כלב משתין מפחד

• פותח הנושא amcom
  • פורסם בתאריך

amcom

New member
כלב משתין מפחד

אימצתי לפני חצי שנה כלב פינצ'ר מעורב ומסורס בן שנה וחצי מקסים,הוא מקבל הרבה חום אהבה ליטופים ויחס, משום מה כשמתקרבים אליו ללטף אותו או לשחרר אותו לטיול הוא משתין וזה מאוד מאוד מתסכל ( זו אחת הסיבות שהוא בחצר ולא בבית ).שמתי לב שאני לוקח אותו לטיול קקי בבוקר הוא לפעמים עושה קקי ויוצא לו גם פיפי ביחד ( האם זה טיבעי ? ). איך אני גורם מחזק לו את הביטחון על מנת שיפסיק להשתין שאני משחרר אותו או מלטף אותו ?

מכניס מאלף לסיפור

הבעיה עמוקה יותר מהשתן והפתרון מורכב יותר מטיפ אינטרנטי. הטיפול לא קשה אבל צריך להיות מדוייק ולכן עליך לקבל עצות ממי שיאבחן את הכלב ויצפה בהתנהגות בזמן אמת. הכלב סובל כרגע, גם בגלל המצב הנפשי שגורם לו להשתין מפחד וגם בגלל ההשלכות (מגורים בחצר). חבל לחכות, זו בעיה שניתן לפתור די בקלות. נקודה קריטית מאוד! חשוב שהטיפול ייעשה או יודרך ע''י איש מקצוע טוב ובעל נסיון. מאלף כוחני על כלב עם בעיה כזו עלול להחמיר אותה למקום בו יהיה קשה מאוד הגיע ממנו לפתרון. דבר נוסף, כל מאלף שמבין דבר או שניים ישלח אוצך קודם כל לןטרינר לשלילת בעיה רפואית, אז כדאי מאוד לעשות זאת בהקדם. בהצלחה ולא להתייאש, עברתי את זה באופן אישי עם כלבים במצב גרוע בהרבה והכל הסתדר. תוכל להריץ חיפוש על ''הסיפור של רוני'' בפורום תחת השם שלי ותראה שזה יכול היה להיות גרוע בהרבה
עדכן אותנו!

easydogs

New member
כלב משתין מפחד

מי שהמליץ לך לשלול בעיה רפואית בראש ובראשונה אכן צודק וזה מה שעליך לעשות... כמו כן,יש לפנות למישהו מוסמך ומקצועי על מנת שיאבחן את מצב הכלב ויתאים שיטת טיפול מתאימה,מדבריך אני כבר יכול להסיק שישנם דברים שהינך עושה לא נכון,כמובן שיש להעניק חום ואהבה,ליטופים ומשחקים,אך כאשר מעניקים לכלב חום ואהבה,ליטופים וכד' בעת שהכלב שרוי במצב של פחד,אתם רק מעצימים את הבעיה,לכן יש לדעת מתי להעניק ומה... שיטות כוחניות או תיקונים בעזרת "אביזרים"למינהם לא יעזרו ואף יחמירו את המצב, רצוי לעבוד עם הכלב על חשיפה נכונה לסביבה,אנשים וכלבים אחרים...אך לפני הכל,עליך לשלול בעיה רפואית.

למעלה