כלב במצוקה

leaving

New member
כלב במצוקה

תשמעו, אני יודעת שהייתה פה הודעה של מישהי מלפני כמה ימים על זה , אבל זה לא טרול וכו' וזו מישהי אחרת. יש בראשל"צ ברחוב סוקולוב 20 (פינת רחוב אהרון קרון, בית קרקע פרטי ישן עם גינה גדולה, שהיא בעצם כמה עצים ואדמה, קשור לאחד העצים ברצועה כלב (ואני לא מבינה בכלבים אז אין לי מושג הגזע) בצבע שחור, הכלב קשור 24/7, לא נותנים לו מים או אוכל וכל הזמן רק שוכב ורובץ על האדמה. אני ממש מרחמת עליו ואני דואגת לו אז אני לא יודעת אם תוכלו לעזור לו. אני לא יכולה להכנס לשם, זה שטח פרטי עם גדר ברזל משובצת, אני מפחדת בטירוף מכלבים (טראומות ילדות עם בולדוג), אני לא יכולה להכנס לשם ולא לדבר עם אף אחד וגם אף לא יקשיב לי (למה מי את שתגידי לנו מה לעשות בכלל), אבל בטח יש מה לעשות לא? ואל תגידו להתקשר למשטרה כי למשטרה לא מזיז מכלבים מוזנחים ולצלצל ולהזמין משטרה לשווא עולה כסף ואני גם ילדה ואין לי כסף.. יש ילדה קטנה כבת 8 שגרה בבניין ליד שראיתי שם ודיברתי איתה, היא איך שהוא מצליחה להכנס בין החללים בין הגדר (קטנה ורזונת לעומתי), הבנתי ממנה שהכלב מוזנח ולא מקבל אוכל/מים/דאגה, אז היא מבקרת אותו יום יום אחרי בית ספר ומחליפה לו מים בדלי דרך ברז ליד ומשחקת איתו ומלטפת אותו. בקיצור הבאתי כתובת, אם מישהו פה מראשון או הסביבה ומוכן לעזור או לבדוק מה אפשר לעשות למענו זה יהיה מצווה לכלב. ואל תתקפו אותי, אני רוצה לטובת הכלב ומרחמת עליו הוא ממש מסכן אבל אני מפחדת מכלבים אני פשוט לא יכולה לעשות כלום ואני מפחדת לדבר עם אנשים אז אם מישהו יכול.... מצאתי באתר של ZOOMAP.CO.IL לפי הכתובת תמונה של הבית למי שלא מצליח למצוא..

leaving

New member
נ.ב.

נא לא לשלוח לי מסרים או מסרים תוקפניים, אני פשוט לא אתחבר למשתמש לקרוא ולהגיב, כל מה שידוע לי מסרתי בהודעה.

noasn

New member
מקפיצה זה חשוב

הייתי ממליצה לך להיתקשר לתנו לחיות לחיות ולספקר להם אתזה הם מתעסקים במקרים כאלו הטלפון שלהם 03-6241776 מקווה שבעזרת ד" עםתעזרי לכלב הוא יזכה לחיים טובים יותר

goolo123

New member
../images/Emo124.gif ../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

זו לא הדרך לטפל במקרים בהם ניראה שיש כלב במצוקה, או כלב שמתעללים בו. הדרך הנכונה, היא להתקשר למוקד העירוני, לדווח על המקרה,תוך כדי הזדהות(כדי שהתלונה תהיה אמינה, יש המון אנשים מטורפים שממציאים סיפורים או מעלילים על שכנים..),המוקד מעביר את הפנייה לוטרינר הרשותי,הוטרינר הרשותי שולח פקח ובנקודה זו אם הדברים לא מסתדרים, אז בראשון לציון, שם פועלת כבר משטרת החיות ,הם ניכנסים לפעולה...בתקווה שבקרוב יתחילו לפעול מוקדים נוספים ברחבי הארץ. כך הדברים פועלים ....לכתוב הודעה כאן...להעלם..ולקוות שמשהו יקרה ,זו לא הדרך!!!. במקרה הזה כבר דיווחתי לדורון ממשטרת החיות והוא יבדוק את העניין.אך זו לא דרך הפעולה הנכונה. אנא,אם אתם חושבים שנעשה איזה שהוא עוול לבעל חיים,פעלו בדרך הנכונה כדי לסייע לו!!! אגב, אנשים שמעוניינים להצטרף למשטרת החיות במקומות נוספים בארץ,יכולים ליצור קשר דרך האתר http://www.agas.org.il/

דונינה

New member
טוב הייתי שם לפני כשעה ../images/Emo10.gif

אכן הכלב קשור אבל יש לו מים , הוא מאד עצוב זה נכון !! אני באופן אישי לא יודעת אם אפשר לעשות משהו, לצערי הרב כי אני לא בטוחה שזו התעללות , אם כן אז יש המון כלבים כאלה , הוא קשור ויושב לבד מתחת לעץ, יש פירצה בגדר לידו וכשראה אותי הוא יצא לקבל ליטוף אפילו לא נבח , מקווה שמשטרת החיות יפנו לבעלים , אבל תכל'ס לא נראה לי שיש פה עבירה על החוק ,,שוב לצערינו הרב !!

leaving

New member
אבל אין לו אוכל ! הוא ימות מרעב

זה לא נחשב להתעללות? להרעיב כלב .... אגב, הם לא מחליפים לו מים, את המים מחליפה ילדה שגרה שם ליד ומרחמת על הכלב הוא ממש מסכן ועצוב ובדד ותשוש.. ואני לא נעלמתי, אני פשוט לא רוצה לקבל התקפות או מסרים תוקפניים הרי לא עשיתי שום דבר רע..

דונינה

New member
אני ורוב האנשים בפורום חושבים שזו כן התעללות

אבל לא יודעת מה אומר על זה החוק. בנתיים תמשיכו לתת לו מים ואוכל וליטופים הוא מאד זקוק לזה . תנסו לפנות למשפחה ולבקש מהם להוציא את הכלב לסיבוב מידי פעם . מקווה שמשטרת החיות יעזרו לו העינין בטיפול .

למעלה