כלים סניטריים

esr124

New member
כלים סניטריים

שלום, אני מחפש המלצות על חנויות עם מבחר גדול ומחירים טובים לריצופים וכלים סניטריים, באיזור ירושלים והמרכז.

בינא

Member
הכלים הסניטריים והריצופים מגיעים דרך הנמלים..

לכן המקומות הזולים ביותר נמצאים באשדוד, חיפה ואילת... באשדוד יש כמה מרכזים של יבואנים גדולים, גם באזור התעשיה הכבדה וגם באזור המלאכה (תעשיה קלה) ברחוב העבודה... רק צריך להיכנס לרכב ולעשות סיור בשטח. השלטים ענקיים כך שלא ניתן לפספס אותם. מומלץ: "מחסני הקרמיקה" ברחוב העבודה 45, אזור התעשיה הקלה.

fireman

New member
קראתי מספר הודעות שלך בנושא

ואני עדיין לא מצליח להבין את הקשר בין המיקום של הנמל לעלות של הסחורה, הרי נמל אשדוד הוא לא עסק מסחרי, הוא לא מייבא אריחים ומוכר אותם לכל מען דבעי. מי שמייבא את הסחורה זה איש מסחר, יבואן, וזה לא משנה אם הוא נמצא באשדוד או ביבנה או בבאר שבע או בנהריה, כשמדובר ביבוא מסחרי בכמויות גדולות עלויות השינוע הן זניחות כפרמטר לחישוב עלויות המוצר. כאשר אתה מוכר סחורה מתוך מחסן ללא אולם תצוגה מפואר, ללא תצוגות מפוארות, נציגי מכירות מעומלנים והדפסות על נייר כרומו מט בצבע העלות לצרכן הולכת ופוחתת, וזאת ללא תלות כאמור, למיקום הגאוגרפי. אתה מוזמן להגיע ללילו בבאר שבע ותמצא שם מחירים אפילו טובים יותר מבנמל אשדוד. אני אומר לך את זה מניסיון אישי שלי בתור יבואן, של תאורה אמנם אבל זה אותו הדבר, זה לא משנה איפה העסק שלי נמצא ומה המרחק ממנו אל הנמל או מה המיקום הגאוגרפי שלי.

בינא

Member
אז טוב שאתה שואל...כי איך תלמד אחרת...?

כל "יד" = 50% תוספת על המחיר... (יד = סוחר). אם יבואן מוכר ישירות לצרכן הוא חוסך "ידיים" חמדניות ומוזיל את המוצר, למרות שמרוויח מספיק. כתוצאה מכך שהוא אינו חייב להוביל רחוק, זה גם מוזיל... העובדה שהוא מוביל עם משאיות שלו מאפשרת לו לספק אתהסחורה ללקוח ברבע מחיר ההובלה שעולה לסוחר שלא מחזיק משאיות משלו. על מה שלא משלמים, לא משלמים מע"מ... סה"כ = חיסכון רציני ללקוח.

fireman

New member
אני לא שואל, השאלות הן רטוריות

יבואן היד הראשונה יכול להיות גם ברחובות ויכול להיות גם בבאר שבע ויכול להיות גם במטולה, מדבריך ניתן היה להבין כי היבואנים נמצאים רק באשדוד, חיפה ואילת, זה לא נכון.

ronencohen34

New member
באיזור ירושלים יש את....

שאולוף (כמובן שעדיף עם טלפון ממני אליהם) בגבעת שאול עוז מחסני קרמיקה פרפט ליין פריד מאיר ועוד... תלוי באיכות שאתה מחפש במידה ותצטרך עזרה עם הנחות אתה מוזמן לפנות אלי לפון המופיע מטה בהצלחה

למעלה