כלייזמר לכינור

jack0

New member
כלייזמר לכינור

כיום מקובל בעיקר שהסולן בניגוני בניגוני כלייזמר הוא קלרינט, אך בעבר בעיירה היהודית היה הכינור הכוכב הראשי. אני בכלל חושב שהכינור הוא כלי נגינה מאד מאד יהודי, אביא לפניכם כמה ניגוני כלייזמר בסולו כינור, עם טעם משובח של פעם, הנגן הסולן הוא כנר מוכשר בשם יהושע רוכמאן. הניגון הראשון "פריילאך" ניגון מפורסם שכל כלייזמר שמכבד את עצמו יודע לנגן אותו. הניגון השני "רומיינישע פריילאך" בכלל ניגוני כלייזמר רומני זה עולם שלם בפני עצמו. הניגון השלישי הוא "הניגון של ר´ בן ציון אפטער" זצ"ל מפולין, מזקני חסידי ברסלב אני עוד בצעירותי זכיתי לשמוע את הניגון מפי ר´ בן ציון בעצמו שהיה שר אותו ומרקד עד בלי די.

לא הצלחתי לשמוע אף ניגון ../images/Emo10.gif

ה- windows media player כותב לי שזה לא תומך בתבנית הזאת. יש אפשרות לשמוע את זה בדרך אחרת?

לא נורא:)))

נבדוק ביחד jack0 מה הבעיה כי גם לי זה לא עלה
כל ההתחלות קשות:))) נמצא כבר דרך להעלות את הניגונים

זה מצחיק ../images/Emo6.gif

דווקא אני שבדרך כלל מתקשה לפתוח את הקבצים פתחתי הפעם במהירות .

כנראה אריאל

שיש לכם תוכנה מתאימה לפתיחת הקבצים
בכל מקרה אנחנו נבדוק למה זה לא נפתח אצל חברים אחרים ונתגבר בעז"ה על הבעיה

jack0

New member
הניגונים הם בפורמט של ריאל אודיו

כנראה שלא לכולכם יש את נגן הריאל פלייר, מומלץ לכל אחד להתקין אותו במחשב. הבעיה היא שהגירסה האחרונה של הנגן עולה כסף, אבל אם תתאזרו בסבלנות אמצא עבורכם קישור למקום בו ניתן להעלות גירסות מוקדמות יותר בחינם.

jack0

New member
מצאתי עבורכם מקום בו ניתן להעלות את הנגן ריאל

זה מומלץ לכל אחד שמתעתד להאזין למוסיקה באינטרנט, מכיון שמחצית מאתרי האינטרנט משתמשים בפורמט הזה. לחצו כאן כדי להתקין את התוכנית אצלכם במחשב, כשמופיע חלון העלאת התוכנה בחרו באופציית "Open" לבעלי מודם התהליך יכול לקחת כמחצית השעה, אבל המאמץ כדאי.

הם רוצים כסף../images/Emo6.gif

ולכן הלינק כאן לא עולה jack0 חביב:))) בכל מקרה תודה רבה על הטירחה וגם על כך שאתה מנסה לעזור לי :) שירבו כמותך בישראל

בכל מקרה תודה ג´קו

שלושת הקטעים יפהפיים עם המון טעם של פעם . אישית אהבתי במיוחד את השני . אני הצלחתי לשמוע את הקטעים (אולי בגלל ש)הורדתי את W M P החדש . נדמה לי שזו גרסה 7 .

ברשותך אריאל אפשר לשאול שאלה?

איפה מצאת את הבחור המקסים הזה jack0 ? אני משוטט כבר באינטרנט למעלה משנה ולא מצאתי בחור עם כל כך הרבה נכונות לעזור! זה פשוט מדהים! עוד...עוד רגע האיש הישיש מתחיל לשבח גם אותך אריאל
)) בכל מקרה אישתי היקרה אריאלה (שאותה הכרתי דרך אגב באינטרנט) שגולשת ממחשב נפרד העלתה את התוכנה והראתה לי שאפשר לשמוע את הניגונים מהתוכנה שהיא הביאה לכאן,היא גם התקינה את התוכנה במחשב שלי והתחלתי להנות מהניגונים הנפלאים שהעלה לכאן jack0 שלנו לאחר מכן שוב טרח jack0 שלנו והעלה אותם בפורמט שהיה לי קודם במחשב וזה יותר קל לי לשמוע אותם מהפורמט הרגיל:))) אני אכתוב את מה שאני יודע על הניגונים בעץ הבא:)))

למעלה