כלכלה רכה

כלכלה רכה

צריכה עזרה במציאת אוכל עבורי שמוגדל כלכלה רכה אני עובדת במשרד (שאף אחד לא יודע כמובן) אני לקוחת משקה יוגורט ומעדן וזהו בערך מה שאני אוכלת עד שאני מגיעה הביתה ב 17:00 ידוע לי על פירה דליל ומרקים מה עוד אני יכולה לאכול? תודה על העזרה

בכלכלה רכה

אפשר לאכול גבינה, חומוס, טחינה, אבוקדו, ממרח טונה (ממרח, לא דג), ירקות ופירות מבושלים מעוכים,פתית, דייסות אורז, סולת וקוואקר, ביצה מעוכה כממרח. אם הכל בסדר אפשר גם לאכול פסטה ואורז מבושלים רך מאוד ומעוכים, וגם ירקות טריים.

אפשר לאכול את זה על משהו כמו פתית או פרכיות

כי ככה סתם אוכל (-: ולגבי מרק ירקות צריך לעבור בלנדר כמו תינוקות?

אפשר גם פרכיות, אני לא אכלתי פתית..

מרקים - אפשר את המנות חמות.. אלא אם כן יש לך בבית מרק מוכן, ולא חייבים לגרוס. האיטריות עוברות בקלות, יש לקחת בחשבון שהקיבולת קיבה ירדה... כמות האוכל לא גדולה כמו פעם.. ככה שאם את מביאה פירה מהבית.. יש לקחת בחשבון שאולי לא תגמרי את כל הכמות שהבאת. מאד מומלץ לא לדחוף בכוח כדי לנקות את הקופסא מהבית.

אופירA

New member
מנהל
אפשר פתית בכלכלה רכה

מרק ירקות אפשר למעוך עם מועך. לא צריך טחון.

SHLOROZ

New member
אף אחד לא יודע

איני רוצה לדחוף את אפי למקומות שאולי איני צריך ולמרות שחשבתי שיכך לי קצת זמן עד שאתחיל לשתף בחויותי ולתת עצות אני מרגיש שאני חייב להגיב . רשמת שאף אחד לא יודע , כמובן . במקרה שלי ואני די טרי בעניין החלטתי שאני לא מסתיר כלום מאף אחד ! לא רק שאין לי במה להתבייש אלא שהחלטתי לקחת אחריות על עצמי ואיפה שנכשלתי בנסיונות קודמים הלכתי על כל הקופה והפעם אני עושה את זה כמו גדול . מכל הכיוונים אני מקבל רק פרגונים וחיזוקים על ההחלטה שעשיתי דבר שמעודד אותי עוד יותר . לעניות דעתי את צריכה להיות גאה בעצמך ובהחלטה שקיבלת . בהצלחה

כנ"ל אצלי - חבל לכלוא את עצמך בתוך סוד

אני עובד בחברה ענקית יש לנו כ 4 קומות עם יותר מ 1000 עובדים... וכל מי שיצא לו לעבור לידי, סיפרתי לו.. אנשים שואלים, מתעניינים, נותנים חוות דעת.. ויש את אלו שבכל בוקר נותנים את החיזוק החשוב ביותר כמו : "יא, איך רואים כבר את השינוי ! ! " לדעתי זה טוב לשתף.. אין בזה בושה... בושה שהגענו למצב הזה של להיות שמנים. שזלזלנו בעצמנו, שאף פעם לא הצלחנו לגרום לשינוי... וזה לא משנה מה הסיבות, בין אם הם בריאותיות או חברתיות... והדרך שבה בחרנו בין אם זה טבעת או בין אם זה שרוול.. זאת הבחירה שלנו, ואיתה אנחנו ננצח את זה ! אז כשלנו בדיאטות רגילות, או בחלקנו לא עשינו בכלל.. אבל לא בושה לשאוף להיות רזים. ובטח לא בושה להיות מנותח קיצור קיבה!

אופירA

New member
מנהל
כל אחד והאישיות שלו

אני סיפרתי לכל מי שהיה מוכן לשמוע, אפילו אם זה לא עניין אותו כל כך, וכמעט תליתי שלט בכניסה לבני ברק - לפני הניתוח וכמובן אחריו. והיום בכלל אני עושה פרסומת כל הזמן, כדי שיפנו אלי אנשים שצריכים הדרכה. קיבלתי אינסוף פרגונים וחיזוקים, ואף אחד לא אמר לי "ניתוח זה לעשות חיים קלים במקום להתאמץ". להיפך, התווכחו איתי שזה כן מאמץ. כמה תגובות של חוסר ידע בסמוך לניתוח - פתרתי בקלות ע"י הומור שסתם לאנשים את החשק לדבר. אבל כל אחד ומבנה האישיות שלו, והחיים שלו וההיסטוריה שלו והסביבה שלו והנתונים שלו. האנשים פה שסיפרו שהם לא רצו לספר - מאוד מאוד הבנתי את הסיטואציה שלהם, ולמה במקרה שלהם הם לא רוצים לספר, מלבד איפה שחייבים ואין ברירה. אני יודעת שאם הייתי בקשר עם אמא שלי, לא בהכרח שהייתי מספרת לה, כי יש איזה קצר חשמלי אצלי במוח, שהיא כל הזמן גורמת לי בתגובות שלה, משהו חסר שליטה לחלוטין. אז במקום שאדם מרגיש את עצמו בטוח וחזק, הוא יספר לכל העולם כולל לשים שלט בכניסה לעיר. ובמקום שיש קצר חשמלי או חוסר ביטחון - למה להכניס את עצמך לצרות ולסיכון של כאב לב? כאשר אפשר להסתיר בלי להסתבך עם הסברים, עדיף מאשר לגלות ולהסתבך עם הסברים/וויכוחים שנוגעים בנקודות רגישות.

טלטל276

New member
אולי זה יישמע לך דבילי...

אבל אני בשבוע השני ממש אכלתי אוכל של תינוקות- דייסה, גרבר... זה היה אפילו יחסית טעים:) אז אם בא לך את יכולה לנסות- הרי את לא יכולה לאכול פרי- תאכלי גרבג תפוח/ בננה- או מה שאת אוהבת...

למעלה