כלו כל הקיצים

dana2909

New member
כלו כל הקיצים

זהו, אני נואשת. לא יודעת יותר מה לעשות. כשבנאדם עובר גבולות הוא עובר גבולות! אז אתם כבר שמעתם מליון פעמים על השכן השיכור והמשוגע שגר ממולנו, הבנאדם צורח על העוברים ושבים בכל שעות היום. לפני כמה ימים צרח על בחור מסכן שטייל עם הכלב שלו בשקט. סתם ככה. וגם על בעיות החניה המטורפות שלנו בטח כבר שמעתם. אותו שכן הלך וצבע בצבע לבן ממול הבית שלו, והחליט, זו החניה שלו! בימים הראשונים עמדו הוא ואשתו וכל הילדים ושמרו על אותו צבע לבן. מי ששאל אותו באיזו זכות הוא עושה את זה קיבל צרחות וצעקות. (הבנאדם הזה די בריון). התקשרנו לעיריה (אחרי שהם חזרו מהשביתה האחרונה) ושם אמרו לנו להמשיך לחנות שם כרגיל, והם בינתיים ישלחו מישהו לבדוק את זה. אז המשכנו לחנות שם כרגיל. התכוונו להמשיך. אתמול עמדנו לחנות שם, אתם יודעים מה, אפילו לא בדיוק שם, רק על חצי מהלבן שהוא צבע, אבל זה לא משנה. הבנאדם התחיל לצרוח ולהשתולל. תפס את הדבר הראשון שהוא ראה (משהו מזכוכית, ככל הנראה בקבוק) והשליך לעבר הרכב!!! הרכב נפגע והפח התעקם בצורה די קשה. מיד הלכנו להגיש תלונה במשטרה. חברים יקרים, יש לי חדשות מטרידות בשבילכם. אנחנו חיים במדינת עולם שלישי. מסתבר שהמשטרה מכירה אותו, אפילו מכירה אותו טוב מאד, ידעו לתאר לנו בדיוק באיזה בית הוא גר ומיהן הנפשות הפועלות. השוטר לא אמר את זה במפורש, אבל די הבהיר לנו שאנשים רבים התלוננו על האדם הזה, וכלום לא קרה. הבנאדם הזה משליט טרור ברחוב כולו ואין לנו מה לעשות!! המשטרה ממש לא מתכוונת לעשות שום דבר בנידון, השכן הזה אדם עשיר ככל הנראה, וכנראה שהמשטרה לא מציקה לאנשים עשירים, כמה טרוריסטים שהם לא יהיו. אחרי שחזרנו מהתחנה, הלכנו לבחור שעובד ממול והיה עד לכל הענין הזה. אותו אדם סרב לבקשתנו לבוא להעיד, משום שהוא פוחד מאותו שכן מטורף. מה נשאר לנו לעשות??? איך יכול להיות שבמדינה שמחשיבה את עצמה מתוקנת יכול לקרות דבר כזה???

d@r121

New member
וואו איזה מרתיח זה...

צלמו את החניה הצבועה, צלמו אותו צורח ולקינוח צלמו את המכונית. לכו (אני מתכוון כל השכנים ללא יוצא מן הכלל) לתחנת המשטרה תתחילו להקים קול צעקה, ותגידו להם שעד שלא מתחילים לטפל בחולה הנפש הזה (אין תיאור אחר..) אתם לא זזים מתחנת המשטרה ויהיה מה. תבטיחו להם שתערבו גורמי תקשורת (תמיד מוסיף נפח של פחד) תגייסו את המקומון שיבוא ויתעד את כל הארוע, אם יש קשרים תזמינו את הטלוויזיה המקומית. צר לי לאכזב אותך אבל שיחת טלפון לא עוזרת בכלום. תהפכו כיסאות, תרימו קולות ואם יש צורך תכנסו למעצר בגלל זה, כאלה דברים אסור שיהיו במדינה, גם אם סופר מיליארדרים. ואם זה לא עוזר, תגידי מי זה ונכנס בו

אקווה

New member
מצטרפת...

כולל איום בהגשת תביעה ואם צריך - גם במימוש האיום... נורא עצבן אותי רק לקרוא את מה שכתבת. מה ז"א שמישהו קם בוקר אחד ומחליט על דעת עצמו שהחניה שלו? לא צריך לקבל אישורים לזה? אנחנו כבר לא מדינת חוק? לא מדינת כל אזרחיה? מה ניה? לפעול ויפה שנה אחת קודם. לא לתת לו לעשות מה שבא לו רק כי הוא עשיר. גם אפי שלנו עשירה, האם זה אומר שהיא רודה בנו ועושה בנו ככל העולה על רוחה?
ועכשיו ברצינות - איום בתביעה נגדו, ואם צריך אפילו נגד אותם שוטרים שלא מוצאים לנכון להזיז את ישבנם הענוג רק בגלל שהם פוחדים. מי שמע על משטרה פחדנית, מי?

dana2909

New member
כל השכנים מפחדים ממנו

עובדה שאוטו אופטיקאי שעובד ממול ממש מפחד להעיד נגדו. השוטר עצמו אמר שאם אנחנו רוצים לראות משהו זה רק מתביעה משפטית , מהמשטרה לא נראה כלום. ציטוט מדויק!

אקווה

New member
זה בדיוק מה שהצעתי...

תביעה משפטית! אם אין פתרון אחר אז אין. לא ייתכן שכל אחד במדינה הזאת יעשה מה בא לו. מה זה פה? אנארכיה. בדיוק בשביל מקרים כאלה המציאו את החוקים. לא נאה לו לחנות כמו כולם - יראה האדון את פניו בבית המשפט, ואז נראה מאיפה משתין הדג (וסליחה על ההתבטאויות, זה פשוט מרתיח אותי. גם אצלנו יש בעיות חניה נוראיות, ואני רק חושבת מה היה קורה אם איזה שכן היה מחליט שחניה מסוימת היא פרטית שלו, ללא כל אישור ראוי, מוצדק, מתואם ותקף. הרי היו עושים שמות בו ובאוטו שלו...). אז אם זאת הדרך היחידה - תלכו בה, ולו רק לשם העיקרון.

d@r121

New member
אז תתבעו אותו!

אם אני לא טועב יש דבר שנקרא הגנת עדים או משהו כזה, דברו עם השופט תסבירו את הבעיה ואני מאמין שהוא יעשה משהו בנידון....

ולגבי השוטר הזה

בשביל שוטרים כאלו בדיוק יסדו את המחלקה לחקירות שוטרים. תגישו תלונה על אותו שוטר בצירוף העתק למח"ש. את כל הכתובות תוכלו למצוא באתר משטרת ישראל.

nutmeg

New member
לא לעצבן אותי בבקשה!

רוב חולי הנפש אינם אלימים - נהפוך הוא. אם יש אוכלוסייה שדורכים על זכויותיה מכל הכוונים זו האוכלוסייה הזו. אם לומר את האמת, מאוד כדאי לדנה ולדיירי הבניין שאדם זה לא יהיה חולה נפש כי אז אפשר יהיה גם להעמידו לדין.

nutmeg

New member
זה לא מדוייק

אבל בוא לא נכנס לזה. צעקות וביריונות עדיין לא נחשבות כמסוכנות לציבור - וטוב שכך, אחרת חצי ממדינת ישראל כבר היתה מאושפזת. מותר לאדם לצעוק, מותר לאדם להיות חולה, ומותר גם שניהם ביחד. מה שכן, אסור לו לאדם להפר את החוק. אם הבריון הזה מפר את החוק - יש להפעיל את החוק שימגר את הצרה הזו. העניין הוא שלשכנים "לא בא" להתעסק עם זה, תחנות הצדק פועלות לאט, ובכלל לכולם היה יותר נוח אם הוא היה פשוט נעלם (או נאלם) על דעת עצמו. הלא כן? ככל שיבינו שאין לו תכניות כאלו בזמן הקרוב, אולי יקומו ויעשו מעשה למרות שלא בא להם.

dana2909

New member
ואולי זו בדיוק הסיבה

כולם מכירים אותו בתור משוגע. ואולי זו בדיוק הסיבה שהוא מרשה לעצמו להתנהג בצורה הזו. אם כל כך הרבה אנשים התלוננו נגדו וכלום לא קורה אולי זו בדיוק הסיבה.. שהוא מטורף עם קבלות. המעשה שהוא עשה נשמע שפוי?? מה שכן, כשאמרנו לאותו שוטר (לאחר שהוא אמר שהוא מכיר את השכן) שנראה לנו שמשהו לא בסדר אצלו, הזהיר אותנו השוטר שלא לזלזל באותו שכן, "הוא מאד ערמומי"....

דן צ

New member
ברומא התנהג כרומאי

השכן משליט טרור עליכם? תשליטו טרור עליו הוא יצעק , תצעקי חזרה בכל הכוח הוא משתולל, אל תהיי פריארית תשתוללי בחזרה הוא צורח? תצרחי ותקללי אותו עשר דורות אחורה הוא יראה שיש לו עסק עם יותר משוגעת ממנו והוא יפסיק זה בדוק! כל ההליכה למשטרה ותביעה בבית משפט לא יזיזו את הקצה של הציפורן שלו, אם תתנהגי אליו בפחדנות זה רק ידרבן אותו לעשות עוד דברים שכאלו. היי חזקה ואם תצטרכי עזרה במשוגעים את יכולה לבקש אותי.

ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?

מוצרלה

New member
דנה אני לא יודעת אם זה מנחם אותך

אבל אני מזמן הבנתי שהמשטרה לא עושה מספיק כדי למגר תופעות כאלה ואחרות, אחרי שהבת הקטנה שלי עברה טראומה קשה מאד כשהיתה בת 4 (היום היא בת 6) על ידי 2 ילדים בערך בני אותו גיל (אם את מבינה למה אני מתכוונת) ואפילו לא שלחו חוקרי ילדים כדי לחקור את האירוע הזוועתי הזה ולמה????? חוסר כוח אדם, ככה הם אמרו לי. אבל שתדעי לך, את יכולה לפנות שוב לתחנה בה התלוננת ולבקש לפתוח את התיקים מחדש, כי הוא בעצם מאיים עליכם וגורם לכם לפחד, וזה קייס מספיק טוב כדי שהמשטרה לפחות תזמין אותו לבירור (אם כי כבר ברור לי שהיא תסגור את התיק "מחוסר עניין לציבור" אבל אז אתם יכולים לפנות הלאה, למחוז ק.חקירות ארצי, ועד המפכ"ל, ותרשמו מכתבים עם כל המכתבים האלה, תתעדו את הענין, כדי שאם יום אחד השכן הזה יקבל את הג'ננה שלו בגדול, לכם יהיה רקורד לענין. ואז המשטרה לא תוכל להתנער מאחריות. ביי

dana2909

New member
העניין הוא

שלהתחיל ולרדוף אחרי המשטרה זה כאב ראש נוראי. כל השכנים פוחדים מהבן ז**ה הזה.. אין לנו שיתוף פעולה מאף אחד!!!

nutmeg

New member
נא לצלם אותו

ולהתלונן אצל גדעון רייכר עם כל העדויות המשוגעות.

TheBlueOne

New member
את מוזמנת

לבקש עזרה מפורום כישוף ומאגיה.. :) אולי זה יהיה פתרון הולם. *קורץ*

יוסף א

New member
העיקרון ההומאופטי,,,

"דומה בדומה ירופא,,," לנחש לא שולחים יונה,כי הוא יאכל אותה,צריך לשלוח לו תנין. ודי לחכימא ב,,,

למעלה