כלבה מתגעגעת

Airbag

New member
כלבה מתגעגעת

אני עומדת לנסוע לשלושה שבועות בקיץ. הכלבה שלי, בת שנה וחצי, נשארת עם ההורים שלי(אני גרה בבית) שיטפלו בה יפה מאוד, אבל עדיין יהיה חסר לה אותי, אני ישנה איתה במיטה ומפנקת אותה כל היום. אני מפחדת שהיא תיכנס לדיכאון ותעלב ממני, וכשאני אחזור היא תפחד להתקרב אליי בחזרה. בקיץ שעבר, כשהיא הייתה אצלנו רק 3 חודשים, נסעתי לשבועיים, וגם שמנו אותה בפנסיון(בבית הגידול שלה, עם אנשים וכלבים מוכרים לה) וכשחזרתי היא הייתה מאוד מרוחקת, רק לאחרונה חזרנו להיות כמו פעם... התופעה מוכרת למישהו? יש משהו לעשות? אולי היא כבר יודעת מהפעם הקודמת שאני תמיד חוזרת בסוף... תודה מראש!

matansolomon

New member
שלום לך...

יש לי 3 כלבים שישנים איתי כל לילה ונעלצתי להפרד מהם גם ל-3 שבועות בחופש הגדול הקודם. בכל מקרה בין להיות בפנסיון לכלבים לבין להיות בבית עם אנשים שהיא מכירה זה שונה לגמרי, חוץ מזה שהיא גם יותר בוגרת! אני חושב שהשנה לא תהיה את הבעיה שהייתה לך שנה שעברה, ושהיא תגעגעה אליך, אבל שתחזרי היא תקפוץ עליך כמו אני לא יודע מה...

be_roo

New member
מאחר ויש קצת זמן עד לנסיעה

אפשר להתחיל להרגיל אותה לחסרונך. להקטין מעט את האינטנסיביות ביחסים שלכם. לא להתעלם ממנה אבל לאט לאט להרגיל אותה לבלות איתך פחות. פחות לישון במיטה שלך, פחות להיות איתך כל זמן שאת בבית.

למעלה