כלבים בפנסיון

BellA עלמה

New member
כלבים בפנסיון

לפני שבוע Angie שלי הייתה3 ימים באיזה פנסיון ביתי (ללא כלובים) יום אחרי שחזרה שמתי לב שיש להדם כרוש על קצה האוזן (ברור שקיבלה נשיכה) ודלקת בעין. מה שהכעיס אותי זה שבעלת הפנסיון לא אמרה כלום. ששאלנו אותה איך אינג'י התנהגה היא אמרה שהכל היה סבבה . בלי בעיות עכשיו אני מחפשת פנסיון אחר באזור רעננה , כפר סבא , הרצליה שמעתי שיש מקום בתל מונד זה נכון? (בתמונה הבייבי שלי משחקת עם החברה שלה בפארק ציבורי)

Mטריפה

New member
חוות הכלבים - כפר הס ../images/Emo18.gif

אני מדברת מנסיוני האישי והמצער - אם יש משהו שאני מצטערת עליו זה ששמתי את כלבי האהוב בפנסיון הנורא הזה בפרט ופנסיונים בכלל - הכלב חזר אחרי שלושה ימים מטונף צמא ורעב, צרוד ברמה זוועתית (כנראה מבכי ויללות), מדוכא ונוטר טינה על הנטישה האכזרית עוד דבר - כשהשארתי אותו שם פרצתי בבכי (קשורה אליו מאוד) והאחראית שם לא גילתה טיפת רגישות וצעקה שאם זה קשה לי להשאיר אותו אז עדיף שסנתלק משם ואנחנו לא מתאימים לתנאי המקום שמו להם שם בחדר גיגית מרופטת (מיטה כביכול) אפילו לא טרחו להתריע שהם לא מספקים שמיכה או מזרון כדי שאני אוכל להביא מביתי. זוועההההההההההההההההההההההההההההה פעם ראשונה ואחרונה שאני מתקרבת לפנסיונים.

BellA עלמה

New member
אחד הוטרינרים באזור רעננה

המליצו אלהם אולי כדאי לעשות שירשור פנסיונים לפי אזורים

tally3000

New member
תלוי בפנסיון

תלוי באנשים המנהלים את הפנסיון,צוות העובדים,התנאים הקיימים (נקיון,מספר טיולים/יציאות לחצר),פעילות,תשומת לב וכו'.. פנסיון יכול להיות חוויה אדירה לכלב. הכלב שלי שהה בפנסיון 3 שבועות ברציפות כשאני ביקרתי אותו כל יומיים בערך. הוא תמיד היה שמח,תמיד שיחק,תמיד עם זנב למעלה,היה לו ממש טוב שם וראו את זה. השהיה בפנסיון מאד עוזרת במקרים מסוימים של כלבים תלותיים,כלבים הסובלים של חרדת נטישה (ברמה מסוימת). הנתק וההתמודדות העצמית שלהם עם המצב מאד תורמת להתפתחות שלהם. מאד שכיח שכלבים לא יאכלו ביום-יומיים הראשונים בפנסיון ואפילו ביום שהם חוזרים הביתה. מנהל הפנסיון צריך לדעת מזה ולעקוב אחר הכלב. בחזרה הביתה מהפנסיון,ישנה תקופת התאקלמות מחודשת בבית,תקופה שיכולה להמשך כמה ימים. בימים האלה הכלב נראה מעט עייף,מעט "מדוכא", הדבר לא מצביע על שום יחס לא הולם שקיבל בפנסיון,אלא,כמו שכתבתי - תקופת הסתגלות לשגרת היום החדשה שלו. בבחירת פנסיון מאד חשוב לקבל המלצות מלקוחות קיימים,מכרים,וכמובן-לא לזלזל אפילו לשניה בתחושת הבטן. אם היחס לבעלי הכלבים לא טוב,גם היחס לכלבים יהיה זהה. לשאול את הצוות הרבה שאלות,גם ככה תוכלו לקבל מידע על הפנסיון ושגרת היום וגם זהו מדד לסבלנות הצוות לגביכם ולגבי שאלותיכם.

למעלה