כלבה פחדנית

shambi

New member
כלבה פחדנית

לללה יש סיפור ארוך עם חתולים: כשהיא קולטת אותם בזוית העין היא רודפת אחריהם כמו משוגעת, עד שהיא מגיעה אליהם סוף סוף.. החתול נעמד במקום [מפחד אולי] אבל היא, שרדפה אחריו, נעמדת אף היא במקום כך שנוצר מצב שללה והחתול נעמדים אחד מול השני ולא זזים.. אני מנסה לתפוס אותה ולהחזיר אותה לבית אבל כשהיא רואה אותי מתקרבת או מישהו אחר היא לא נותנת לנו להגיע אליה.. באיזור המלונה שלה [בחצר שלנו] מידי פעם באים חתולים ואפילו אוכלים לה מהאוכל [החצופים הקטנים האלה..] ואז מתחיל אותו סיפור: היא רודפת אחריהם, הם בורחים אבל בסוף שניהם נפגשים ונעמדים אחד מול השני.. הבעיה העקרית היא שללה פחדנית לא קטנה, וכמו שהבנתם היא מפחדת גם מחתולים! משחקת אותה קשוחה - רודפת אחריהם אבל בסוף לא עושה להם כלום. אל תבינו אותי לא נכון.. אני לא מצפה ממנה שתטרוף אותם או משהו, אבל לפעמים הם קופצים אליה וקרה פעם אחת שהיא נשרטה מהם. מה אני אמורה לעשות כדי שהיא תעזוב את החתולים בשקט והעיקר - מה עושים כדי שלא תפחד כל כך..?

dark spy

New member
לפי דעתי אולי זה יעזור:

כשאת רואה חתול לידה והיא מסתכלת תצעקי עליו ותתחילי לרדוף אחריו, אולי היא תראה שאת מפחידה את החתולים ותבין שגם היא יכולה

be_roo

New member
זה עלול רק לעודד אותה

לפי התיאור הכלבה פשוט נהנית לשחק עם "צעצוע" שבורח ממנה. הצטרפות למשחק עלולה להגביר את ההתלהבות שלה. יש לקשור אותה לרצועה, לקחת קצת אוכל שהיא אוהבת, להמתין שחתול יעבור. אם היא מזנקת אחריו, צעקה חזקה "לא" ופשוט להתחיל ללכת לכיוון אחר. ברגע שהיא מאבדת עניין, ללעוד, לתת צ'ופר, וכו'. זה על רגל אחת ומאוד כללי. עדיף בהרבה לפנות למאלף, כי כאן באמת יש המון ניואנסים שקשה להעביר בכתב.

dark spy

New member
היתכוונתי איך לפתור את הבעיה של

הפחד ולא המשחק עצמו

be_roo

New member
הפחד הוא דווקא בריא ../images/Emo13.gif

במקרה זה. היא נהנית לרדוף אחרי החתול, אך אין לה שום כוונה לפגוע בו. עדיף שישארו כך ב-stand off מאשר היא תנסה לסיים את המלאכה ולהכנס עם החתול לעימות פיזי של ממש.

bilbolim

New member
לא ממש קשור...

פשם הכלב שלי (פינצר) מצא בחצר תרגול הודו (זה במושב לכן) אז הוא התחיל לרדוף אחרי התרנגול שגדול ממנו כמו משוגע והם רצו ככה במעגלים.

dark spy

New member
זה לא רק במושבים!

פעם ירדתי לחניה בבית הקודם (באמצע חיפה) וראיתי שם תרנגול הודו

kerengl

New member
איך מגיעים אליך?../images/Emo101.gif

הי האם אתה יכול לפרט איך אפשר להגיע אליך, מפני שיש לי כלבה שברצונ למסור?

dark spy

New member
ברור שאני יכול

או שתכנס לאתר ויש בצד שמאל כפתור "כתבו לי" אז תלחץ ותפתח התוכנת מייל שלך ואז תכתוב פרטים על הכלב, תמונה וכו'... או שתלחץ פה או שתעתיק את הכתובת הזו: [email protected] לתוכנת הדואר ובכל מקרה כתוב על הכלב, צרף תמונה... ואם אין לך אי מייל 83032014 הוא מספר האיי סי שלי ואם גם איי סי קיו אין לך אז שים את ההודעה פה (ותכתוב שאתה רוצה שאני אפרסם)

dark spy

New member
שכחתי שגם הפה השני יקושר

בכל מקרה הכוונה הייתה כאן בפורום

למעלה