"כלה להשגה"

Mei11

New member
"כלה להשגה"

למי שיש כבלים ורוצה להתנתק קצת מהחדשות, מחר (יום ראשון) יוקרן ב-21:30 בערוץ 8 סרט בשם "כלה להשגה". לפי האתר שלהם: סרט זה עוקב אחרי תוצאות הגזרה שגזרה ממשלת סין הקומוניסטית לפני 25 שנים, שבה לכל זוג מותר ללדת ילד אחד בלבד. מאחר ואנשים מעדיפים בנים, נולדים מיליוני בנים יותר מבנות בכל שנה, ולכן ישנם מיליוני גברים רווקים שסיכוייהם למצוא בחורה, קלושים.

nimix

New member
יפה מאוד

אין לי כבלים לראות את זה אבל נשמע מאוד מעניין אגב לא הבנתי דבר אחד - רשמת שמאחר ואנשים מעדיפים בנים , נולדים מיליוני בנים יותר מבנות בכל שנה אבל הם לא כיכולים לשלוט בזה.. אפילו אם הם רוצים בן , ונולדת להם בת.. מה הם עושים במצב כזה אם בכלל? :-\ חוץ מזה לא ידעתי שהחוק הזה כבר 25 שנה ...אני מנסה לחשוב איך היינו חיים בארץ אם היו מגבילים אותנו לילד אחד למשפחה :)

TomerEp

New member
היינו חיים עם רוב ערבי כמובן :)

אבל באמת, כאילו שמישהו יכול לעצור אנשים דתיים מלהוליד ילדים שנה אחרי שנה עד שהם כבר לא זוכרים את השמות של כל הילדים שלהם..

renjintso

New member
היינו חיים מצויין

אם בכל העולם היו מגבילים לילד אחד (מקסימום...) למשפחה. הרבה מהבעיות של הפלנטה היו מתמעטות בהמון. שלא לדבר על הבעיות של ישראל. יש כל מיני שיטות "לקבוע" מה יהיה מין העובר, והסינים הם נסיינים נלהבים (ימים מסויימים של המחזור, תנוחות מסויימות). יש גם לא מעט הפלות של עוברים ממין נקבה, ולמרבה הצער, יש עדיין המון מקרים של נטישה, או אפילו רצח, של תינוקות ממין נקבה.

../images/Emo4.gif

נשמע לי מאוד מאוד משעמם ילד אחד במשפחה. אחים יכולים להיות כמובן מאוד מעצבנים אבל החיים הרבה יותר מעניינים איתם .

nimix

New member
אאוץ' ...

באמת יש רציחות של תינוקות ממין נקבה?. אגב ישש עוד משהו חשוב לגבי נושא המשפחה - זה שחס וחלילה במקרים מסוימים אפשר לחפש תורמים בתוך המשפחה , וככל שיש יותר אחים אז יש יותר סיכויים למצוא התאמה אולי כמעט מושלמת אני גם נוטה להסכים לגבי דתיים :) ילד כל שנה... אולי זו מצוות פרו ורבו ?

אMור

New member
ובאותו נושא:

לידיעתכם, ההפלות בסין מוצרות אך ורק מסיבות רפואיות ומי שנתפס בהפלה על רקע מיני - נענש.

למעלה