כללי

כללי

הודעה למי שאחראי על האתר, מאוד קשה לאתר שאלה או פניה שהוזרמה למערכת לטעמי האתא אינו בנוי בצורה ידידותית

התמ-ים

New member
המלצה

בשורת הלינקים בראש העמוד, להוסיף אופציה של שו"ת נפוצות ...

פירוט יתר לפניה

לפני מספר ימים העברתי מספר שאלות ופניות לגבי מספר נושאים, כיום כאשר אני מעוניים להכנס ולראות האם מישהו התייחס לשאלותי אני פשוט לא מוצא אותן, אולי מפני שאינני זוכר באיזה מדור רשמתי אותן, אולי אינני זוכר את התאריך, מדוע אינני יכול לראות את השאלות שלי לפי שם המשתמש או לחילופין לבנות את האתר לפי נושאים יותר מפורטים, ראיתי כבר אתרי צאט נוחים יותר לחיפוש וצפיה, אשמח לשוחח איתכם גם בעתיד בברכה עופר (אור) כהנא

~Gal~

New member
אתה יכול להכנס

לכרטיס האישי שלך. שם מופיעות 10 ההודעות האחרונות שכתבת בפורומים השונים (אלא אם כן חסמת את האופציה הזו - ואז אם אתה רוצה, אתה יכול לעדכן את פרטי הכרטיס, ולאפשר לראות את 10 ההודעות האחרונות שלך). כדי לראות אם מישהו הגיב להודעתך - אתה יכול פשוט ללחוץ על הנקודה שנמצאת מימין להודעה (כפי שמוצגת בכרטיס האישי שלך), וייפתח לך דף נפרד עם כל השרשור, הכולל את ההודעה המבוקשת ואת התגובות עליה.

MARMELAD

New member
בנוסף

מתחת לתיבת "תוכן ההודעה" ,כשאתה כותב הודעה, ישנה שורה כחולה שרשום בה "ברצוני לקבל הודעה במייל על תגובות להודעה הזו". סמן בה
וכל תגובה שתיכתב להודעתך תשלח מיידית לאימייל שלך. פשוט, לא..?

בנוסף להערות שקיבלת כאן

תוכל גם לערוף חיפוש על פי שם המשתמש שלך, ולראות את כל התגובות שקיבלת. אנו פועלים להפיכת המערכת לידידותית ככל הניתן, ולהערכתנו היא ידידותית, אם כי מצריכה תקופת לימוד מסויימת. תודה על ההערות.

למעלה