כלו כל הקיצים

../images/Emo41.gif כמה עצות ב"שלוף"

1. תגיעו לתחנת המשטרה בשנית ותגישו תלונה גם אם השוטר אומר שלא כדאי. תודיעו מראש שאם התלונה לא תטופל ישנו גורם שניתן לפנות אליו שיגרום למשטרה לעבוד כמו שצריך (שכחתי את שם הגורם - הוא מפורט בחסד"פ, חוק סדר דין פלילי). אני אחפש את שם הגורם ואחזור עם תשובה. לידיעתך - פגיעה במזיד ברכושך היא עבירה פלילית ואם חשת שהחפץ שנזרת כוון אלייך את יכולה לנסות להגיש תלונה גם על נסיון תקיפה. 2. תגישו תביעה אזרחית נגדו על פגיעה ברכושכם. 3. פנו לפסיכיאטר המחוזי עם פרטי האיש ועדויות של אנשים נוספים מהרחוב. מה שהמשטרה לפעמים לא עושה למטורפים כמוהו יעשו הסניטרים אם יחליט הפסיכיאטר המחוזי שהאדם אינו שפוי. 4. אם הכל לא יעבוד ושום דבר לא יעזור - שמעתי פעם סיפור על מקרה דומה עם איזה פסיכי מלונדון שהתעלל בכל השכנים שלו. בסוף אחד השכנים כנראה שילם לשלושה עבריינים שיבואו ויפרקו לשכן את הצורה עם לומי ברזל ושרשראות וכעבור חצי שנה שהשכן חזר מאישפוז הוא היה שקט ורגוע כמו דג זהב קטן. לא שאני ממליץ על משהו דומה חס וחלילה כי זה לא חוקי אבל הבאתי את זה בתור דוגמא למקרה בו המשטרה לא טיפלה בתלונה דומה והחוק נלקח לידיים. חג שמח.

הרוזן WA

New member
אתה גאון!!!!!!1../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איך לא חשבתי על זה!!!!!!!!!!???????????? הבן אדם הכי חזק במדינה זה באמת הפסיכיאטר המחוזי!!!!!!!!!!! תתעדו התנהגות של השכן, ואפילו תתגרו בו קצת בכוונה(זה יהיה שווה את זה) ואחרי זה תראו את כל החומר לפסיכיאטר המחוזי! ואם השכן באמת מטורף כמו שאת אומרת הוא יאושפז ויקבל עד סוף החיים שלו כל מיני סמים שישמרו אותו שקט. וגם רוב הסיכויים שהמשפחה שלו תעבור מהשכונה(בושה) והאפשרות האחרונה של לשלוח חבר'ה לפוצץ אותו במכות לא תעבוד במקרה הזה בגלל שאם לאיש יש אמצעים הוא ישלם להם יותר - זה הבעיה עם שכירי חרב

מוצרלה

New member
איפכא מיoתברא - תיקון קטן

לגבי פסיכיאטר מחוזי, היום לא מאשפזים כל כך מהר כל אחד, הפסיכיאטר המחוזי יחליט לאשפז בכפיה רק אם אפשר להוכיח שאותו אדם מסוגל לפגוע בעצמו או באחרים. ןכדי להגיע למצב הזה, דנה במקרה זה צריכה להגיש בכל פעם שהוא עושה משהו תלונה במשטרה, גם אם זה מעצבן כל התהליך, כשמשטרה יצטברו תלונות על אותו שכן, אז לדנה יש את האפשרות להתלונן אצל פסיכיאטר מחוזי בהסתמך על התלונות במשטרה, אבל זה לא אומר שיבואו ישר ויאשפזו אותו. יש תהליך מסוים עד שמאשפזים ,בכל זאת משרד הבריאות מתעקש על זכויות האדם.

De-Panther

New member
אנחנו פורום אפי!! יש לנו כוח!! נשלח

את אפי למשימת חיסול נוספת
וברצינות... כבר אמרו לך את הכל למעלה ואין לי מה להוסיף כל כך וגדעון רייכר באמת יכול לעזור

ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?

iceviper

New member
ראית את הסרט "אמלי"?

יש שם קטע שהיא מחליטה להשיב לאיזה בריון אחד כגמולו-אז היא עושה בדירה שלו כל מיני שינויים קטנים ומטריפי דעת.-החלפת המספרים במזכירה,קצר חשמלי,דבק בנעליים... אז זו העצה שלי: דבק במנעול הדלת,הצפה פתאומית,ועוד דברים נחמדים.אני בטוח שיכולים להיות לך רעיונות מקוריים. והשאלה היא לגרום לו להאמין שזה בעצם עונש על הדברים שהוא עושה והם ייפסקו כשהוא ישפר את התנהגותו.

סייפיי

New member
העצה שלי: הלחם באש בעזרת אש...

כמה צמיגים חתוכים ושמשות שיתנפצו ב2 בלילה יעשו את העבודה... (זה בהנחה שהמשטרה באמת לא תעשה כלום), דברים כאלה לא פותרים בבית המשפט. חוץ מזה יש שכונה שלמה מאחוריך, מה הוא יכול לעשות לכולכם ביחד?

ש.פ.ד

New member
פשוט תתבעו אותו!

בדיקת שמאי, חשבונית על תיקון המכונית, אישור מהעיריה שהחניה מותרת, קסטת וידאו על הצעקות שלו ברחוב, העתק מהתלונה במשטרה. לא תהיה לכם שום בעיה בתביעות קטנות. אנשים עשירים אולי "מסודרים" במשטרה, אבל קל מאוד להוציא מהם כסף....

The Charmd One

New member
ממ אולי...../images/Emo79.gif

תתארגנו עם כל השכנים למן מרד משותף? תתבעו אותו? תחזירו לו גם?
גם לי יש בעיה עם שכניי, עשיתי כמנהגי בכל חג של חג שמח לבניין והם הורידו אותו המכוערים...אבל אני אמשיך לשים עוד, יהיה פה שלט פסח שמח ויהי מה!

למעלה