כללי המשחק

• פותח הנושא kathi
  • פורסם בתאריך

kathi

New member
כללי המשחק../images/Emo103.gif

אני מרגישה שאני נמצאת במין משחק ענק של סולמות וחבלים, כל פעם שסוף סוף מוצאת סולם ומתחילה לטפס, באיזה שהוא שלב הסולם מאבד שיווי משקל ואני שוב נופלת, אז איך לעזאזל מייצבים את הסולמות, ואיך מבדילים בינם לבין החבלים, שמישהו בבקשה יסביר לי את כללי המשחק! התחת שלי כבר כואב מרוב נפילות (וזריקות). מה כבר ביקשתי, משפחה זה הכל, למה אני לא יכולה לקבל אותה? מש משותף לנו כל הבנות כאן שהדבר הכי טבעי בעולם עולה לנו בכ"כ הרבה דם יזע ודמעות (שלא לדבר על בריאות, כסף, ולפעמים גם אהבה ). מהו החוט הזה שקושר בין כולנו? אולי אם נגלה אותו נפתור את החידה ונצא כולן יחד לחופשת לידה. יש לי מין מחשבה מאגית ילדותית כזאת שאני נענשת על מעשים רעים, מחשבות רעות. אבל מה עם כל המעשים הטובים? מה עם כל המחשבות הטובות, למה הן לא נכנסות לפנקס החישובים? ואיפה אלוקים בכל הסיפור הזה? אני לא יודעת איפה למקם אותך בכל הבלגאן הזה, את החלק שלי בעסקה אני עושה, אומנם אני רחוקה מלהיות מושלמת, אבל אני עושה כל מה שאני יכולה, באמת שאני משתדלת גם אם קשה. אני אמורה ללמוד משהו מכל הקושי הזה? עד מתי? אני כ"כ מבקשת כיוון כי בימים כאלה אני קצת מאבדת אותו, ולא ממש יודעת איפה לחפש. אני לא יודעת איך להתמודד עם משבר האמונה הזה, כשהקושי כ"כ ארוך ומתמשך. מי יודע מה הם כללי המשחק הארוך והמתיש הזה???? מצטערת אם הכנסתי עננה שחורה, רציתי רק לשאול אם מישהי יודעת להסביר לי איך לעזאזל יכול להיות שקיבלתי היום, כשהביוץ שלי היה לפני שישה ימים! מצטערת אם קצת נסחפתי

שריתית

New member
"אתגר החיים"../images/Emo23.gif

חמודה רגע לפני שאני עוצמת את העיניים רציתי לענות לך על מה שכתבת. זה בכלל לא מישחק זאת המציאות זאת ההתמודדות מול הקשיים וההתמדה שסופה הוא טוב וכל סוף הוא התחלה חדשה אני בטוחה שיהיה גם לך את מה שאת רוצה תאמיני וזה ייתגשם!!! אני די חדשה כאן ויכולה להעיד על כך שאת נימצאת במקום שבו את יכולה לפרוק את כל הקושי ולקבל את התמיכה המלאה מבנות שמבינות מה עובר עלייך. תנסי להפיק מהמסע הזה רק טוב וככה זה גם ייתקצר לך. האושר מובטח!!! אני מבינה אותך לגמרי ויכולה להוסיף שבהתחלה היה לי קשה מאוד להבין איך המערכת כולה עובדת הבנתי רק דבר אחד ששווה להיות רגועה ולקחת את הכל באהבה ובהבנה. להיות סבלנית ולקבל את הכל בצורה הכי אופטימית שאפשר. לאהוב את עצמך ולתת לגוף שלך את כל הפינוק שמגיע לו על מנת ששום דבר לא יפריע לחוזק הגופני והנפשי שלך אני מסכימה שיש ימים קשים אבל עדיף את האנרגיות להוציא על דברים שעושים טוב על הלב. אני מאמינה שזה רק עניין של זמן והזמן טבעו לזרום מהר אז אל דאגה בקרוב יהיה טוב!!! ה-
עוד תזרח ותחייך אלייך מקווה שחיממתי לך את הלב שבת שלום ומבורך שרית

נוג

New member
היי ../images/Emo140.gif

להיות בטיפולים זה אכן השוואה יפה למשחק של סולומות וחבלים אבל שמגיעים למשבצת הסופית התוצאה בידים שווה את הכל אין פרס יותר גדול מזה. אנחנן צרכות להיות מאוד חזקות ואופטימיות כדי להמשיך בדרך הארוכה שלנו ויש לנו תקופות שהמעמקים הם כל כך אפלים שלפעמים קשה לראות את האור בקצה המנהרה. מישהו אמר לי פעם שאם לא היו בי את הכוחות להתמודד אז לא הייתי בעסק הזה (לא אהבתי את האמירה, אני לא רוצה להיות איוב כדי להוכיח אמונה) אבל לפעמים שאני חושבת אל זה אני רואה שיש גרעין של אמת. הטפולים הם קשים ואנחנו עוברים כל כך הרבה אבל בהסתכלות לאחור לא הייתי וותרת על כמה מהרגעים המיוחדים, האנשים המקסימים. המחשבה שאנחנו סובלות כי עשינו משהו רע ואנחנו נענשים - אל תלכי לשם חבל על הכאב והיסורים שאת מעבירה את עצמך בדיון הזה. מקווה בשבילך שבדרך לא התיה ארוכה קשה ובמהרה תעברי לפורום השכן. שולחת
ענק ומטר של
ים נופלים להגשמת משאלות נוג

שלום לך

גם לי עוברות לפעמים המחשבות - איפה ומתי עשיתי משהו רע? אני יכולה להביא רשימה מיידית של דברים שעשיתי שהיו טובים אז למה כל הצרות האלה?? אין לי פה משפחה, ואני כל כך רוצה שתהיה לי פה משפחה משלי, בית חם משלי, לא מגיע לי?!? אבל איפשהו אני עדיין לא בטוחה שאני רוצה את כל השינויים הגדולים האלה בחיים של הריון ואמהות. אולי מי שממשיכה בטיפולים למרות הכל מוכיחה לעצמה שוב ושוב, שהיא מאוד רוצה בזה, שהמטרה מקודשת ושווה הכל... ובהזדמנות זו אני רוצה לאחל לכולן למשפחה היקרה שלי פה שבת שלום וסופשבוע נעים.

רומי 007

New member
קתי

זה באמת כמו סולמות וחבלים כהגדרתך (סחתיין על הדימוי המוצלח) אך כאן המשחק הוא נגד עצמנו. אין תחרות. אין מישהי שמתמודדת מולנו. ואמנם, כשמפסידים זה לא משום שמישהי אחרת "ניצחה" וכשמנצחים - הנצחון כולו שלנו ואף אחת אחרת לא מפסידה מזה. זה משחק שאנחנו משחקות כנגד עצמנו או מול גורלנו. כלומר זה לא משחק, זה פשוט החיים שלנו. ומכאן גם תחושת הגורליות. תקופת המשחק היא ה"דרך" והדרך קשה ולא מאוד נעימה תמיד אבל במקביל לדרך הזו מתרחשים החיים שלנו גם בהמון מסלולים מקבילים. אני בטוחה שבחלק מהם ואולי ברובם יש לך המון הצלחות אלא שהכמיהה לילד כל כך עצומה שאת מבטלת הכל מפני זה (זו לא ביקורת חס וחלילה, זה תיאור עובדתי). לפעמים הקושי מביא אותנו למשברים - למי שמאמין באלוהים זה יכול לגרום למשבר אמונה ולמי שמאמין בעצמו זה יכול לגרום למשבר באמון העצמי. המשבר הוא תופעה טבעית של הסיפור הזה. מעטות לא חוות אותו. לדעתי, למשחק הזה אין כללים, איןשום חוט מקשר פרט לכמיהה לילד, אני בטוחה שאת לא עושה מעשים "רעים" ואילו המעשים הטובים שאת עושה לא רק מתקנים משהו מסביבך אלא מתקנים גם משהו בתוכך, מחזקים אותך ומאפשרים לך לסבול ביתר קלות. אומר לך על עצמי שעזרה שאני נותנת ל"חלשים" ממני גורמת לי לראות את הצרות שלי בפרופורציה (נו, טוב, לא כשאני מפוצצת בהורמונים כמו בימים אלה, אבל בד"כ). מאחלת לך שבת שלום ומחשבות טובות בלבד.

טלי2

New member
kathi יקרה

כל כך הרבה שאלות העלית, כל שאלה היא כמו חבילה שלמה שאפשר להתחיל לפתוח ולחטט בתוכה אם רק רוצים, לכל אחד ואחת התשובות שלה/ו. אני יכולה לכתוב לך רק מתוך עצמי, וסביר שחלק מהראיה שלי תיגע בך, וחלק לא. אני עצמי לא רואה במסע הזה שעליי לעבור עונש על דבר רע שעשיתי, אבל אני כן משתדלת לבדוק ולראות איזה דברים אני יכולה ללמוד ממה שאני עוברת, לבחור במה שעשוי בעיני לעזור לי להתקדם, ולהתעלם, לשים בצד או להתעמת עם מה שאני חשה שעוצר אותי ולא מקדם(למשל מחשבות שליליות, שאלות כמו "למה לה יש ולי אין וכו´). זה משהו קצת ערטילאי כשהוא נכתב בכמה משפטים, אבל אני מרגישה שזה משהו שלמדתי על עצמי בתהליך ארוך, ועוזר לי ליפול פחות (אני עדיין נופלת לעתים מהחבל) , ולייצב את הסולם שלי עד כמה שאפשר. התהליך הזה, או המסע הזה אל הארץ המובטחת הוא קשה וכואב לעתים, אבל יש גם התקדמויות גדולות, ויש תקווה בקצה המסלול. מקווה שאחרי שתסתלק לה העננה (יחד עם המחזור), תוכלי לראות יותר רגעים של אור. טלי2

../images/Emo24.gifקתי היקרה

היי אני חושבת שהדימוי של סולמות וחבלים, בהחלט מאפיין את החיים שלי היום. כמו שהסברתי לחברה טובה שלי, שאמרה לי "כל הכבוד על הכוחות שלך, לעבור את כל מה שאת עוברת". אני לא רואה את כל התהליך הזה כמשהו שמצריך כוחות מיוחדים. אני חושבת שכל מי שבאמת רוצה ילד ולא יכולה להביא אותו בדרך המקובלת והמועדפת, אוספת כוחות ועושה את זה. אני יכולה להבין אותך, אני כל החודש אופטימית, גם לאחר אשפוז בעקבות דלקת מההזרעה. אבל היום היחיד שבו אני נשברת, זה היום שבו אני מקבלת את המחזור. למחרת אני קמה ושוב אני אוספת את כל האופטימיות ומקווה שהחודש הזה, זה יגיע. אין מה לעשות צריך לנסות למצוא את הדברים הטובים. אני למשל מרגישה, (שאני לא מפוצצת בהורמונים), שהקשר שלי עם בעלי עלה בכמה דרגות, בעקבות כל מה שאנחנו עוברים. והעיקר לא לשכוח לחייך ולהיות אופטימיים

אופה3

New member
מהם כללי המשחק, לא חושבת שיש קבועים

אני לא חושבת שיש לנו כללים קבועים, אבל יש מן צורת התנהגות של, שבירות, קמים, אוספים את הרסיסים ממשיכים הלאה, לא מאבדים את התקווה, לא מתייאשים, בוכים קצת, מתפרקים, שוברים את הכלים, אבל אחרי יום או יומיים , מתחילים מחדש, עם הרבה אהבה, תקווה, אופטימיות, ורצון להצליח, אין שום דבר שעומד בפני הרצון. לגבי אלוקים, והמבחנים שהוא עושה לך, ולמה הוא לא רואה גם את הדברים הטובים , אין לי מושג מה לענות לך, כי אני לא הוא, אבל אל תדאגי יקירתי, אנו בני האדם לא יכולים להכשל במבחנים שהוא מציב לנו, ויש לו את הסיבות שלו, ואל לנו להתיימר ולשאול למה ומדוע, אלא זה המצב ,וצריך לטפל בזה, וזהו. החוט שקושר את כולנו פה בסירה, הוא כמה חוטים: אנו הנשים הכי חזקות בעולם, אנו לא פוחדת ממחטים וזריקות, או מכל מיני מכשירים ובדיקות אנו נלחמות יום יום שעה שעה, למען המטרה הכי חשובה בעולם אנו בלתי מובסות, בלתי מנוצחות לא יעזור כלום לכל המכשפות, בסוף אנחנו נשלח אותם לחופשה של תשעה חודשים יש בנו כוחות שאפילו אנחנו לא ידענו שהם קיימות, יש לנו את השאיפה ואת הרצון הכי גדול בעולם, להקים משפחה. אנו יודעות לתמוך ולהתמך, על ידי האנשים האחרים בפורום, גם בשעות טובות וגם בשעות קשות, אנו מחוברות במין חוטים דמיונים, חותרות כולנו בסירה, ובסוף כולנו נגיע לאי, לאי שמלא ילדים שלנו. העננה שמעל ראשך עכשיו, היא עננה שנמצאת מעל ראשי כולנו לפעמים, שאין לנו תקווה ואין לנו סיבה להמשיך ולחיות, או להמשיך ולהתקדם בחיים לעבר המטרה, פתאום בתוך כל העננה, אנו רואות תינוק שעובר בשכונה, או אימא אם ילד בעגלה, או לא חשוב מה דומה לזה. ואז אנחנו גם רוצות, ונזכרות בעצם מה אנחנו עושות, ולמה אנו נלחמות. ותאמיני לי חמודה,\ ביום שאת תהיי בהיריון, את תשכחי מהכל, ופשוט תהיי מודאגת, מבטן תפוחה, ומעשר קילו נוספים במשקל. שיהיה לך כל טוב ושבת שלום האופה

venus13

New member
החיים=סולמות וחבלים

וזה נכון לכל תחומי החיים - ועד כמה וכמה לתחום טיפולי הפריון הארוכים והמפרכים. לעיתים זה באמת ניראה -שזה אולי כבר אף פעם לא יקרה, שאנחנו נענשות על דבר מה שאין לנו מושג מהו וכו´ וכו´ - אבל בסוף זה קורה - ובמפתיע - וזה שווה את הכל - ושוכחים את הסולמות ואת החבלים ואת הנחשים (במשחק הזה יש גם נחשים) תיכנסי לפורום הריון אחרי טיפולים ותראי - כולן שם היו במצב הזה - ויצאו מזה. הלוואי ובקרוב הטיפולים יהיו מאחורייך וכרסך בין שינייך ונוס

kathi

New member
../images/Emo140.gif לכולכן

תודה לכם על התגובות המעודדות כ"כ כיף לדעת שיש כזה מקום שמבינים בדיוק למה אני מתכוונת, ושיודעים לענות עם כ"כ הרבה חוכמה ורגישות. אני מוכנה להמשיך לשחק, מוכנה להלחם, מוכנה ללמוד לגדול מהקושי, ואפילו ליפול קצת, רק שיבוא כבר. אני אחרי חצי שנה של הפסקה בטיפולים, הפסקה שמאד נהנתי ממנה, אגרתי המון כוחות, יישרתי קו בשאר התחומים שקצת הזנחתי. ועכשיו חזרתי עם כ"כ הרבה רצון , עם הרגשה שאני ובעלי שנינו יותר מוכנים מאי פעם להיות הורים, זה ממש בוער בי.רק שיצליח כבר. שיצליח לכולנו ומהר.

שריתית

New member
שיצליח לכם ושמעכשיו תתחיל תקופה שבה

יילך לכם בקלות. אני מחזיקה לכם את כל עשרת אצבעותיי ומקווה רק לטוב!!! באהבה שריתית

נועם@בת

New member
WOW איזה הקבלה מצמררת ../images/Emo88.gif

אני זוכרת שבמשחק שהיינו משחקים, היה חבל אחד במשבצת מספר 97 או משהו דומה. וככה אחרי שנפלנו וקמנו נפלנו וקמנו תמיד הייתי נופלת על החבל הזה
אבל מה, אני זוכרת שגם במשחק ההוא ניצחתי כמה פעמים. במשחק הנוכחי אני עדיין משחקת. מהמרת על כל הקופה לפעמים אפילו מהמרת על דאבלים. עדיין לא זכיתי אבל אין לי ספק שאזכה. גם אני עושה חשבונות ביני לביני איפה צדקתי ואיפה טעיתי, ומה עשיתי שמגיע לי עונש כזה. אבל כשאני מחפשת את התשובות אני זוכרת שככה מתחיל ספר בראשית. עם שרה ורחל העקרות, וככה הוא ממשיך עד הולדת שמואל הנביא. אז גם כשאני באה בטרוניות אל בורא עולם, אני עדיין אומרת לו תודה על כל מה שהוא שם לי בדרך. ותודה מראש על הילדים שיוולדו לי. איך זה שקיבלת היום? לויד´ת. את בטוחה שלפני 6 ימים היה ביוץ? את בטוחה שזה ממש וסת ולא דימום קל (מהסוג שלפעמים מבשר על השרשה)? ואל תתנצלי על שנסחפת, זה הזרם שסוחף אותנו, אבל ביחד אנחנו חותרות כנגד הזרם ובעד הילדים שלנו
נועם

מרב.

New member
ההודעה שלך מצלצלת כ"כ מוכר-

מי מהותיקות זוכרת את ההודעה של יעל חו"ל עם ההקבלה לסולמות וחבלים? אני מקוה שאני זוכרת נכון- כמעט בטוחה שהיתה זו היא שכתבה את אותה הודעה מיואשת ועגומה. זמן לא ארוך אח"כ היא הרתה- והיום היא אם לתאומים... אז רק באה לציין את ההקבלה, ומקוה שתאחזי בחבל הזה כתקווה- שדברים כן משתנים ומתהפכים לטובה- מתוך תחתית הייאוש... מרב

kathi

New member
מרב ../images/Emo24.gif

כ"כ שימחת אותי, מבחינתי כזה סיפור הוא בהחלט סימן טוב.

kathi

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif שיטת אביבה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

האם מישהי מכירה שיטה בשם הזה, מתבססת על "גירוי חיצוני של איברי הגוף הפנימיים, על ידי תרגילים מיוחדים והרפיה ". השיטה הזאת אמורה לעזור לסדר את הביוץ, ולעזור לרחם לקלוט הריון בצורה טובה יותר. מישמכירה אשמח לשמוע חוות דעת. וכן הביוץ בטוח היה לפני שבוע ( לפי US ודם), והדימום עכשיו הוא בהחלט דימום מחזור עם כל המאפיינים. יש למישהי הסבר???

למעלה