כללי התנהגות

כללי התנהגות

תמיד כללי ההתנהגות היו בעיני מאוד פשוטים- דבר מהלב, כמה שאתה רוצה איך שאתה רוצה, עד לאן שאתה רוצה לחשוף את עצמך. זה נראה לי תמיד כל כך פשוט ונכון, ללכת בלי כללים לדבר כשזה מרגיש נכון, להיפתח בלי לבחון יותר מדי, כולנו כל כך הרבה יותר פשוטים, הכל כל כך הרבה יותר פשוט ממה שאנחנו עושים. עכשיו אני מתחילה להבין שעלי ללמוד איך להתנהג, לדבר, כמה לדבר מתי להיפתח ואם להיפתח ולמי. מה שמאלץ אותי לנטרל את הטבעיות שבי וללמוד ולתרגל שוב ושוב את טבע האדם, בעודי מנסה ללמוד כיצד לשלב ולפשר בין הייחוד שבי, שאיני טורחת להסתיר אותו מעצמי, לבין דרישות החברה שאני נמצאת בה. זה כיף לדעת שאוהבים אותך, זה נפלא להרגיש את זה. מגע הקסם

sovlanit

New member
מגע הקסם,

שתזכי לחוות אהבה ורק אהבה תמיד.

seeyou

New member
כללי ההתנהגות פשוטים?../images/Emo140.gif

זה נכון רק בילדות,בתקופת החיתולים! אז יש לנו "שחרור" מכללי התנהגות ככול שגדולים ההוריים אמורים לחנך את הילדים איך להשתלב בחברה . ישנם הוריים שמנסים להגן על הילדים ולא מחנכים בצורה נכונה המתאימה לסביבה הטבעית של הילד. עם אגדות וסיפורים הילד(ה) לא מוכן לחיים האמתיים. סיפור גן העדן זה רק אשליה! ברומא תתנהגי כרומאי! keep smiling יוסי

איל באש

New member
אכן לשלב בין אני לאנחנו../images/Emo45.gif

להשתלב בחברה בה אנו חיים בא מתוך ההשתלבות שלנו עם עצמנו.

אנילה1

New member
מגע הקסם, אלה תובנות נכונות.

האיזון בין מה שמתאים לך ומה שמתאים לבחרה הם סוד האישון והאושר. לדעתי.

אממ... אם אתה מתכוון למה מכריח

אותי לוותר קצת על עצמי- להתפשר אז זה העובדה שאם אני רוצה להסתובב ליד אנשים, בחברה הזאת אז אני חייבת להיות בן אדם שיהיה להם יחסית קל לעכל. בגיל שלי, 20, רובם לא פתוחים למחשבות ולרעיונות שיש לי בראש (בלי יהירות), אז אני חייבת להתפשר, להסתיר מעצמי ולהראות להם מה שאני חושבת שהם מסוגלים להכיל, לספוג לתוכם. מגע הקסם

אנילה1

New member
מגע הקסם, כדאי לך למצוא חברה חדשה

ללא קשר לגיל. אנשים שמבחינה רוחנית נמצאים באותו מקום שלך. נראה לי שהחבר'ה שלך הם רגילים שלא עברו תהליכי מודעות. לכן עולמם צר משלך. פרצי את הסטיגמה שאנשים חייבים להיות עם אנשים בני גילם, במקום להיות עם אנשים שמתאימים להם באמת. נכון שתשארי במצב שאין לך פתאום חברה וזה מפחיד. אז איתם תלכי למסיבות, ועם אחרים שמתאימים לך יותר, תדברי שיחות נפש, כמו שאת עושה כאן איתנו. אבל אם החבר'ה הישנים משעממים אותך, אז את נמצאת במצב מעבר. שבו את מחפשת אנשים שמתאימים לך. אולי יותר מבוגרים ממך.

... תשובה

אני תמיד מוצאת את האנשים האלו שמתאימים לי. יש את אלו שאני מזהה אותם במבט אחד וזה שם, יש כאלו שאחרי שיחה חטופה אחת... כל מיני. הבעיה היא שבאמת הקשרים החזקים שאני יוצרת זה עם אנשים שאני יכולה לנהל איתם שיחות יותר עמוקות מה שנקרא. ההורים שלי חינכו אותי לבלות עם בני גילי, שזה טבעי וככה זה צריך להיות. אמרו לי הרבה פעמים שאני יכולה להסתדר בקלות עם אנשים יותר מבוגרים מהרבה בחינות... הבעיה, שאני לא יודעת איך לפגוש אותם. זה יפתח אותי מאוד ואני בטוחה שאני ארגיש שחרור עצום אבל אני פשוט לא יודעת איפה למצוא אותם... בינתיים יש לי אתכם... למרות שאתם וירטואלים עדיין... מגע הקסם

לא קשור

פשוט יש בי רצון לספר את זה. גיליתי, שכשאני פשוט מאפשרת לעצמי להיות אני, בלי לשקלל כמה הבן אדם שמולי יהיה מוכן ויצליח לעכל כמה ממני, אני מסוגלת עזור לאנשים להוציא מעצמם גשות שהיו קבורים בתוכם שנים רבות... ברגעים האלו כל כך קשה לי לעכל שכשבן אדם בוכה מולי, בת 20, אחרי שבגיל 9 היא איבדה את אביה, והיא אומרת לי "זה כל כך חיכה לצאת החוצה, זה כל כך הרבה בזכותך, חיכיתי לבן אדם הנכון". אני הבן אדם הנכון... אני. וואו. לעכל את זה שנגעתי בבן אדם, זה עצום בעיני, לעכל את זה שהוא לא פחד ולא היסס לשנייה להיות לידי בשיא הפגיעות שלו, ולהיתמך על ידי. איזו מתנה. תודה על ההקשבה

אנילה1

New member
מגע הקסם, יש לך יכולות רוחניות

גדולות מאוד, ואת מסוגלת לגעת בבני אדם בצורה עמוקה מאוד. אולי תבחרי לך מקצוע שתוכלי גם להתפרנס מהמתנה הזאת. ואז תוכלי גם להיות עצמאית, ולך לא ישנה מה הוריך יגידו.

אנילה1

New member
מגע הקסם. יש המון סדנאות רוחניות

ויש שם המון אנשים בני כל הגילאים וכולם בנושא אחד. מודעות. אלה אנשים שמתאימים לך. מה משנה להורים שלך שאת אוהבת אנשים מבוגרים יותר כי הם בעלי ניסיון וחוכמת חיים? למה דוקא להיות עם בני גילך? הם נראים לי ילדותיים עבורך.

drall

New member
מצטרף בחדווה להמלצה

יש הבדל בין לדבר עם אדם בשפה שלו , לבין לכבול את עצמך מרצונך לשגיונותיה של ציווילזציה מסויימת דרול

למעלה