זה לגמרי לא ככה...
ועד שלא תעשה סינונים בעצמך לא תבין איך העניינים פועלים במציאות. אנשים באים עם תשובות מוכנות, ואתה לא תבין כמה "מלכודות" המסננים צריכים להציב בשיחה על מנת למצוא את החריג, חוץ מזה שחלק מאוד גדול מכול העניין זה אינטואיציה וניסיון שפשוט אין לזה תחליף.
הרבה דברים שנחשבים לאנשים דברים פשוטים וטובים כמו גידול בחצר, אי סירוס/עיקור וכו', לא מקובל על הרבה מאוד עמותות.
ברגע שאתה מפרסם דברים כאלה באינטרנט אתה בעצם חושף את המידע הזה לכול אדם שרק ירצה, ותאמין לי שאדם שלא עבר סינון בכמה עמותות כי הוא גרוע, לא יחשוב לעצמו שאולי הוא לא מתאים לגידול כלב, אלא ימצא את הקומבינה שתאפשר לו כן לקחת, חלקם יפרצו ויגנבו, חלקם יקנו בדרך לא דרך, וחלקם או אפילו רובם יחפשו באיטרנט.
מספיק שתרשום עכשיו בגוגל איך לעבור סינון ואני בטוח שלפחות בשני עמודים הראשונים ההודעה הזאת תופיע.
אני קודם כול מציע למנהלים למחוק את ההודעה הזאת, זה פשוט פועל כנגד מה שהפורום הזה רוצה לשנות, ומזיק לכלבים ולמסננים.
כול אדם פרטי שירצה למסור את הכלב שלו, יוכל לבקש מעמותה שתיקח חסות על הסינון, או שיבקש ממתנדבים טיפים בהודעות פרטיות או פנים מול פנים, אבל בטח לא לפרסם את זה באינטרנט.
אמרתי כבר לאורי על העניין הזה ואני זוכר שהוא דווקא קיבל את זה, אבל משומע אני רואה שהוא ממשיך לפרסם, שזה חבל מאוד. אפשר לחלוק על הרבה דברים, אבל לפרסם טיפים לסינון זה שווה ערך ללפרסם שיטות לעבור סינון, וזה פוגע אך ורק בכלבים.