כלי פיתוח

erezor

New member
כלי פיתוח

שלום לכולם! נניח שסחבק רוצה לפתח איזשהו משחק מחשב. הקונספט, בגדול, הוא סוג של משחק און-ליין מרובה משתתפים. קראתי קצת מאמרים ודעות, וכרגע אני יוצא מנקודת הנחה שאותו משחק יפותח ב-++C, למרות שייקח קצת זמן עד שאגיע לרמה הדרושה בתכנות כדי לפתח משחק. ברור לי שהוא יהיה די מוגבל ופרימיטיבי, אבל כרגע הרעיון הוא רק להרים את הפרוייקט. אז יש לי קונספט, יש לי רעיון כללי לגבי איך שאני רוצה שהכל ייראה. עד שאני אגיע לרמה המתאימה ב-++C, מישהו מכיר אולי איזשהו מנוע מוכן שמאפשר יצירת משחקים כאלה (רשת מרובי משתתפים, לא רק משחקי רשת)? לפחות כדי שאני אוכל לבחון חלק מהדברים ואולי ליצור איזושהי פלטפורמה שאוכל להתבסס עליה מאוחר יותר?

sandbird4

New member
במצב כמו שלך באמת רצוי שתבדוק את המנועים

המוכנים שיש בשוק. תנסה את החברה הזאת הנותנת פיתרון מלא לפיתוח משחק MMORPG. היתרון בשבילך בפיתרון כזה, בנוסף לעבודה שהם נותנים לך פיתרון שלם (קליינט + סרבר), זה שאתה יכול להשתמש במוצר שלהם בחינם עד השלב שאתה רוצה לגבות כסף מהשחקנים ואז אתה משלם להם. החיסרון הוא שהמנוע שלהם הוא לא ברמה של WOW למשל ולא תוכל להרים איתו משחקים מורכבים מידי.

erezor

New member
תודה!

ממבט ראשון, דווקא נראה שאפשר לעשות איתו יופי של דברים, בתור התחלה, לפחות...

HackMachine

New member
אתה יכול לנסות את TORQUE

זה אמנם לא מנוע ל MMO, אבל כמו שאתה מתאר המשחק לא יגיע לרמה אמיתית של MMO. יש לו מנוע MULTIPLAYER בסיסי אבל טוב.

voguemaster

New member
טורק מנוע חביב

והיתרון שלו הוא שהוא זול

למעלה