כלי עבודה לטיפול באופנוע - איפה קונים?

h a j b i

New member
בכל מקרה, אם מדבור על סט של כלים

אולי שווה להתץקשר אליהם בכל זאת. להסביר מה אתה רוצה לקנות ואם מדובר בקניה מכובדת יחסית אולי הם כן יסיכמו למכור. בכל מקרה, תמיד אפשר ללכת להום סנטר...

NeeD 4 SpeeD

New member
../images/Emo45.gif גם אני ניסיתי לקנות שם כלי מיוחד

וקיבלתי את התשובה המטופשת שהם לא מוכרים לפרטיים . הממ , אמנם חיכיתי שבועיים , אבל קניתי את אותו הכלי ב200 שח פחות באיביי .

zzzny

New member
אני גם החלטתי לעשות כמוך...

אחרי בירור טלפוני איתו הוא אמר לי שאם כבר הוא ימכור לפרטיים אז זה בתיאום מראש. התקשרתי כמה ימים אחרי, הוא אמר לי בשבוע הבא... התקשרתי אחרי שבוע, המזכירה אומרת זה בסדר...תגיע. נסעתי מנתניה במיוחד אליו והוא אומר לי שהם לא מוכרים לפרטיים בלי תיאום מראש. אמרתי שתאמתי עם המזכירה (והיא אישרה לו שזה נכון) אומר לי הבחור, טוב אני לא מוכר לך... לא חייב לך כלום ולא בא לי למכור לך בסדר?? אמרתי לו אוקיי,שיהיה לי מוסך וכבר לא אהיה פרטי גם אז לא אקנה ממך והלכתי.

zzzny

New member
אפשר להזמין מא.א דרך בייקר וכל מיני אחרים

מהתחום... אבל יש מצב שיגזרו קופון על הדרך (שזה בסדר בגבול הטעם הטוב)

orgeva

New member
הוא מנצל את זה שיש לו בלעדיות על 2 סוכנויות

של כלים מיוחדים לאופנועים (מארה"ב וקנדה), ולכן הוא מפציץ מחירים. היום בעולם של איביי צריך להיות פרייאר בכדי לקנות אצלו כלים מיוחדים.

Fengluzon

New member
על מה אתה מבלבל במוח.

איזה הפגזת מחירים? אני רוכש אצלו את כל כלי העבודה שלי. בתחילת הדרך לפני מספר שנים, לא הבנתי כלום בכלי עבודה. הגעתי עם רשימת מכולת ענקית. אבי מייד ביטל את מחצית מהכלים שרשמתי בטענה שחבל לי לבזבז סתם כסף. מאז אני כבר מכיר אותו יותר באופן אישי ואפילו גאה לקרוא לו חבר. (ואין לי כאן שום רווח. כל מי שמכיר אותי בפורום אופנועי שטח ,יודע מי אני). אני מעריך אותו מאוד כאדם ובוודאי הוא אחד מהיחידים בתחום הזה שאינו שקרן או רמאי.(ולא חסרים תחמנים בשוק הזה). המחירים שלו הוגנים מאוד. אני יודע באופן אישי שהוא אינו בנוי למכור ליחידים , אך אם מגיעים בשעות הצהריים מ 12:00 ומעלה יש לו יותר פנאי לעזור לקונים יחידים. לפני השעה הזו, הוא מטפל בלקוחות הגדולים. (אין לו מספיק אנשים להתמודד עם אנשים פרטיים, אך בכל זאת הוא עושה זאת על מנת לעזור לציבור הרוכבים).

orgeva

New member
באמת מגיע לו פרס שנתן לך שירות, להזכיר לך

זה העבודה שלו. לאף נותן שירות לא מגיע פרס על נתינת יחס. אני לא אמרתי שהוא רמאי או שקרן. תסתובב במוסכים ותשאל עליו ותשמע על האמת. אתה לא מוסך, מי שמתחכך אתו על בסיס קבוע מרגיש את ניצול הבלעדיות שלו. וכל כלי מיוחד לאופנוע שתבדוק אצלו מחיר,אתה תמצא בשליש מחיר ברשת. אני לא אומר שלא מגיע לו להתפרנס, אבל לא לנצל בלעדיות בתחום הדו"ג, ולתת ללקוח את ההרגשה שהוא עושה לך טובה. ואם הוא חבר שלך אני ממליץ לך לצאת אתו לקפה או בירה, לא לעשות עסקים.

Fengluzon

New member
ראשית, כל מוצר שתחפש ברשת יהיה זול יותר

מהמחיר בארץ. אני מסכים איתך שאין למחוא כפיים למתן שירות, אך כפי שציינתי קודם, הוא לא בנוי מבחינה מערכתית להתמודד עם לקוחות יחידים ובכל זאת הוא עושה זאת. כל חברה מנצלת בלעדיות על מוצר כזה או אחר. זה שוק חופשי. לא מתאים לך, תקנה במקום אחר. חיקוי סיני זול ניתן למצוא גם בדיל אקסטרים, אך כאשר שובקת לך מכונה או מכשיר, אתה דיי זקוק למי שיספק לך שרות בעבור המוצר אותו רכשת. (אלא אם כן מתחשק לך לשלוח לחו"ל ולהמתין לתיקון המכשיר). בפאן האישי , לא התחלתי איתו בתור חבר. בהתחלה נתקלתי בטיפוסים שרק ניסו לעשוק את כספי ולמכור לי מוצרי זבל. נעמדתי מול אדם ישר (יוצא סיירת) שאמינות ויושר היא נר לרגליו. אני אוהב לעבוד מול אנשים ישירים ואמינים שאני לא צריך לחשוש האם דופקים אותי או לא. אני גאה היום לקרוא לו חבר. זו דעתי האישית.

balush2

New member
../images/Emo45.gif

קניתי אצלו כמה פעמים, לא היתה שום בעיה. להיפך קיבלתי את כל העזרה והשירות.

הנסיך.

New member
ממליץ על קניה בחו"ל - ארה"ב או אירופה

משום מה בישראל ידיות מומנט נחשבות ליהלומים של כלי העבודה - מתומחרים ברמות מטורפות לגמרי. לאחרונה יצא לי לקנות שתי ידיות מומנט - של CDI ושל SNAP ON למי שמכיר - לא צריך לפרט יותר מידי מה הרמה של הידיות האלה - הראשונה עלתה לי 130 דולר לאחת חדשה לחלוטין, דרייב חצי, טווח 30-220 פוט\פאונד השניה עלתה 160 דולר לאחת משומשת, גם דרייב חצי, ראש גמיש וטווח 50-250 פוט פאונד. לשתיהן יש ראצ'ט לשני הכיוונים והן מסוג קליק-טייפ. לשם השוואה בארץ רצו על הCDI מחיר של 1500 שקל על SNAP ON רצו 2200 וסתם בשביל הפרופורציה - על ידית דומה של בטא שנמכרת באיטליה \ צרפת ב100 יורו רוצים פה בארץ 1100 שקל. כלים סתם -אין טעם להביא מחו"ל, אבל עם כאלה הפרשים - אין שום סיבה לקנות בארץ.

yahelk

New member
לא חבל לך על הכסף? תחסוך אותו לאופנוע הבא

כלים אתה יכול לקחת ממני מתי שאתה רוצה זה בתוקף עד שתהיה עשיר או עד שתראה בן יותר מ 18 (המוקדם מביניהם או עד גמר המלאי)

Choia

New member
../images/Emo24.gif אבל הבנת את זה הפוך לגמרי

אחרי שהראת לי איך עובדים כשעבדנו על המכונה שלך הבנתי כמה שזה דבר חשוב!

Red Ross

New member
../images/Emo207.gif הדפסת Service Manual מקובץ. אני צריך המלצה לבית עסק אשר ניתן לעשות בו, הדפסה בשחור/לבן של כ-540 דפים מקובץ. -איפה אתם הדפסתם (מלבד המשרד../images/Emo13.gif) ומה צריך להיות ~ ה"נזק" ? רב תודות לעוזרים...

fazer_1000

New member
אם בירושלים אז אפשר בבית הדפוס ABC ברחביה,

תגיד שאתה סטודנט בעברית והופס קיבלת כל דף ב10 או 12 אג'. זו עבודת הדפסה מאוד קטנה ולכן 10 אג' לדף זה מחיר מעולה. מעל 20 אג' זה מחיר גבוה.

Red Ross

New member
מתנצל, טעות שלי. באזור ת"א. אבל אחלה מחירים יש לכם שם...זולים בצורה משמעותית מהמקומות שבדקתי. בכל אופן, תודה רבה.

fazer_1000

New member
אם זה לא דחוף לך, אתה יכול לשלוח לי את הקובץ

במייל. אני אדפיס אותו (הבית דפוס נמצא ממש דקה הליכה מהבית) ובאחד מסופי השבוע שאני חוזר למרכז (יוצא כמעט כל סופ"ש) תבוא לקחת מיהוד. המחיר, כמו שאמרתי, אמור להיות בין 10-12 אג' לדף.

למעלה