כלל חברי הפורום

northenPurple

New member
כלל חברי הפורום

לא כדאי לשנות כבר את הסקר של הפורום? בינינו, כבר חודשים שהסקר על אלייזה דלויטל נמצא שם ומעלה אבק... בואו נכתוב כאן כל אחד הצעות לסקר שאפשר לשים בפורום, ונעלה למנהלת.

enigma69

New member
הסקר שלי..

איזה כריסטין יותר מוצלחת?..אמי רוסום או שרה ברייטמן?.האמת שכבר שאלתי את זה פה בעבר..אבל לא יקרה כלום אם אשאל זאת שוב.

Hippie Jeannie

New member
האמת היא ../images/Emo13.gif

שהסקר נמצא שם שנים לא כי לא רציתי להחליף, אלא כי תפריט האדמין שלי דפוק לחלוטין. ניסיתי לשנות סקר מספר פעמים בשנים (כן, לדעתי הסקר הזה נמצא שם שנים ולא חודשים) האחרונות, והאדמין מסרב לשתף אתי פעולה. עם זאת, אם יש סקרים שמעניין אתכם לשים, אתם תמיד מוזמנים לשים אותם על גבי דפי הפורום עצמו, ואני אף אנסה (בתקווה שלא לשווא) להעלות אותם למקומם הראוי בתפריט. סורי...

northenPurple

New member
הנה הסקר שלי

איזו הפקת מחזמר היתה המוצלחת ביותר בארץ בשנים האחרונות? שיקאגו? המפיקים? שלמה ושלמי? ברנשים וחתיכות (יעלה בקרוב)? אאידה?

northenPurple

New member
אני לא רוצה לפגוע

אבל מרי-לו זה לא ממש מחזמר שהייתי בכלל מצרף לרשימה הזאת, זה ערב שירי צביקה פיק עם כאילו-עלילה דביקה בין השירים...

RossandRachel

New member
אמממ אני חולקת על דעתך

עובדה שזה ממלא אולמות אחרי 3 שנים...זו הפקת ענק שזכתה ליחס לא צודק בהתחלהו המבקרים תיקנו עצמם והתנצלו על הביקורת הרעה שנתנו לפני שזה עלה... מרילו זו ההצגה שהכי הרבה זכו להתמכר אליה ומשהו כמו 500.000 איש ראו עד עכשיו (יכול ליהות שיותר) ויש מקסימות חמישהמ קומות פנויים בעולם. הצגה נדירה שזכתה להחזיק ועוד בהצלחה כ"כ הרבה זמן ראוייה להכלל בסקר.... זו הצגה ככל ההצגות, ממש לא ערב שירי צביקהפיק!!!הזלזול לא נכון...

northenPurple

New member
תראי

זו בהחלט הפקת ענק, ובאמת מאוד מאוד מוצלחת והרבה אנשים ראו אותה ולמען האמת... זה ערב של כיף גדול, אי אפשר לטעון אחרת אבל זאת לא ממש הצגה, זה לא באמת תיאטרון רציני זה מן פרסומת מסחרית מתקתקה לקאמבק של צביקה פיק. בכל אופן היא בטח לא עולה בקנה אחד עם הפקות רציניות יותר כמו "שלמה ושלמי" ושיקאגו...

RossandRachel

New member
שוב, חולקת על דעתך....

זו הצגה, עם עלילה הגיונית ושירים שלא סתם תקועים באמצע שום מקום (ע"ע, "כמו בסרט"...) אם זו הצגת להיט והצגה, לא סתם מופע, אלא ממש הצגה עם עלילה שאנשים מתחברים אליה כי היא מדברת על דברים קיימים, הייתי מכניסה אותה...

Hippie Jeannie

New member
הצלחתי לפתור את הבעיה.

הכנסתי את הסקר, כתבתי שם מחזמר *אחד מכל תאטרון*. אתם מוזמנים להצביע - ולהשפיע

מרי לי

New member
אני הייתי מוסיפה לרשימה את "אאידה"

בתיאטרון יהלום ר"ג והייתי מצביעה בעדה

למעלה