כלבה למסירה

26118772

New member
כלבה למסירה

בלית ברירה אני נאלצת למסור את הכלבה שלי בת 3.5 שנים.
לא מסתדרתי עם התינוק, אנחנו לאחר אילוף, רפואה אלטרנטיבית, כדורים ועוד ניסינו כבר את הכל...
הכלבה מתאימה לבית בלי ילדים, עדיפות לאנשים מבוגרים עם חצר ( לא חובה חצר )...
(טלפון ינתן במסר פרטי)
תודה
ליאת

marx04

New member
מספר עצות והמלצות

שלום ליאת,

1. עליך לקחת בחשבון שיש הרבה מאד כלבים בלתי רצויים למסירה - גם של אנשים פרטיים וגם מעמותות מצילות כלבים, מכלאות רשותיות וכיו"ב.
לכן לא יהיה קל למצוא מי שירצה לאמץ את הכלבה שלך, אם בכלל.
ניתן לפרסם את הכלבה למסירה באתרים כמו יד2, הומלס, WINWIN, אגורה ועוד.
רצוי לתאר מדוע את רוצה למסור את הכלבה - מדוע היה צורך באילוף (שלא הצליח), בכדורים, ברפואה אלטרנטיבית וכו'. האם הכלבה היפראקטיבית ? הורסת את הבית ? מכרסמת דלתות ורהיטים ? נושכת ? נובחת בלי סוף?
כל זה מידע רלבנטי למי שישקול לאמץ את הכלבה.

2. האם שקלתם לנסות אבחון אצל מטפל התנהגותי ?
יש הרבה מאד מטפלים התנהגותיים ומאלפים טובים, שיוכלו לנסות לאבחן את הכלבה ואולי למצוא פתרונות לבעיות שלכם איתה.
כך למשל, אולי כדאי לפנות אל אחד מהבאים/ות:
אבנר רז מכפר רות
איילה נאור
שושנה פורבס
גיא תיכון
יוסף טויטו
ועוד רבים וטובים.

בהצלחה,

אורי.

KallaGLP

New member
בנוסף למה שנכתב

סביר להניח שכלבה עם בעיות התנהגות כאלה תמצא את עצמה מהר מאוד זרוקה ברחוב.
אם אין שום אפשרות להשאיר את הכלבה, יש להסביר את הבעיות היטב למאמצים פוטנציאלים, שידעו מראש עם מה יהיה עליהם להתמודד ויחליטו אם זה בכלל מתאים להם. צריך לבדוק היטב את המאמצים עצמם ואת הרקורד והניסיון שלהם עם כלבים בכלל ועם כלבים בעייתיים בפרט. לא למסור לכל אחד, כי כאמור הכלבה עלולה לגמור רע מאוד.

26118772

New member
בהמשך להודעתי הראשונה

ניסינו גם אילוף התנהגותי.
האילוף , הכדורים והרפואה האלטרנטיבית הייתה במטרה להגיע למצב שהיא והתינוק ייחיו בייחד אבל זה לא ממש עבד.היא כנראה פשוט לא אוהבת ילדים. בעיה נוספת שיש לה היא תקיפה של גברים זרים.חשוב לציין שכאן האילוף די עזר.
ככה הכלבה ממש מקסימה, נאמנה ושומרת.
ידוע לי שיהיה קשה למצוא לה בית כשהיא כל כך מתוסבכת אבל אין לי בררה,התינוק כבר הולך והחיים בבית ממש נהיו כאוס.
אשמח לקבל את העזרה שלכם

תודה :)

למעלה