"כללי"

"כללי"

א- "איפה החברים"אני בטוח שהם יחזרו,אבל נכון לאכשיו ישנם גם חדשיים ואשמח להתכתב על כל עניין. ב-"לנורמלי בהחלט"אכןמצב זה משקף את הנרמליות של חיינו,אבל גם היום אפשר למצוא ימים טובים, אם כי צריך לעשות מאמץ לכך. ג-היכן מצבעים לסקר ? ד-אני חושב שטבעי שכל חדש בפרום זה ינסה לדלות מידע על זכיות וכ´ו מנסיונם של אנשי הפרום ולהעזר בהם ,דעתי. ה-מתיחס ל-ד האם למשהו יש מושג איפה היכן ניתן לאתר את תיק הרפואי מהסדיר התחלה משנת 1972 ,בלשכת השיקום אין מושג,וכל זאות במסגרת הודעתי בפרום ראה "דעתכם"על מצב שמעתי אני יודע ששם יש התיחסות לפגיעה . אבי.ש

c a t c h 22

New member
כתובת לשאלה היה קצינת נפגעים של ה|ק

חיל צריך לשאול יחידות נפגעים ביום א´ אבדוק טלפונים עבורך.

אבי הי: מה שלומך?

אבי קודם כל: ע"מ שלא יגמרו לנו הדפים בפורום צריך לשרשר את ההודעה. למה אני מתכוונת: אם אתה רוצה לפתוח הודעה חדשה,שזה נושא חדש עליך ללחוץ על המקש"הוספת הודעה" אם אתה רוצה להתייחס להודעה שכבר כתובה:עליך פשוט מאוד לרדת לתחתית הדף,ויש אופציה "הוספת הודעה" אתה לוחץ. לענינו: 1.החברים של הפורום לא צריכים לחזור,מסיבה פשוטה והיא שלא הלכנו לשום מקום! 2.אני מסכימה איתך שאפשר להתכתב בכל נושא(ולאאו דווקא השיקום) מישום שזה פורום,מקום מפגש חברתי,אנחנו חברים! 3.הסקר- לסקר מצביעים כך: בחלק העליון של הדף,יש שורה אפורה.בשורה האפורה רשומים הרבה דברים כגון:חברים,קבצים,מאמרים,קישורים,וגם סקר! עליך פשוט ללחוץ על "הסקר" ולהצביע!!!! 4.זהו עד כאן,לגבי התיק הרפואינראה לי שבשיקום ידעו לענות לך. ביי ביי

ענת:שלומי טוב ,שלומך ?

ענת העשרת אותי ברזי השימוש 1-אני שמח, כך זה צריך להיות. 2-o.k אנחנו חושבים אותו דבר. 3-סקר-מצאתי,הצבעתי, השפעתי(ואין בעיה לדעת מה לפי הסיכום בניים מהבוקר) 4-תיק רפואי שאלתי בשקום אין להם מושג איפה. 5-באחת מההדעות הראשנות שלי כתבתי שנדמה לי (היום אני בטוח)שמצאתי את הדובדבן בפרום , הכוונה שלי היתה אליך(אם זה לא היה ברור למשהו) אבי.ש

למאי

מגיע לך,אני מסמיקה מוכיח את היותך "בן-אדם" כונתי היתה שאת תמיד ישנה,מברכת עונה לכל אחד,משתפת,מעודדת ומתעדדת. זהו, ונעבור לפרסמות. אבי.ש

לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםם

שמי הוא ענת. שם המשתמש שלי "מאי של ענת" מבלבל הרבה אנשים.... אז פשוט שיניתי את שם המשתמש שלי מ"מאי של ענת" ל:"ענת של מאי עכשיו אף אחד לא יתבלבל....

אבי הי: אני לא עייפה,נו בטח אני לא

עובדת
, בעלי עכשיו הלך לישון,מאי שלי ישנה כבר שעה. ואני פה מול המסך..... מאז שהתחברתי לאינטרנט אני כבר לא רואה T.V בקיצר,אני עוד פה......

חן חן לך אבי../images/Emo24.gif

אני בפורום הרבה כי: 1.אני אוהבת אותכם 2.אני נכת צה"ל 3.האינטרנט זה חולשתי
4.כייף לי אתכם 5.נעבור לפרסומות......

למעלה