כללי עבודה

Curious

New member
כללי עבודה

האם בעבודה עם רונים ישנם כללי עבודה כלשהם בנוגע לשאלות? האם ישנם כללי שאילת שאלות? האם ישנה דרך לשאול שאלות? האם ישנן שאלות שאסור או לא מומלץ לשאול? האם ניתן לשאול שאלות על העבר, העבר הרחוק (גלגולים קודמים), היסטוריה, היסטוריה רחוקה (גלגולים קודמים), מיסטיקה ורוחניות וכו'? האם עבודה עם רונים עשויה להפוך או מהווה סוג של תקשור? אם כך, אזי עם מי למעשה מתקשרים? או עם מה?
תודה

Curious

New member
במידה ו....

התשובה לעניין התקשור היא חיובית, האם התקשור עשוי להוביל אותנו גם לשיח עם המדריך או עם אדם שנפטר (ואנו מעוניינים לשוחח עמו)? תודה

באופן מוגבל

יש פה זרימה של מידע בכיוון אחד באופן טבעי, ודרך כלי. כדי לוותר על הכלי ולעבור לסשן של תיקשור, צריך לעשות צעדים שכאלה. שוב, אלה דברים שקשה ואני מרגישה שזה חלקי ולא ממצה מבחינתי לדבר עליהם באופן שטחי ככה... כי הם אינדיווידואליים. מקווה שאת מבינה

תשובות

- וודאי. זה עולם שלם של למידה. - שאלות שאסור או לא מומלץ לשאול - כן. גם, אין לי תשובה לתת לך ככה. - אפשר בהחלט לשאול על עבר רחוק, היסטוריה, גלגולים קודמים המידע שייחשף הוא זה שהשואל יכול להכיל. - בוודאי שרונים זה תקשור, כמו מטוטלת או טארוט וכו'. מתקשרים דרך המדריכים הפרטיים, אלמנטים שונים. תלוי בתדר האנרגטי של החוזה, ובעוד גורמים. אני מציעה לך ללמוד את זה בצורה מסודרת, השאלות שאת שואלת הן חשובות וגדולות, וקשה לענות עליהן באופן כללי או בכתב...

למעלה