כללים - מחשב

כללים - מחשב

כללים ************ חוק מספר 1 באבטחת נתונים--> אל תקנו מחשב חוק מספר 2---> אם כבר קניתם מחשב- אל תדליקו אותו חוק מספר 3--> אם כבר הדלקתם אותו, אל תתחברו לאינטרנט חוק מס` 4--> אם כבר התחברתם , אל תפעילו את תוכנת הדואר האלקטרוני. חוק מס` 5--> אם כבר הפעלתם את תוכנת הדואר,אל תפתחו מסרים עם קבצים מצורפים אליהם. חוק מס` ש---> אם כבר פתחתם אותם, קנו מחשב חדש. חחחחחחחחחחחחחחחחחח הכל בהומור :)

חחח . הגירסא שלי לכללים

מחשב קניתי פעמיים . רק בישביל לחשק בו . אבל גם בגלל שלמדתי מחשבים ( לפחות ב1999 , וגם בעצם ב1996 ) הדלקתי אותו גם עם היו לי וירוסים בתוכו , והיתגברתי על כולם(על הוירוסים) 3 . היתחברתי לאינטרנט בקיץ 1996 , בעזרתם האדיבה של אח שלי ואמא שלי שעשו לי אפילו עוד קו , בישביל הרשת ( שאותו אני שילמתי מכספי ) 4. הפעלתי את תוכנת הדואר האלקטרוני , (וליפעמים הופצצתי ,) מודם איטי וקטן , אם אתם מבינים במהירויות ,אז 14400 ביט לשניה,..מ1996 עד 1999 ,. 5. פתחתי קבצים מצורפים , גם exe ולעולם לא נידבקתי , כי אף אחד מהם לא היה מסוכן . אבל עכשיו אני קצת חושש . בעצם , הפירמוט האחרון היה מסוס טרואיני דרך בן דוד שלי דרך האי סי קיו . אבל הייתי כבר צריך לפרמט את ההרד דיסק . זאת הרגשה מאוד טובה לפרטמ את ההרד דיסק ולהתחיל מהתחלה . אני ממליץ לכל אחד לפחות פעם בשנה . -- אפרופו , עדיין לא יישמתי את מה שקראתי היום במגזין אונ ליין במעריב . על תחזוקת המחשב . למרות שחלק מהדברים אני כבר יודע שנים ..

למעלה