כלוב הזכוכית

כלוב הזכוכית

לצערי אני פונה אל כולם גם בפורום הזה . אני מרגישה שאני כאילו כלואה בכלוב זכוכית רואה את העבודות של כולם אך לא יכולה להראות לכם את העבודות שלי כי אינני יודעת להעביר. בבקשהההההההה שמישהו ידריך אותי צעד,צעד וגם יסביר לי איך אני רואה את משקל הKB אז שוב בבקשההההההההההההההההההההההההההההההההההההה..............

יעל :-)

New member
אשד היחידה

לגבי גודל קובץ, יש 2 אופציות: 1. אם הקובץ לא נמצא על שולחן העבודה, פשוט לסמן את הקובץ המבוקש ובתחתית החלון (בשורה האפורה) יהיה רשום הגודל. 2. ללחוץ קליק ימני על הקובץ, לבחור "properties" או "מאפיינים". יפתח חלון ושם יהיה כתוב גם גודלו. חוץ מזה, פתחת כבר שרשור בנושא העלת קבצים לפורום והוא נמצא בתחתית העמוד. שם ניתנו לך הסברים, במידה ולא ראית. מה בדיוק את מעוניינת לדעת מעבר למה שכבר כתוב? מרב שאלות שונות, לא הצלחתי להבין בדיוק באיזה שלב נתקעת. ואם תגידי שאת לא מסתדרת עם תוכנה ספציפית, אז תכתבי את השם שלה ואנסה להסביר באופן ספציפי. את נשמע לי קצת נואשת
אשמח לעזור לך בכל צורה. על גבי הפורום, מסרים או אפילו בטלפון.

יעל :-)

New member
../images/Emo63.gif הסבר נוסף על עריכת תמונות

הוספתי הסבר קטן על עריכת תמונות. הסבר מתומצת על שימוש ב-Microsoft Photo Editor (כולל קישור להסבר מפורט שניתן פה בעבר). והסבר על שימוש ב-Photoshop. ההסבר קצר כי השעה כבר מאוחרת. אם זה יעניין מישהו, אוכל להוסיף עוד אם צריך.

כלוב הזכוכית ליעל

ראשית תודה על ההתיחסות שנית אנסה לפעול לפי הצעתך שלישית אם לא אצליח אשמח לקבל את עזרתך בדרך שתראה לך תודה שוב .

למעלה