כלי נשק מאולתרים להגנה עצמית

זה מה שמלמדות מדריכות של צה"ל ? ../images/Emo31.gif

הייתי בטו שהקורסים בהגנה עצמית שמועברים ע"י מדריכים של צה"ל, מתעסקים קצת יותר במציאות והבגנה עצמית, מאשר בסצינות לא ריאליות או מסוכנות (תלוי איך מסתכלים על זה), שלקוחות מסרטים עלובים (או מכל מיני "המצאות" צבאיות למינהן)...

שאלות ל-viper2k על הקורס

מה עושות מדריכות קרב-מגע מצה"ל בבית-ספר אזרחי? מהו הקורס המדובר (מה מטרתו, כמה זמן כל שיעור/כל הקורס, מה תוכן השיעורים, וכו´)? ומה לומדים בבית-ספר בחודשי החופש הגדול?

viper2k

New member
לדוד ואריאל

זה קרוס שמלמד אותך ללמוד להגן על עצמך ברחוב בעזרת דברים שאתה נושא איתך יום יום וגם כמה תרגילים בסיסים בקרב מגע ואריאל טלכרט זה דבר מאוד קטלני

צעצועים

אני לא הייתי בונה על ללמד ילדים בבית ספר לשסף גרונות, בטח שלא בטלכרד שבור, דבר אגב שנלקח מסרט של סטיבן סיגל... (לא שיש לי משהו נגדו, בחור על הכיפאק
ואגב הסרט האחרון שלו ממש 10) אולי כדאי ללמד את הילדים הללו שאם תשסף למישהו את הגרון, גם אם הוא רצה להתקיף אותך, אתה תשב בבית כלא... לפחות ברוב המקרים. בשאר המקרים לא תצליח להגיע אליו. אני לא יודע. לדעתי לימוד של אומנות לחימה לילדים זה כמו לתת להם נשק ביד, במקום אחריות, בגרות, הם לומדים להרוג... "אין כמו התקפות שיוצאות מגופו של הלוחם"... אז תירק עליו!!!
אריאל... קצת מבולבל.

למעלה