כלב חדש

puppy2

New member
כלב חדש../images/Emo107.gif

היי! אני מחפשת כלב להורים שלי. היתה לנו כלבה מעורבת (היא היתה בעצם בן אדם..) והיא נפטרה בגיל 14 לפני כשבועיים. אני מחפשת להם כלב/כלבה רצוי שיהיה קטן בלי הרבה שיער. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על גזעים שעונים לתיאור הזה או אפילו לשדך לנו כלב חדש... תודה!

Shai Felton

New member
אני הכי ממליצה לך../images/Emo170.gif

ללכת למשל לתנו לחיות לחיות או צער בעלי חיים ותראי שיש שם כל כך הרבה כלבים שאני בטוחה שתמצאי שם משהו מתאים! בהצלחה

© Tweety ©

New member
אהמ

גזעים קטנים בלי הרבה שיער: טרייר,שנאוצר,פינצ'ר,צ'יוואווה ,ביגל,באסט,תחש,סיני מצוייץ,פודל,פאג יכול לבוא בחשבון גם. בהצלחה

MatMat

New member
לצ'יוואוה יש הרבה שיער...

ולא קצר.. דיי ארוך. למיני פינצ'ר יש קצת שיער ומאוד קצר.. (שימו לב בין מיני פינצ'ר לפינצ'ר רגיל..)

© Tweety ©

New member
אבל הוא לא משיר שער

בכמויות. זה אחד הכלבים הכי אידאלים לגידול בדירה ואם מקפידים על הברשהש בועית זה לא יוצא בעייה.

R W B

New member
פינצ'ר??? מעט שיער???

אתם עובדים על מישהו???? לפינצ'רים יש המון שיער אומנם הוא קצר... אבל הוא נושר בכמיות! תאמיני לי, יש לי פינצ'ר!

© Tweety ©

New member
אני גם מכירה הרבה פינצ'רים

ויש הרבה סוגים של פינצ'רים לרובם אין בכלל שער ותאמיני לי כמי שמתנדבת שנים בSOS אני יודעת

R W B

New member
לפינצ'רים יש הרבה שיער!!!

יש להם הרבה שיער אומנם הוא קצר אבל הוא נושר בכמויות!!! אני חיה עם אחד כזה בבית ואני יודעת!!!

© Tweety ©

New member
לא! את טועה ומטעה!

יכול להיות שהפינצ'ר שלך מעורב קודם כל. לפינצ'רים אין הרבה שיער נקודה. אני מכירה את הסוג הזה לא מהיום.

R W B

New member
באמת יכולה להיות שהכלב שלי מעורב

אבל גם לדודה שלי יש פינצ'רית (גזעית!) ויש לה הרבה שיער! וכשיש לה נשירה זה הרבה יותר גרוע! כל הבית מלא בשיער שלה!

lilithmm

New member
גזעים קטנים בלי הרבה שיער

יש בצער בעלי חיים רמת גן (שייך לתנו לחיות לחיות). המון כלבים מיוחדים במינם, לכל אחד איחוד מדהים משלו. כדאי מאוד לבקר שם.

DogsGirl

New member
הכלבים הקטנים בלי הרבה פרווה,

שאני מכירה הם צ'יוואוה ופינצ'ר. צ'יוואוה זה כלב רעשן מאוד..
יש לי אחד כזה ברחוב והוא ממש מעצבן, אז עדיף שלא. ופינצ'ר.. יש לו נביחות ממש מעצבנות.. אבל אני חושבת שהוא עדיף על צ'יוואוה..

למעלה