כלבת

כלבת

שימי עוד לא חוסן נגד כלבת מכיוון שעוד אין לי דירה בת"א לרשום על כתובתה את השבב. בקרוב יחוסן כמובן. הוטרינר אמר שמבחינה עקרונית החיסון לא באמת חשוב אבל הוא כמובן חובה. אתמול בטיול כנראה ששרט את שימי חתול (ראיתי שהחתול נבהל ממנו אבל לא ראיתי ששרט, ורק בבית ראיתי שריטה קטנה ליד הפה) מה אחוזי הכלבת אצל חתולי רחוב? ככל הזכור לי שמעתי שנמצא עד היום רק מקרה אחד אבל כמובן שאני עדיין דואגת. שימי מרגיש כרגיל - מצויין. מה הסיכויים שלאותו חתול אכן יש כלבת ומה הסיכויים שזה עובר בשריטה (ולא נשיכה, הרי ידוע שזו מחלה שעוברת ברוק)?

veredtered

New member
סיכוי ממש ממש ממש ממש קטנטן

ועם זאת אף אחד כמובן לא רוצה לקחת אחריות על מחלה כל כך נוראית ולכן כל מי שתשאלי (כולל אותי
) יגיד לך שאי אפשר להגיד במאה אחוז...
הרבה יותר הגיוני שהוא יחטוף פטריה מהשריטה - את זה תוכלי לראות בהמשך ואין בעיה לטפל בזה אם כן - וגם אין דרך למנוע את זה עכשיו אחרי השריטה, אז פשוט אל תתדאגי מזה ותראי מה מתפתח. ורד (הוטרינרית)

לכבשים אין זיכרון טוב

רציתי לכתוב בהודעה על הכלבת עוד שורה ושכחתי מהלחץ.... היום לא הצלחנו לארגן אוטו, ובכל מקרה היא סיימה לעבוד מאוחר מדי. כנראה מחר נעשה את זה (הכל בהנחה שנמצא לנו טרמפ. אם יש מתנדבים להסעה מת"א לגליל ים - נשמח!)

אה ולא

הוא אמר משהו על זה שזה לא כל כך אפשרי או נוח או לא זוכרת מה, ואמר שמכיוון שזה לא קריטי, אפשר לחכות עד שאמצא דירה

למעלה