כלב בן שבועיים

אדו73

New member
כלב בן שבועיים

היי מצאתי גור בן שבועיים, נראה קרוב לגולדן. מה כדאי לתת לו לאכול? הוא נורא קטן , מה מומלץ לעשות?

toomuchdogs

New member
יש לכם מטרנה בבית?

איך את/ה יודע/ת שהוא בן שבועיים? אני חושבת שכדאי לקחת אותו לווטרינר הקרוב לוודא שאינו מיובש - ווטרינר ינחה אותך וייתן לךאוכל מתאים חוצמזה שאם הוא בן שבועיים והאמא לא באזור רצוי מאוד שווטרינר יראה אותו

אדו73

New member
הצגתי זאת כגור שלי

אז זה לא מדויק, מי שמצא הן בנותיה של ידידה שלי שהיא לא אוהבת כלבים גם ככה, היא לא תיקח לוטרינר כרגע, אולי בהמשך כשתיתרכך, במה היא יכולה להאכיל אותו?

באבקת חלב מיוחדת לגורי כלבים

ואת האבקה ניתן לרכוש בחנויות לחיות מחמד או אצל וטרינרים. אם הגור מסרב לאכול עצמאית , יש להניק אותו בבקבוק.

לא מכירה.

אבל תמיד אפשר להרים טלפון לוטרינר ולהתייעץ. בדרך כלל וטרינרים עוזרים בחפץ לב במתן עצות למען.

toomuchdogs

New member
תביני אם הגור אכן בן שבועיים הוא קרוב לוודאי

מיובש אם לא יקבל את הטיפול הדחוף לו הוא זקוק כנראה שלא יישרוד... נסי להבהיר לה שהעניין דחוף לקחת אותו לווטרינר, בחום הזה הגור מיובש וכל מה שישתה בכוחות עצמו לא ישלים את הנוזלים שהיה מקבל ביניקה מאימו, שלא נדבר על האכלה, אני לא חושבת שהיא תצליח לעמוד בהאכלתו מידי כמה שעות. אולי עדיף פשוט להעביר אותו לווטרינר אחרת הוא לא ישרוד

מצורף קישור שעשוי לסייע

בכל מקרה ממליץ מאוד על התייעצות עם וטרינר, אפילו טלפונית. או שניתן להתייעץ עם "תנו לחיות לחיות" 6241796 03

WTR

New member
../images/Emo207.gif אדי לא מרגיש טוב ../images/Emo10.gif

מצטערת שאני נדחפת לשרשור לא ידעתי איפה לנצל"ש, ואני לא יכולה לפתוח הודעה חדשה... אדי לא מרגיש טוב הוא 3 ימים משתעל והיום כבר הגיע למצב שהוא מנסה להקיא ולקח לו דקה שלמה להתאושש באחד הפעמים.. אפילו מישהו שראה אותו נחנק נבהל, בלי להכיר אותו אני הולכת איתו לוט' ב19:00.. אבל אני ממש ממש לחוצה
גם מצב הרגליים שלו לא כל כך טוב, הוא לא מצליח לקפוץ למיטה שלי ולפעמים ישן על השיטה מכורבל בחולצה/מכנס בגלל זה.. והמיטה בכלל לא כל כך גבוהה

WTR

New member
../images/Emo12.gif

עכשיו שאת אומרת את זה, לשכנה הצמודה אלינו יש כלב עם שעלת והם נפגשו ל5 דקות של ריחרוחים
האמת זה לא נשמע לי כמו שעלת, אני מכירה את השיעול, ואצלו זה יותר החנקות/הקאה... אבל הפלת לי אסימון, למרות שישבתי וחשבתי שאולי זה שעלת ולא קלטתי! לא נורא, בדרך נבדוק את הרגליים...

WTR

New member
אה ואם זה שעלת, אני בהתלבטות אם לתת אנטיביוט'

כי זה גם ככה עובר לבד אחרי שבועיים מצד שני היום זה היה ממש התקף שיעול נוראי והוא גם ככה זקן ומסכנון

לכל שרשור את נדחפת!

אני מחכה לעדכון בשעה 20:00 אין טעם להילחץ, תגיעי לוטרינר וזהו. בינתיים תרעיפי אהבה על הכלב שלך

למעלה