כלבוטק - הרימו את הכפפה

אים יש לך תמיד כסף מזומן אתה

גדול . כולם ירויחו . בעל העסק לא ישלם עמלה אתה כמובן בנקמה. אבל מעטים האנשים שיש להם כסף מזומן בכיס , ולאיילו שיש אין זמן לשטויות להלחם בחברות האשראי

כלבוטק - הרימו את הכפפה

לפני חודשים מספר החלו כל חברות כרטיסי האשראי, ללא יוצא מן הכלל, לגבות דמי ניהול חודשיים בסך של כ-5.5 ש"ח עבור כל כרטיס אשראי שלקוח מחזיק ברשותו (כל חברת אשראי גובה סכום שונה). בנוסף, אם עסקה מסויימת משולמת בתשלומים (יותר מאחד), ייגבה סכום נוסף של כשקל אחד עבור כל עסקת תשלומים. אני אישית הבעתי מחאתי בכך שצמצמתי את היקף הפעילות שלי ב"ויזה" ומאז, חלק מהתשלומים אני משלם במזומן (אפשר גם בצ´ק אך זה אינו משתלם כל-כך). די אם נפחית את היקף התשלומים ב-350 ש"ח בחודש כדי "להעניש" את חברות כרטיסי האשראי הנ"ל. אני הפחתתי ביותר מ-2000 ש"ח. לדוגמה - ארנונה, חשמל,גז, טלפון - מרכז את הכל ומשלם בדואר ללא עמלה. נכון שההתעסקות קצת מטרידה אבל אם נשתוק ונשלב ידיים נשלם על כך בגדול. אמנם, החיוב החדש נעשה בהיתר ובהסכמת הפקידים המוסמכים אבל מדוע לא נקים קול זעקה ונאחד את מחזיקי הכרטיסים באשר הם?! יחד נוכל להשפיע. כלבוטק - הרימו את הכפפה.

אתה משלם בדואר ללא עמלה

לא כל אחד פרייר עובד חינם . גם הדואר יגע היום שיגבה עמלה , הם חדשים בכל נושא הגביות לכן הם עובדים חינם בתחום התשלומים . אבל זה לא לאורך זמן

תגובה לקרמר

ראשית, שנים רבות שהדואר אינו גובה עמלה אז למה כן לשלם עמלה בבנק? שנית, כרגע זו האלטרנטיבה הטובה ביותר. אם כולם היו משתפים פעולה אז עד שהדואר היה מחליט לקחת עמלה, חברות כרטיסי האשראי היו כבר מבטלות את עמלתן המעצבנת.

אני משלם בבנק . לא שווה לי

תמורת 3 שקל חיסכון ללכת לסניף הדואר ולעמוד בתור . כל אחד והחשבון שלו והחישוב שלו

אים אתה לא משלם בכרטיס אשרי

מרויח בזה רק בעל העסק . הוא לא משלם עמלה על העיסקה 3% . אני במקרים נדירים מקבל תשלום בכרטיס אשראי . אני תמיד מבקש צקים אחרת אשלם עמלה של 4% כי יש לי מגהץ . וזה הרבה כסף מיתוך אחוז הרווח של המוצר . שאני מוכר .

למעלה