כלבה למסירה

lussi22

New member
כלבה למסירה

שלום חברים,

יש לנו כלבה בת שנתיים מהממת בשם בוני, אבל לצערי אנחנו לא מסוגלים להמשיך להחזיק אותה. בוני חכמה בטירוף ומצליחה לברוח מהחצר (לא משנה כמה אנחנו אוטמים אותה) ולכן היא עכשיו קשורה עם חבל ארוך וזה קורע לי את הלב.
יש לכם רעיונות למי אפשר למסור אותה? היא באמת מקסימה אבל עם הרבה מאוד אנרגיות וחייבת מרחב גדול. ממש חשוב לי שהיא תגיע למקום טוב
המון תודה

ANZ1

New member
גדר חשמלית לכלבים

אתם אוהבים אותה (זה כבר משהו שלא יהיה במקום אחר), היא מנסה לברוח, היא תעשה את זה גם בכל מקום אחר ויותר מהיום.
יש גדר חשמלית, פתרון פשוט , יעיל וזול.
חוט שמגדרים אותו מסביב לשטח שלכם, הכלבה הולכת עם קולר "חכם" מגדירים את מה שהקולר יעשה, בהתחלה בדרך כלל בעוצמה קצת חזקה כדי להפחיד את הכלבה, הוא רוטט, ומעביר זרם חשמלי נמוך ולא מסוכן, והכלבה לומדת לא להתקרב מטר מהגדר, אחרי כמה זמן אפשר להוריד את העוצמה לרק רטט, הכלבה תלמד לא להתקרב לגדר.
נכון, להרבה אנשים זה נראה בעיתי הפתרון הזה, אבל זה בעיקר פסיכולוגי, זה לא מסוכן לכלבה, זה לא עושה נזק, וזה יפתור את הבעיה.
ובעיקר, זה ישאיר את הכלבה בבית שלה, איתכם, כל בית אחר היא כנראה תהיה קשורה באופן קבוע ויותר אומללה.

גדר חשמלית בהחלט עושה נזק

היי, קוראים לי יסמין ואני עובדת כמאלפת כלבים.
בדיוק אתמול קיבלתי מקרה של לקוחה חדשה עם כלבה חרדתית שלא מוכנה לצאת לטיולים לאחר שחושמלה מגדר חשמלית.
ישנן פתרונות הומאניים יותר ומשפילים פחות עבור הכלבים האהובים שלנו.
מוזמנים לדבר איתי ונגיע לפתרון טוב יותר
אתר- [URL]http://yasmin-dogs.com[/URL]
פייסבוק- [URL]http://facebook/yasmindogtraining[/URL]

יסמין קאופמן - אילוף כלבים 0543162031

KallaGLP

New member
מסכימה עם הדברים מעליי.

לא רק שהיא תמצא את הדרך לברוח גם מבית אחר, אלא שיש גם סיכוי גדול שאם תצליח לברוח לפני שהספיקה ממש להיקשר לבעלים - היא לא תחזור ולעולם לא ימצאו אותה. האפשרות שהיא תסיים ברחוב או בצער בעלי חיים היא ממשית מאוד במקרה שלה. פרט לכך, יהיה קשה מאוד למצוא מישהו שיהיה מוכן לקחת על עצמו כלבה ברחנית.
אני חושבת שבמקרה שלכם עדיפות שיטות אילוף יותר שנויות במחלוקת על פני מסירה.

כמה מילים לגבי גדר חשמלית

ראשית, זה לא זול. במחיר של גדר חשמלית אפשר לדעתי לאטום את הגדר הקיימת אחת ולתמיד כמו שצריך (כולל ביטון לקרקע).

שנית, יש עם גדר חשמלית בעיה אחת עיקרית - שonce הכלבה כן עברה מבעד לחומת הכאב (וצריך לזכור שלא מדובר במחסום פיזי אלא רק בפולס חשמלי מהקולר החשמלי, אם הטריגר יהיה מספיק מפתה עבור הכלבה, למשל חתול - היא בהחלט עלולה לעבור מבעד לכאב הזה ולו כדי להגיע לטריגר. ואז מה? היא בחוץ, אבל לא מעזה לחזור הביתה חזרה. בעיה).

שלישית, והכי חשוב, כפי שציינו כבר מעליי: סביר מאוד להניח שהיא תמצא דרכים לברוח גם מהבית האחר, שאולי יהיה פחות מסור אליה. אולי היא תברח ולא תחזור, אולי תברח ותנסה לחזור הביתה, אליכם, אולי תברח ולאיש לא יהיה אכפת. כלבה ברחנית היא כלבה ברחנית. מכל מקום. עשו מאמץ ותדאגו לגדר טובה כמו שצריך. זה לא בשמים (תרתי משמע
).

למעלה