כלות מאוקראינה

aaa123

Member
אני לא רואה שום קשר בין תיעוב גברים

אשכנזים לחיפוש כלות באוקראינה. אי אפשר להסיק מהיחס לנשים על היחס לגברים. אני גם לא השתכנעתי שכותב ההודעה המקורית מתעב דוקא אשכנזים. נראה לי שהוא מתעב פמיניסטיות ,ולכן הוא מייחס להן בין היתר חיפוש של אשכנזים בלבד.

לרדת על בוג´י?? ../images/Emo12.gif אני הרי אוהבת |מא

אותה! על אף ולמרות שההיכרות היא מסכית בלבד (לפחות עד כה). 1. גם אם הנושא חשוב, מענין ורציני, עדיין אני מרשה לעצמי הומור. לא תמיד בא לי להתרצן (מלשון רצינות). 2. בהיותי פולניה גנטית ב-100% , ובהיותי ערה לבדיחות האגרסיביות והמרושעות על הזן הזה, אין לי ברירה, אלא לשתף פעולה ולהצטרף לצחוקים, זאת על מנת להישאר בחתיכה אחת. 3. סיפרתי על תוכן סרט שצפיתי בו. לא המלצתי לרצוח, חס וחלילה. 4. מצוקת הישרדות, עלולה להביא אנשים למעשים שונים ומשונים. בארצות אסיה נוהגים למכור ילדים לעבדות וילדות לזנות, על מנת לשלם חובות או להשיג פת-לחם. מי אני שאשפוט אנשים רעבים או כאלה המקווים לנהל חיים נוחים יותר מעבר לעבודת חמורים? 5. גם במקומותינו, נהוג ענין הסחר-מכר בבני אדם ואינני רואה בו שום מקבילה למצב ההשתדכות. גם כשאדם משדך את עצמו, רואה-מוצא חן-נמשך-מתקשר, מגיע רגע הבירורים: מי המשפחה, יש מכונית ואיזה, יש דירה ואיזה, יש תואר ובמה, בקיצור, בודקים אם יש פוטנציאל ומימוש שמתאים. מה שמניע אותנו כולנו, בסופו של דבר, הוא הצורך הפרימיטיבי לשמר את המין , הגזע והזרע.

אמיר.

New member
שפחות ? זו מילה קצת קשה...

אלא אם כן התכוונת ליחס של הבעלים שלהם (וכאן זה כנראה תרתי משמע). מענין מה היה קורה לו הגדרתי אותן כ´שיקצס´.... (הו .. איפוק קדוש..
)

Boojie

New member
בהחלט התייחסתי ליחס הבעלים.

גבר שמחפש לעצמו שפחה, זה בהחלט בסדר מצדי שלא ירצה מישהי "חסרת תרבותיות ותוקפנית" כמוני. אני לא מעוניינת בגברים שלא מסוגלים להתמודד עם מישהי בגודל שלהם, אז הם מחפשים שפחה צייתנית וכנועה (או בלשונם של אותם גברים - "תרבותית ומנומסת"). זו היתה הכוונה שלי.

Boojie

New member
אגב, מה שמוזר בסיפור הזה,

הוא שאנחנו, כפמיניסטיות, אמורות לאכול את הלב על שהגברים המשובחים האלה לא מעוניינים בנו ובחרו להתחתן עם נשים אחרות (ובכך כביכול נגרעו ממצבת הגברים הזמינים לנו לנישואין), כשלמעשה דווקא הפמיניסטיות הן בדרך כלל הנשים שלא רודפות בכל מאודן אחר נישואין. כלומר, שאותם גברים נגרעו דווקא ממצבת הגברים הפנויים לנישואין של חברותינו הלא-פמיניסטיות, שהיו דווקא עשויות להתאים להם מלכתחילה...

למעלה