כלבים ושמפו

אקווס

New member
כלבים ושמפו

ברשותי כלב קוקר ספניאל. עד היום אנחנו נוהגים לרחוץ אותו בשמפו אמריקאי אל תשאלו למה גם אני מחפש תשובות. האם יש תחליף מומלץ ישראלי? האם יש צורך אמיתי בשמפו לכלבים? תודה לבעלי העצות...

מייקלס

New member
הבעיה היא,

שבארץ כל אחד יכול לייצר שמפו ולשווק, ללא שום פיקוח. כעיקרון הבקבוק יכול להכיל סבון כלים ונפט, עם מדבקה של שמפו כלבים. אני באופן אישי בדרך כלל ממליצה לקנות שמפו תוצרת חוץ של חברה ידועה, או להשתמש באל-סבון של תינוקות הנמצא תחת פיקוח משרד הבריאות. בכל מקרה, לא מומלץ לרחוץ כלבים יותר מידי, רק כשממש ממש אין ברירה. רחצה עודפת מזיקה לפרווה ולעור, ומסירה את שיכבת השומן הטיבעית של העור.

אמרלין

New member
אנחנו משתמשים בשמפו לתינוקות

גם הריח יותר טוב, גם יותר זול, גם יש תווית ש"לא צורב בעיניים ". אנו "חופפים" את הכלבים בערך פעם בחודש, כשהם מסריחים בעיננינו...

feisa

New member
כשהייתי בארה"ב לפני 12 שנים

ושהיתי בבית גידול מאד ידוע התברר לי שהם רוחצים את הכלבים שלהם באג'קס לכלים. ושם מדובר בכלבים שרחצו כל שבוע כי כל סוף שבוע הם הלכו לתערוכות. בארץ מצאתי שהפלמוליב לכלים עושה עבודה מצויינת.

שמפו לכלבים

עניינית - חומציות העור של הכלב שונה מזו של האדם לכן רצוי ומומלץ להשתמש בשמפו המיועד לכלבים. נכון הדבר שאם משתשים בשמפו של בני אדם אזי עדיף שמפו אל סבון דבר נוסף - הינו ששמפו שאינו מתאים לכלבים עשוי לייבש את העור ליצור פריחה וסימני אדמומית. יתרון נוסף הינו שמפו המתאים להדברת פרעושים וקרציות - כפעולה מניעתית. מאיה עטיה- מאלפת כלבים

למעלה