-6 בבוקר... ומי זאת שלומית?

Brombit

New member
../images/Emo208.gif

למה לא לישון מוקדם כשיש לימודים? זה נראה לך מוזר / חנוני / טיפשי ? צריך לקום מוקדם, אז כדאי ללכת לישון מוקדם...

מ א מ י2

New member
חחח..לא ../images/Emo219.gif

אני רגילה לעשות מרתונים של תוכניות עד 4 גם בחופשים וגם בלימודים
. עזבי עם שלומית. היא תמות עם פיג'מה [לאמשנה
]

l u l i 3

New member
חח גם אני ככה...../images/Emo41.gif

כי אם אני כמה אחרי שהלכתי לישון מאוחר אני ממש מצטערת על זה.. ועוד עכשיו אחרי שהתרגלתי לקום מאוחר..

מ א מ י2

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אבל אתה תהנה ואני לא
. שיט. הוא הולך להיות לא קהל רגיל.
לא קהל רגיל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111אחדאחדאחדפקאצה

Brombit

New member
קנאה? סתם משמין...../images/Emo8.gif

אוחחח איך אני שונאת ת'משפט הזה.... טוב, זה בעיקר בגלל הענת הזאת שאמרה את זה בפרסומת... 'כאילו' היא רוצה להתגרות בנו...

Brombit

New member
האמת, גם אני לא פחות קנאית..

אם היה משהו שהייתי רוצה מאוד ללכת אליו, ולי לא היו מרשים ומישהו אחר היה הולך, הייתי מתפוצצת

B o N u s

New member
לא, אני לא הולך בסוף.

לא באלי. זה גם כניסה רק לילדים ואין איתי מישהו שיילך אז X: אבל אני אלך ביום ד' לרצועה ולמועדון לילה :)

matans96

New member
אני יודע איפה קונים

ראיתי כאלה ברשת טויס אר אס ונראה לי שזה זה כיראיתי את המכנסים של עודד והיה שם ציור שלו אז אני חושב שזה זה נ.ב ראיתי גם של אילן וקובי

למעלה