כלכלה ומינהל

sivan sh

New member
כלכלה ומינהל

איפה עדיף ללמוד את התחום הזה ?? אם אני רוצה לעבוד אחכ באזור המרכז..אז כדאי להירשם למכללה האקדמית של ת"א או שעדיף ללמוד באחווה ואז לקבל תואר של אוניברסיטת בן גוריון??? האם כדאי בכלל לגשת ללימודים בתחום הזה ? האם יש עבודות בתחום? או בתחומים אחרים שקשורים לזה??? אני ממש מתלמטת .... :\ אשמח לתגובתכם בנושא.

RoyZX6R

New member
ממה שהבנתי, האופ' של מכללת אחווה...

היא טובה. אחרי שנה את עוברת לאונ' בן גוריון ומסיימת עם תואר אונ'. הבעיה היא הסינון הרצחני בין שנה א' לשנה ב' במכללה.

sivan sh

New member
חשבתי על זה אבל האם בכלל יש ביקוש

במעגל העבודה לסטודנטים עם תואר בכלכלה ומינהל? והאם יש חשיבות לאזור שמוציאים בו את התואר הכוונה אם אני רוצה לעבוד באזור המרכז אז כדאי ללמוד את זה במרכז? ועוד שאלה בנושא ניהול טכנולוגיה שנלמד במכון הטכנולוגי בחולון, האם זה כמו כלכלה ונמינהל רק ששם אפשר אחכ לעבוד בהייטק?? האם זה עדיף על תואר רגיל בכלכלה ומינהל?? אני ממש אשמח לשמוע תגובות בנושא. תודה

RoyZX6R

New member
תשובות...

למרות ההצפה בבוגרים, עדיין יש דרישה לבוגרי כלכלה ומנהל עסקים. הבעיה היחידה היא רכישת הנסיון. ברגע שיש לך ניסיון, מוסד הלימוד כבר לא משפיע והוא די זניח. ניהול טכנולוגי בחולון - לא מכיר. זה נשמע כמו תעשיה וניהול.

sivan sh

New member
תודה על העזרה..../images/Emo45.gif

אני ינסה עדין לברר מה בנוגע לניהול טכנולוגי בחולון...האם מישהו מכיר את התחום הזה שם??? אשמח לקבל קצת יותר תשובות בנוגע לזה , חוץ ממה לומדים כי את זה אני יודעת, אלא , מה עושים עם זה אחכ ועם התואר הזה נחשב בתעשיה,כלומר אם אפשר לעבוד בו אחרי שמסימים.? תודה

למעלה