כללי פורום

כללי פורום

חברים אני מנסחת כללים לפורום בימים אלו,אז בואו תעזרו לי עם זה כדי שנוכל ליצור את הפורום הכי מגניב והיפי בתפוז,שלחו אלי למסרים רעיונות לכללי הפורום וגם רעיונות הצעות ובקשות שיש לכם לגבי הפורום...

נשמה אני מנהלת פורומים אחרים

חחח אבל אני רוצה שהפורום הזה יהיה קצת שונה,פחות מגביל לכן אני שואלת

Lil M

New member
תתחשבי בזה שאני לדוגמא לא כ"כ

מבינה בניהול. תציגי את האופציות:\ ? ככה יהיה לכולם קל יותר לבחור את הכיוון שלהם.

תחשבי איך היית רוצה

שהפורום יהיה,שמה יהיה כאן?אירוחים של מדריכים?שירשורים של שירים,שיהיו מפגשים שלא יהיו מפגשים זהפחות כללים אלא יותר הווי,לגבי כללים יש דברים בסיסיים כמו שאסור לקלל,או לתת פרטים אישיים של מדריכים או משתתפים של הפורום ללא הסכמתם אבל מה בא לכם שיהיה בפורום?תנו לדימיון לזרום

Miss Pointe

New member
../images/Emo176.gifאממ אוקי...

1. לא לקלל [להתחיל לפרט בלה בלה רוצים שיהיה לנו נעים בפורום...] 2. לא להציף [בלה בלה להתחיל לפרט אומנות השירשור] 3. אף פנייה גזענית [היפ הופ בא מהשחורים בלה בלה להתחיל לפרט..] 4. בכל שאלה שהיא לא בנושא היפ הופ אלא סגנונות מחול אחרים יש לפנות לפורום "מחול" [אני בטוחה שאת תנסחי את זה כבר בצורה נורמלית
]

Sakai Shana

New member
אוקיאוקי,

מותר להמליץ על סטודיויים וסדנאות למיניהם, אסורלפרסם מחירים כי זה כבר משהו שלא נוגע לפורום ואני לא רוצה לדעת איך הפורום ייראה ככה או פשוט... עדיף שלא ושיהיו קצת קווים אדומים. <: יהיו מפגשי פורום, למה לא? O: כדאי שיהיו פינות שבועיות, אפילו שתיים זה מספיק.. זה סתם מחזיק את הפורום יותר טוב ^-^ ממ, בטח יעלו לי בראש עוד כמה דברים אח"כ, רק התעוררתי... כמובן שלא להספים, לא לקלל, לא לריב על דפי הפורום וכן הלאה~ או, ולא לנצל"ש תפוז אנשים זה נחמד! כי אם ינצל"שו תפוז אנשים יהיה המון OFF בפורום... אז לא כדאי לפתוח שרשור OFF אחד שיהיה בשימוש עד שהוא יעבור לדף השני/לא ייקפוץ? 3: וואו, איך אני מזיינת ת'שכל על הבוקר. *סותמת*

Lil M

New member
דווקא לגבי המחירים

למה לא? אם מישהו ירצה לפרסם אחלה סדנה זו זכותנו המלאה לדעת פרטים כמו מחיר. לדעתי שרשור OFF אחד בעמוד זה מוגזם וזה עמוס. גג 2 שרשורי OFF ולנצלש אותם לתפוז אנשים.

ביקורות ומחירים

אני מתחילה לעבוד בחודש הקרוב על סיקור של הרבה מאוד סטויודיים לריקוד סטריט ג'ז והיפ הופ,שם יהיו גם הטלפונים וגם כמובן כמובן מחירים לצורך השוואה

yuvush

New member
../images/Emo85.gifאני אהבתי..

את הרעיון עם השרשור של שירים, ואולי ביקורים של כל מיני מדריכים טובים.. והמלצות, זה ממש נחמד..

../images/Emo204.gif שרשור שירים שבועי,

סיכומים שבועיים שיהיו בהם [נגיד], השרשורים החשובים של השבוע, כל מיני הופעות ריקודי היפ-הופ מגניבים שנתקלו בהן... לא עולה לי עוד X:

psycho360

New member
מדריכים למתחילים ? :0 D=

אולי תקחו כל שבוע אמן היפ הופ ותעשו לו שרשור מקיף שכל אחד ישים תמונות שלו ותכתבו מה שאתם יודעים עליו ? אולי.. אפשר לעשות תחרויות בין האמנים השונים? ותעשו שרשור שאלות קטנות ונצלש"ים ותנצלש"י לשם את הבקשה שלי
ובטח גם עוד יישאלו כל מיני שאלות על סדנאות וכלזה אז שיישתרשר לשם. אה ונראה לי שאני נשארת פה D: אבל אני לא ממש בקיעה בנושא ההיפ הופ רק אוהבת להסתכל ורוצה ללמוד אז אין לי מושג עד כמה אני יוכל לתרום לפורום אתם יכולים גם לעשות .. שרשור אחד די גדול של מגוון טיפים ועצות שלכם מנסיון על הריקוד ולשים אותו בטאגליינס .. אני מבטיחה לחשוב על עוד וכשיעלו לי אני אכתוב פה.

psycho360

New member
אהאה ועוד משהו לגביי השרשור ^^

שהצעתי, [לעשות כל שבוע שרשור מקיף כל שבוע על אומן היפ הופ שונה] תוכלי גם אח"כ להכניס אותם לטאגליינס או לקישורים. וככה כל פעם שמישהו יתעניין דווקא באמן מסויים, הוא יוכל ללחוץ על השם שלו ולהגיע לשרשור מלא במידע ותמונות של אותו האמן. ותוכלי גם להוסיף למילון ביטויים מעולם ההיפ הופ ושכל אחד יתרום למילון [לא אני כי אני לא מכירה אף ביטוי
] ואפשר להוסיף למאמרים מדריכים למתחילים ותרגילים שאפשר לנסות לבצע לבד בבית [זה יעזור לי מאוד, תודה D:] כמובן שהם לא יהוו תחליף למורה מקצועי, אבל רק את הבסיס, בקטנה כזה.

psycho360

New member
אופס לא שמתי שאמורים לשלוח לך את

הרעיונות כמסר .. ;O זה ממש נורא? |:

למעלה