כלי עבודה - שאלה

amirkoz

New member
כלי עבודה - שאלה

ראיתי בהום סנטר מבצע לבית מלאכה ביתי של WOLF מקדחה רוטטת 630W מסור אנכי 500W מברגה/מקדחה נטענת 18V שולחן עבודה מתקפל + אביזרים ב-350 ש"ח האם נשמע לכם דיל טוב? האם חברת WOLF היא חברה אמינה? אני מכיר את BOSCH או מקיטה או בלק אנ דקר אבל לא את WOLF ו-SKILL מה דעתכם עליהם והאם כדאי להשקיע עוד כמה גרושים ולקנות BOSCH? או שלמשתמש בייתי מספיק WOLF או SKILL והן אמינות וטובות. תודה מראש אמיר

train

New member
נשמע כמו דיל טוב

מחיר ממש זול. לגבי וולף - הדיעה עליהם סבירה. לגבי סקיל- הדיעה עליהם פחות טובה...

פפו

New member
ממש הפוך

וולף זה סיני מהאיכות הבינונית ומטה כאשר מדובר בתוצרת סינית. אני גם לא חושב שיש לכלים של וולף גב מלבד ההום סנטר שמוכר אותם וזה בערבון מוגבל. מאידך סקיל זה אמריקאי אמנם לא מהמובילים אך מספיקים לחובבים. אמרת שהוספת כמה גרושים אפשר לקבל בוש,אז תעשה זאת

fireman

New member
אני למדתי שזה עניין של מזל.

היו לי בושים שהתפגרו אחרי כמה חודשים ויש לי סיניים שעובדים כבר שנים. לגבי הוולף, מי שאני מכיר שקנה אף פעם לא היה מרוצה. אני מכיר לא מעט מרוצים מיונדאי אכזבו אותי מאוד סקיל בוש זה בוש....עד שצריך לתקן אותו, במחירי התיקון לעיתים כדאי לקנות כלי חדש.

למשתמש בביתי ,לעבודות מזדמנות . WOLF בהחלט יכול להספיק. אם "כמה גרושים" אינם בעיה בשבילך, קנה "בוש". רק קח בחשבון שחבילה דומה תעלה לך פי כמה וכמה, משהוא שמתקרב ל 2000 ש"ח.....

amirkoz

New member
אתה צודק.. העפתי שוב מבט ו..

חבילה דומה של BOCSH תעלה בערך 1500 ש"ח ולא 500 כמו שנאמר לי.. שזה כבר הבדל רציני. השאלה היא האם למשתמש הביתי הפשוט זה יכול לספק באמת ויש לWOLF שם של חברה רצינית. אולי כדאי לי לקנות כל פעם כלי אחר וטוב של BOSCH ולא להתפשר ולקנות דרעק רק בגלל שזה במחיר מציאה אשמח לתגובות אמיר

משה פ

New member
אכן הסדרה הירוקה היא לאנשי מקצוע.

קניתי מקדחה רוטטת של א.א.ג. 650 וואט לפני כעשרים שנה וחוץ מהחלפת פחמים וכבל שהתבלו לא היתה לי תקלה אחת . ואני משתמש בה המון. כולל ליטוש בווקס את המכונית, ערבול צבע, ועוד שימושים.

fireman

New member
איך אתה אומר "אכן" וכותב הפוך?

אצל בוש הכחול זה הסדרה המקצועית הירוק זה כלי גינון וכלים לשימוש ביתי.

משה פ

New member
סליחה, סליחה, טעות סופרים......

התכוונתי לכחול. לא יודע למה לא בדקתי את ההודעה לפני שליחה.

אני יכול להעיד על עצמי...... אני חובב "משופר" עושה את רוב הדברים לבד, וכשאני כבר עושה, הכלים שלי עובדים מעבר למשתמש ביתי ממוצע. ולמרות זאת ,רוב הכלים שלי הם של וולף או יונדאי. גם שקרה לי שמלטשת בוקסר סינית נפלה לי ונשברה, היה לי קל להוציא פעם נוספת 100 ש"ח ולקנות אחרת. ובכל זאת. הכלי שעובד הכי הרבה , זה בדרך כלל מקדחה. כאן, אולי יש מקום להשקיע בכלי יקר יותר. לי למשל יש מקדחה AEG ישנה ,שפשוט לא מתקלקלת למרות כל מה שהיא עוברת אצלי, ואני לא בטוח שהייתי קונה "וולף" במקומה.

amirkoz

New member
בדקתי מה יש לי בבית

מקדחה של SKILL משמשת אותנו לא רע אבל דווקא שצריך ממנה קצת מאמץ קשה לה.. לכן חשבתי אולי לקנות אחת טובה יותר.. אולי באמת במקדחה נקנה BOSCH. לאבא שלי יש כזו כבר 15 שנה ועובדת מעולה

miromiro

New member
יקר!

שלשום הייתי בהום-סנטר ב"ש. ליד הקופות עומד שולחן ארוך מלא רובו בכלי עבודה של בוש. כל הכלים שציינת עולים 50-70 כל אחד. קניתי משחזת זוית ב69 ש"ח, ומברגה ב50 רק בשביל המטען שנשרף לי כבר 3 פעמים והשאיר אותי עם 3 מברגות כמעט חדשות ללא יכולת טעינה. הפעם זאת הפעם האחרונה. השןלחן עולה 99 ש"ח. אבל לא נראה ממש שימושי, בעצם לא שימושי בכלל קיבלתי אחד במתנה לפני שנתיים, עדיין עומד בפינה.

amirkoz

New member
מוט לתליית בגדים

אני מעוניין לבנות מוט לתליית בגדים שאני אוכל לתלות על המוט קולבים עם בגדים אני מחפש משהו קטן וקומקפטי. רוחב 60 ס"מ גג וגובה 1-1.5 מטר עשיתי שרטטו קטן ואשמח לשמוע דעות/עצות

amirkoz

New member
ביררתי רק לגבי המשור אנכי

המחיר של משור אנכי 500W הוא 150 ש"ח תוצרת WOLF משור אנכי תוצרת EXPERT 500W הוא 160 ש"ח משור אנכי של יונדאי 620W הוא 170 ש"ח מה מכולם הוא הכי כדאי והכי טוב יחסית למחיר ולסוג העבודה שלי? מדובר על ניסור חובבני לבית.. אני לא פותח נגריה.. וחבל לי לקנות BOSCH או בלק-אנ-דקר ב-300 שקל תודה אמיר

ku harel

New member
הסדרה הירוקה של בוש במכרזים פה ברשת

ג'יגסו 200 ש"ח, מקדחת B&D שבהום סנטר 600 ש"ח נרכזה לפני חצי שנה ב- 220 במכירה פומבית. סבלנות, התמדה וניתן למצוא מציאות שמצדיקות את ההפרשים. השיטה שלי היתה אחרת, לפני כמה שנים קניתי הכל סיני ומאז, לאט לאט לפי בלאי, תקציב ושגעונות שלי משדרג את הכלים לטובים יותר. אז עד לפני חצי שנה היתה לי מקדחה סתם שעובדת עדיין ובהזדמנות מצאתי מקדחה B&D שנתיים אחריות עם פוטר אוטומטי והכל. מכרזים, פומביות ומכירות קבוצתיות יש בוואלה, P1000, אולסייל, לא חסר. רק לגלוש. בהצלחה.

Vintage

New member
אני איתך

לא אוהב כלים סינים, הם פחות מדוייקים, עושים את העבודה פחות טוב במקרים מסויימים ומרגישים שהם נבנו בשביל עבודה אחת ודי. ובאמת שקניתי ג'יגסו סיני הוא מת אחרי עבודה אחת לעומת הB&D שעבר התעללות קשה בעץ, מתכת, פלסטיק וכמו שאני מכיר את עצמי גם קצת בשר ודם עבר עליו. שווה את העוד 100-200 ש"ח. ד"א המחירים היו לפני כמה שנים 100 לסיני ו200 לB&D. יש שני דברים שהייתי מחפש היום במסור שיחליף את הB&D, שליטה על מהירות שחסרה לי מאוד, וכוונת לייזר שנראית לי כמו צעצוע נוח לעבודה.

למעלה