כלבים זה עם מחורבן

כלבים זה עם מחורבן

אני שונאת כלבים!!! יותר ממה שאני שונאת את החורף. כוס אמוק!!! אני חוזרת מביצפר להנאתי ורואה את הכלב המותק זאב הזה בן חצי שנה בקושי מסתובב אבוד, אז באתי ללטף אותו והוא עוקב אחריי, עוקב עוקב עוקב, אחרי 10 דקות הייתי בבית, ולא היה לי הלב להשאיר אותו בחוץ אז הכנסתי אותו פנימה. לקחתי אותו אח``כ לטיול ואז כלב מסורס ניסה לעלות עליו ו... המממ... לזווגו. בכל מקרה, זה נגמר בזה שתפסתי את הכלב וסידרתי לו את הרצועה, לקחתי אותו לסביבה שבה מצאתי אותו והוא רץ אליו הביתה, בכניסה היה מים ודוגלי, אבל הוא לא הסכים לעלות במדרגות, אז השארתי אותו שם, ואז הוא התחיל לעקוב אחריי!!! ועכשיו הוא ישן פה מתחתיי, מתחת למחשב. כלבים סאקס! יותר מהחורף!

מוסר השכל:

אסור ללטף כלבים שלא מכירים. יש לי ידידה שבאה פעם ללטף כלב, וקצת סגרה עליו מכל הצדדים, יענו ראיתי במבט של הכלב שהוא מחפש דרכי מילוט מהידיים הפולשניות שלה ושהוא מתחיל לאבד סבלנות... ואז ברגע שהיא ממש נגעה בו הוא פשוט תקף- קפץ עליה כלפי מעלה עם מלתעות פתוחות ומלא נביחות קטועות ו-אני לא צוחק!- כיוון לה לצוואר. מזלה שיש לה אינסטיקטים מספיק מהירים שהיא ברחה ממנו, אבל תוך כדי שהיא הולכת צעד אחורה והוא נוחת חזרה הוא קפץ שוב עוד יותר גבוה וכמעט השיג אותה שוב... אח``כ הוא פשוט ברח ברוגע...... כלבים עם מוזר אכן כך.. בכל מקרה, אני מקוה שלכלב שאת מצאת אין בעיות נפשיות כלשהן... הוא פשוט מחפש בית חם. בשביל זה יש את ``צער בעלי חיים``, את יכולה לקחת אותו לשם. אם זה יותר מידי השקעה לדעתך ביחס לפשוט להחזיק אותו אצלך - אז מה טוב! פשוט תאמצי אותו... וכלבי זאב הם נאמנים תמיד, אחלה כלבים!!! אני מת עליהם חבל שאין לי אחד (אני לא מבקש את שלך- פשוט אין לי מקום פה בבית עם כל הגרבילים)... פושע.

themeandi83

New member
יש עוד מוסר השכל

וזה שלכלבים יש יכולת היפנוטית שגורמת לנו לרצות ללטף אותם! וזה חמור נורא ,אולי אפילו יש להם את היכולת לקרוא את המחשבות שלנו... ואולי אפילו אין לנו מחשבות אמיתיות וכל מה שאנחנו חושבים זה בעצם הכלב שלנו מכניס לנו לראש... והם רוצים להשתלט על העולם!!!!!!!!! או שלא וסתם אסור ללטף כלבים שלא מכירים! וד``כ עם את יושבת עם הכלב תנסי ללטף אותו עם הרגלים זה נורא מחמם ,במיוחד אם אין לך גרביים וקר לך. ``די לאלימות``

כלב תמיד

יהיה נאמן, לא משנה מה. אנשים לא. הכלב שלי יותר נאמן מכמה אנשים שאני מכירה. כלבים זה עם מקסים. צריך ללמוד מהם כמה דברים. (ותפסיקו עם הראש הכחול שלכם כי לא לזה התכוונתי!!!)

Black Star

New member
ראש כחול?

אפילו עכשו, אחרי שקראתי שרשמת שאמור להיות לנו ראש כחול בקשר למשהו, לא הבנתי למה התכוונת. כנראה שלמישהי אחרת יש קצת ראש כחול :)

Black Star

New member
צער בעלי חיים זו לא אופציה!!!

ממש חבל על כלב קטן ומקסים שיילך למכלאה, שעם כל הרצון הטוב של אנשים שם- לא יוכלו לטפל בו מי יודע מה טוב שם. תן לה לאמץ אותו ואל תכניס לה רעיונות אחרים לראש :) אחחח כמה שאני מתה על כלבים. יעל. Immerse your soul in love --

פלומפי

New member
כלב היא החיה הנאמנה ביותר

ועד כמה שזה נשמע קלישאי זה נכון. אבל לא היה לך לב...ועכשיו הוא עוקב אחריך...ממש לרחם עליך!

רותם ג

New member
נו אז מה זבובים זה עם יותר מחורבן!

אני בכלל אומרת שצריך לעשות שואה לזבובים....יווו איזה עצבים איתם (אני סופרת עד 10 ..לא עוזר) הם חארה של עם בכלל הזבובות בהריון!!! הכי מפחידות למה שאתה מזיז ת`יד אז הן לא בורחות הא??? מוגש כחומר למחשבה מאת רותם

e-shfiyut

New member
לא לימדו אותך שהיית קטנה...

לא מאכילים חיות כי אז אי-אפשר להפטר מהם.... הוכחת את זה ולכולנו מוסר השכל מגניב...

למעלה