כלבוטק חכמים על קטנים - חשוב לקרוא

saba saba

New member
כלבוטק חכמים על קטנים - חשוב לקרוא

מר גינת וחברי התוכנית המהוללת אני תוהה לאן נעלמה התוכנית כלבוטק שחשפה שחיתויות שהטרידו את כולנו. קשה לי שלא לקשר בין העובדה שהינך עורך 'ידיעות אחרונות' לבין הרצון שלך להישאר ביחסים תקינים עם חברות וארגונים מושחתים ושמשפיעים על חיי כולנו. יופי, חשפת גנב מזוזות קשה יום בן 80 והשפלת אותו עד יומו האחרון למרות שהשיב את מה שגנב. נהדר, חשפת את ה"קניון" המזוייף ש"עובד על הציבור" .... מר גינת, אף תמים לא הולך לשם, אלא אנשים מהשכבה הבינונית ומטה שרוצים ללבוש מותג כדי להיראות לרגע כמו אנשי השכונה בה אתה גר. (עשית לו פירסומת נהדרת אגב) מעניין איך תתמודד עם זה ש"המניפולטור" שלך הוא אח של ח"כ ושר לשעבר... הרי כל חנות בתחנה המרכזית בת"א עובדת באותה שיטה, רד לעם ותראה... הפכת את התוכנית עטורת השבחים שלך לתוכנית פתטית שמטרתה השפלה של אזרחים קטנים (בסדר, הם פושעים, אין ספק.. ) אך כל זאת תוך התעלמות משחיתויות אמיתיות שמעניינות ולוקחות חלק בחייהם של הציבור כולו. צא וראה מהי טלוויזיה אצל עמיתיך אילנה דיין, גיא מרוז, אורלי וילנאי שמסתכנים בשמם ואף יותר בכדי לחשוף שחיתויות אמת של מונופולים ושל ארגונים בהם האזרח הקטן לא מסוגל להילחם. לא, לא מעניין אותי עוד רב חרמן ועוד קוראת בקלפים שרלטנית שלא הצליחה לחזות את המוות של הלקוח שלה. אתה לוקח סיפורים פרובינציאליים המוכרים למרבית אנשים החיים שם וחושף אותם לציבור כולו.. זה ניצול כוח המדיה ולא עיתונות אמיתית. וקטונתי מלספר לעורך 'ידיעות אחרונות'. עיתונות מהי הטלוויזיה והמעמד שלך מעניקים לך כוח לעקור יערות אבל אתה בקושי מנקש עשבים. חבל [email protected]

באיו

New member
נכון ולא נכון

מצד אחד- אני מאוד אוהבת את התוכנית, נכון שבגלל הפוליטיקה היום היא לא מה שהיא הייתה פעם אבל עכשיו היא מראה ששחיתות לא מתרחשת רק בגדול אלא גם מנת חלקם של האנשים הקטנים- ממש פה מתחת לאף... מצד שני- לפני זמן רב פניתי לכלבוטק עם תלונה אמיתית על רופא מהפנט שמרמה לקוחות- כולל אותי. הרופא המהולל טוען לרפא השמנה בעזרת היפנוזה. הגעתי לטיפול אצלו במגדלי התאומים ולא רק שלא רזיתי אלא אפילו השמנתי, אך הוא והמזכירה *&^%$#@! שלו כמובן טענו שהבעיה היא בי וסרבו להחזיר את הכסף. החוזה שהוא מחתים את לקוחותיו אינו חוקי ואף פיקססתי להם אותו. כל ההתנהלות של העסק שלו היא שקרית ומזוייפת... ממערכת כלבוטק אפילו לא טרחו לחזור אליי. אכזבה.

adilulu

New member
נסחפת לגמריי !!!!!!!!!!!!!!!!

אם אנו לא נעצור את הגנבים הקטנים כמו שכתבת בטח ובטח הם יהפכו לגנבים גדולים הרבה יותר. אם כל הכבוד לזקן בן ה-80 שגנב את המזוזות זה קרה פעם אחר פעם ... לא סתם ... ואם זה לא היה מופיע בכלבוטק זה בטח היה ממשיך עוד לגנוב מזוזות. לגבי התוכניות האחרות.. תעשי לי טובה. אילנה דיין בתוכניות קודמות שלה.. הזכירה איזה מישהו ויום לאחר השידור הוא פשוט התאבד אז לכל אחד יש הקיצוניות שלה. .... באופן כללי.... כל תוכנית והפלוסים והמינוסים שלה.. מי שגונב צריך גם לגנוב נכון, אין מה לעשות... לגבי התוכנית - זו תוכנית נהדרת.... תופסים פה גם קטנים וגם גדולים.. ולמה . כי האזרחים שפונים לגורמים אחרים כמו משטרה וכו' על מנת להגיש תלונה לגבי משהו . בגלל שזה רק עניין קטן ולא גנבה גדולה לא מתייחסים אליהם כלל. אז הם פונים לתוכנית כלבוטק כי לפחות שם יעזרו להם לעצור את הגניבות הקטנות האלו. שוב אין פה עניין של מעמדות או פוליטיקה או כל דבר אחר, גם אני אדם מהשורה שמרוויחה משכורת מינימום וקונה "מוטגים" כי הם זולים יותר. אבל שבעל חנות יחליף את התג בשביל להגיד זה ורסצה או מישהו אחר.. זה לא יפה גם הוא צריך להיות ישר ולהציג סחורה נכונה. גם ככה וגם ככה אנשים יקנו את זה כי זול, הם הריי הגיעו לקנות את זה ככה כי זה זול.. אז בבקשה.. תחזרי בך ואל תרחמי על "מסכנים" כי מי שגונבים ממנו את רכושו הפרטי הרבה יותר נפגע מהפוגע. יום טוב לך מישהי שהתלוננה לרשויות ואף אחד לא עשה כלום.

saba saba

New member
לא נסחפתי כלל

שלום לך "מישהי שהתלוננה לרשויות ואף אחד לא עשה כלום" סיכמת במשפט אחד את מה שאני ניסיתי לומר לא ריחמתי על "מסכנים", ריחמתי על כלבוטק ועל מה שנהיה ממנה. אני לא צריך תוכנית שתתפוס את יוסי אדרי שמוכר מותגים מזוייפים ואת שמואל הזקן שגונב מזוזות. אני צריך תוכנית שתכה על שולחנה של המשטרה/רשויות לשאול מדוע היא לא עושה דבר בנדון. כשאנחנו לא יכולים לסמוך על הרשויות שלנו שאינן מושחתות ונגועות בפשיעה, למה לנו להיטפל לאנשים קטנים שפועלים באותה צורה? אני אומר לך למה: מכיוון שכלבוטק כמו חברו אמנון לוי מחפשים את הקוריוזים, את הסקסיזם, את הלכלוך הפיקנטי, את הצילום בסתר, את השפלת האשים ולא חלילה עוד בירוקרטיית מדינה משעממת שתעביר את הצופים לערוץ אחר. זה מה שמפריע לי רפי גינת איבד קצת את הגבול בין "בשידור חוקר" המצויינת לבין כלבוטק. יש עשרות אלפי נוכלים במדינה, 3 מהם "מקבלים במה" במקרה הטוב אחת לשבוע. יש רק כמה עשרות רשויות במדינה ואותן אף אחד לא שואל שאלות קשות. האדם שהתאבד הוא מהנדס מע"צ והכתבה שודרה ביומן השבוע ע"י הכתב כרמל לוצאטי מחדשות ערוץ 2 ולא אצל אילנה דיין. (לא שזה משנה, זו הייתה עיתונות נוקבת וחשובה בלי קשר כמובן לתוצאות הקשות) לעניין המותגים: אל תהיי נאיבית, מותג זה דימוי עצמי בלבד. אם את הולכת עם ורסאצ'ה, את מרגישה ורסאצ'ה אם את הולכת חיקוי של ורסאצ'ה ואת חושבת ורסאצ'ה אמיתי, את גם מרגישה ורסאצ'ה. אם אותו יוסי אדרי יגיד למישהי שהג'ינס נראה עליה "פצצת אטום" והוא משקר, אז הוא גם צריך להיתבע? אתמול רפי גינת עשה פירסומת מעולה ליוסי אדרי והוא הציג זאת כ"מגן הציבור מפני הקומבינטור" - בולשיט הרי כל הקליינטים של יוסי אדרי הם קומבינטורים כמוך וכמוני שרוצים להשיג יותר בפחות מחיר. הרי המכירות שלו רק יעלו מעתה כי הוא לא פשע יותר מכל מוכר דיסקים צרובים בתחנה המרכזית. אגב, אם אני אצייר בדיוק רב את המונה-ליזה ואמכור כציור שלי - זה חוקי? ואת פו הדוב....?

בעניין המונה ליזה

זה חוקי מהטעם הפשוט, שזכות יוצרים מתקיימת עד שבעים שנה מתום שנת מותו של היוצר (סעיף 5 (3) ו- (4) לפקודת זכות יוצרים), וליאונרדו דה וינצ'י מת לפני כחמש מאות שנה. אבל תנאי לחוקיות המכירה הוא, שלא תטעה, כלומר: שלא תטען שזה המקור או שזה ציור מקורי שלך, כך שיהיה ברור לקונה שזה חיקוי.

adilulu

New member
מה הקשר??

סלח לי אבל אתה פשוט נכנס לפינות שלא תצא מהם. כלבוטק לא אמורה לעשות את עבודת המשטרה ולהגיש לה הכל ככה נקי .. גם אם היא עושה זאת אין המשטרה ממשיכה לטפל כראוי. שתה כוס מים ותרגע !! לא יודעת על מה הכעס? האם אתה חבר של אדרי או משהו?? מה הקשר לפו הדב ולמונה ליזה?? ... סייג לחוכמה שתיקה ! ויום טוב שיהיה לך. :)

saba saba

New member
כעס?

ממש אין כעס זה פורום הבעת דעות, אני לא חבר של אדרי אבל האם את חברה של רפי גינת? מה הקשר לפו הדוב? סתם תהיתי אם לצייר את פו הדוב בחדרי ילדים עבור תשלום, זו גניבת זכויות כמו למכור ג'ינס עם שם של מותג... אבל ענו לי כבר שלא... אז הכל בסדר.

adilulu

New member
סבבה...

זה לא שזה כעס או מה.. פשוט זה היה נראה כאילו אתה כועס או משהו כזה... טוב... שיהיה יום טוב ...... יאלללללללה באיי עדי

saba saba

New member
IKEA

הכתבה של כלבוטק על איקאה הייתה מצויינת והחזירה את התוכנית למקומות אליהם היא צריכה לגשת לטעמי! שחיתויות ענק ולא דגי רקק. פשוט תחקיר מעולה כשאפשר לומר דברים טובים אז אומרים!

tornero

New member
בקשר לתוכנית של אתמול על יוסי אדרי

אני מכיר את הבנאדם מקרוב,אפילו מקרוב מאוד, אין אצלו שום דבר גנוב והמותגים שמדובר עליהם אלו ג'ינסים של המעצבת "עמית" שהיא קונה מיד שנייה ועושה עליהם עבודותצ ולכן יש שם ג'ינסים של "לי קופר" ושל "דיזל" וגם של "דולצ'ה גבאנה" אבל כל זה הוא קונה ממנה ויש לו קבלות על הכל, הכל! והג'ינס שמדובר עליו של סבוטאג' זה ג'ינס שבאמת עולה בחנות אלף ומשהו שקל וגם הוא מגיע ליוסי דרך המעצבת הצעירה "עמית"... אז רפי גינת אמר דברים שמי שלא מכיר את יוסי אדרי יאמין להם, אבל מי שכן מכיר יודע שזה בכלל לא נכון ושאין בוכטות של כסף ושבאמת האזרח הקטן זה האזרח שקונה אצלו במחירים סבירים של דברים משועתקים וזכותו של יוסי לדבר איך שהוא רוצה בבית שלו ולקלל ולצעוק ולהגיד מה שבא לו ולמכור באיזה צורה שבא לו... תודה.האזרח הקטן..

למעלה