כלבים משוטטים

digikids

New member
כלבים משוטטים

בשבת תקפו אותי ואת בני 2 כלבים בנביחות קשות והתנפלות מפחידה באזור גן מומי. רציתי לשתף אתכם ברעיון שהוא שלב א' ב"מלחמה" נגד הכלבים המשוטטים ובעליהם. יפתח אמר לי שרעיון דומה הועלה בפורום קודם, אך אני אחזור ואשפר. כל מי שרואה כלב משוטט יצלם אותו [ניתן גם בסלולרי] וימסור אותו בצורה דיגטלית [אימייל*, דיסק וכו'] אליי. אני אדפיס את התמונה עם הכותרת "מי בעל הכלב?" ואפרסם את ה"מודעה" בלוח המודעות ליד המזכירות. בנוסף אעלה אותו לפורום לאלבום "כלבים משוטטים". ושימו
זהו רק שלב א'. לגבי שלב ב' אשמח לקבל תגובות בפורום. איתן סמואל. *אימייל - [email protected]

שלב ב, לדעתי - קנסות

אבל מישהו ממנהלינו צריך לבדוק אם יש לכפר סמכות לדבר כזה, אם צריך אסיפה כדי להחליט דבר כזה, או בקיצור אם בכלל ניתן לעשות את זה. (נראה לי הגיוני שכן - בעיר מחלקים חופשי קנסות על כלבים שמשוטטים או בוא נגיד בעדינות מדשנים מדרכות)

שפרים

New member
איתן, הרעיון טוב אבל

לא לכל אחד (לי לדוגמא) יש מצלמה בטלפון או מצלמה דיגיטלית בכיס . אני חושבת שבעל הכלב שיראה את תמונת כלבו תלויה ליד המזכירות , אולי ירגיש קצת לא נעים ,אבל זה יעבור לו מיד. בשבת שעברה (לא האחרונה) ננשך ילד ע"י כלב, הבעלים ידע על המקרה ובשבת האחרונה ראיתי את הכלב מסתובב חופשי בין הילדים. אם משלבים בזה קנסות, אני בעד. השאלה אם באמת אפשר / חוקי ליישם את זה בכפר.

digikids

New member
עדיין מחכים לתמונות

פיתוח והדפסה באיכות טובה על חשבוני.

שרהפ8

New member
כלומר - אין תשובה

חמוטל, יקירה, למקרה שלא הבנת - לא ממש ענו לך מי יטפל, מי ימסור את ההודעה על הקנס לידי בעל הכלב, וכמובן - מה קורה עם הכלב עצמו. אני חושבת שמזכירות הכפר וועד ההנהלה צריכים לקבל בהקדם האפשרי ייפוי כוח מן המועצה לפעול כאן במקום. למנות אדם משלנו שייקח כלבים משוטטים, יסיע אותם לפסגות ויקשור אותם אחר כבוד ליד משרדי המועצה... אחר כך כבר נשאיר את העבודה למועצה לכתוב לו מכתבי ברירה כזאת או אחרת. שרה.

מעניין אם זה רק אני

או שעוד אנשים חושבים שהמועצה הזאת לא משהו.... ההרגשה היא שהחבר'ה יותר מתלהבים מפוליטיקה מאשר להיות רשות מוניציפלית יעילה לאזרחיה. שמתי כאן בצד שמאל קישור לאתר של המועצה, שם יש את הפורום שלהם. אולי צריך להתחיל להציק שם.

רותי777ח

New member
אולי גוש אדומים יהפוך למועצה?

סתם רעיון משוגע או שאולי סוף סוף נתנהל כמשק סגור והכסף שאנחנו משלמים בארנונה יחזור במלואו אלינו?

g i t t i t

New member
כלבים משוטטים, זלזול ואחריות

קראתי את הדברים בפורום ואכן קיבלנו תשובה פוליטית כסת"חית. אני בהחלט חושבת שכדאי לפנות לועדת ביקורת על מנת להבין האם אנחנו כגוף מקבל החלטות באסיפה יכולים להחליט על קנסות ועל הקמת ועדה שתביא את מסקנותיה והצעותיה לאסיפה. עניין הקקי ברחובות ובחצרות יפתר ברגע שבעלי הכלבים ילכו איתם קשורים, שכן אז אפשר 'לשלוט' במקום. לדעתי העניין הזה הוא חלק מהמכלול שנחמיה כתב עליו בעלון האחרון. י ש חוקים, יש הסכמות, יש טובת הכלל - ויש איש בעיניו יעשה (כלבים, רכבים חונים, הדיון שהתחיל היום עם הכניסה לרחבת המעון, פחי האשפה ועוד...) גתית

למעלה