כלא 6 מתארחים בפורום! שרשור שאלות

kombinaizer

New member
../images/Emo41.gif אירוח כלא 6 בתפוז + הודעות ../images/Emo41.gif

אוקיי ביום שלישי כלא 6 באים להתארח בבלוג טיוי של תפוז
זאת ההזדמנות שלכם ושלנו לשאול אותם כל מה שרציתם לדעת על כלא 6, תפוז יעברו פה ויבחרו את רוב השאלות ( כל עוד הם לא שטותיות ולא חשובות) אני ממליץ לשאול שאלות לעניין ושיוציאו מידע שאנחנו לא יודעים על כלא
שזאת לא תהיה עוד כתבה בראש 1 שטותית אם שאלות כמו כמה אנשים יש בכלא 6 :| בכל מקרה זה תלוי בכם
כמה הודעות:
אני לא אהיה פה בימים שני שלישי בגלל טיול שנתי וכן אני אפסיד את האירוח בכל מקרה כנראה שעידו יחליף אותי זמנית
בלי בלאגנים הא?
שמתי לב שאנשים לא כותבים כותרת עניינית, נא לשים לב לזה (כותרת כמו כנסו וכאלה)
אני מאוד מקווה שמה שהיה פה היום עם הגיימבויז הוא חד פעמי, בכל מקרה במידה והעניינים נמשכים פה, אותם משתמשים יחסמו.
עד כאן, שבוע טוב

Segalovich

New member
השאלות שלי:

1. בהרכב אתם עובדים 3 אנשים ביחד. איזה דברים אתם יכולים להגיד שמשותפים לשלושתכם? עם זאת, עם איזה דברים אתם חוקים או שונים אחד מהשני? איך זה מתבטא בעבודת הצוות? 2. איתמר - שמעתי בהמון שירים / פריסטיילים שעשית למינהם כל פעם תזכורת שחוזרת על עצמה - "הצל זה אח שלי" - מה הסיבה שאתה נוהג בהמון שירים כל פעם להזכיר את זה? האם יש מאחורי זה תופעה בחיים שמטרידה אותך? מה הסיבה לתזכורת הזאת בכל השירים? 3. בדיסק הנוכחי יש 4 "קאברים" לשירים ישראליים. המון מהסינגלים שהוצאתם (אולי כמחציתם) הם קאברים, ופחות יצירה מקורית שלכם (לא פחות טובה). אני אומנם באופן אישי מאוד אוהב קאברים, אבל מה הסיבה לכך ש2 הסינגלים הראשונים היו לאו דווקא קאברים? האם עומד משהו מאחורי זה? ומה עמדתכם בנוגע לאנשים שלא ממש מתחברים או אוהבים קאברים? 4. הדיסק הנוכחי היה אמור לצאת כמה ימים לפני שיצא בפועל, כמה ימים לפני שהוא היה אמור לצאת יצאתם בהודעה שהוא נדחה ליום שישי. מה הייתה הסיבה לדחיה הפתאומית? האם יש קשר שבאותו היום גם יצא הדיסק של סאבלימינל, ורציתם מעין ליצור לקונה מן "עסקת חבילה" כאשר הולך לקנות את האלבום (לאנשים כמוני, למשל, שקנה את 2 הדיסקים באותו היום) 5. לאחר שהוצאתם את הסינגל "לא יכול" באו המון ביקורות ממעריצים של מאיר אריאל. לאחר מספר שבועות מיהרתם להוציא מעין "הודעת התנצלות", למה היה צריך להתנצל בכלל? והאם היו מעריצים שקיבלו את ההתנצלות והתלהמו פחות מאז? 6. בדיסק קיימים שיתופי פעולה רבים עם אומנים, מסוגים שונים. החל מפליטת כוכב נולד, שירה חן ועד ללהקת רוק כמו "אמסטף", עם איזה אמן או אמנים הכי נהניתם לעבוד? ועם זאת, עם איזה סגנון הייתם רוצים לתת דגש נוסף בעתיד? 7. שאלת השאלות - איך עד כה הדיסק הצליח למכור? האם היו בהתאם לציפיות או מעל/מתחת לציפיות? מה היו התגובות הנפוצות ששמעתם מאנשים עד כה? 8. אמיר - אתה ידוע כDJ מוצלח שמתקלט המון בג'י ספוט בעיקר. איזה תחביב אתה אוהב יותר, לעשות מוזיקה או לנגן מוזיקה? 9. אם לא הייתם ראפרים - לאיזה מקצוע כל אחד מכם היה הולך? 10. איזה עוד פרוייקטים מיוחדים צפויים לנו בעתיד? בגדר הדברים שאפשר לספר? סיקס אמר באחד הפעמים שהשיר האהוב עליו הוא שיר שייצא בעתיד. האם כבר ניתן לחשוף מהו ועם מי הוא מתבצע? 11. איזה אמנים אתם נוהגים לשמוע ביום יום? גם ישראליים וגם מהעולם. בנוסף, מי ההשראה של כל אחד מכם כאמן? ומי לדעתכם עושה את זה הכי טוב (חוץ מכם) בהיפ הופ הישראלי? 12. איתמר אמר בראיון מסויים בעיתון שהיה להופיע ב"פסטיגל" אם רק היו מציעים לו. האם יש דברים שמבחינכם זה קו אדום שאם היו מציעים לכם לעולם לא הייתם מסכימים? או שאם היו מציעים את "הסכום המתאים" הייתם מסכימים לכל דבר? (דוגמא - פרסומת לשוקו קרלו, כמו שעשה סאבלימינל) 13. עבדתם במשך המון שנים על הדיסק הראשון. איזה שינוי אתם חושבים שעברתם מהדיסק הראשון? האם אתם חושבים שעברתם תהליך מסויים? מה הסיבה, לדעתכם, שלקח להם הרבה פחות זמן לעשות את הדיסק השני ולא המון שנים כמו הדיסק הראשון? 14. אמרתם בראיון מסויים שאין לאף אחד מכם קשר ל"כלא 6" האמיתי. מדוע בכלל בחרתם דווקא לקרוא לכם על שמו של הכלא הצבאי המפורסם "כלא 6" אם אין לכם שום קשר אליו? מה מיוחד בכלא הספציפי הזה מבחינתכם, שהחלטתם ליצור מותג שלם על שמו? 15. מה היה סיפור המפגש של שלותכם? איך נפגשתם לראשונה והתחברתם בעצם אחד עם השני? 16. מתי כל אחד מכם ידע שהוא הולך להפוך את התחביב המוזיקלי שלו לעבודה שלו? ידוע לי כי איתמר כבר בימי התיכון היה ידוע כראפר בקרב חבריו, הוא גם עשה שיר למסיבת הסיום. מה לגבי השאר? מתי ראיתם את עצמכם כולם בתור ראפרים? 17. איך למעשה נוצר אצליכם שיר? האם זה נובע מהחלטה משותפת של שלושתכם לגבי נושא מסויים או שאחד מכם חושב על טקסט, ואז כולם מחליטים להצטרף ולדבר גם על אותו נושא? מה התהליך בגדול מהקטע שאתם מחליטים על שיר מסויים ועד הקטע של הביצוע וההחלטה מי יבצע איתכם את השיר אם בכלל? 18. אם כבר עסקנו בנושא של שיתופים, עם איזה אמנים הכי הייתם רוצים לשתף פעולה בעתיד? עם איזה אמנים אתם חושבים ששיתוף הפעולה ייצא הכי מעניין? אם אפשר - תתיחסו לאמנים ששרים וגם לראפרים אורחים (אפשר גם מחו"ל). 19. כל אמן שמוציא דיסק מסויים, וגם אתם - מוצא את עצמו ניתן להורדה מתוכנה באינטרנט. מה עמדתכם בנוגע לנושא השיתוף באינטרנט? האם אתם מסכימים עם אמנים אחרים שזה אולי דווקא יכול לקדם את האמן או שאתם מתנגדים לנושא בכל תוקף? האם לדעתכם השיתוף באינטרנט השפיע באופן ישיר ובצורה משמעותית על המכירות שלכם באינטרנט? מה דעתכם על אמנים שבוחרים לשתף את היצירות שלהם רק באינטרנט? 20. ולסיום - איך אפשר בלי השאלה הזאת. מה עמדתכם בנוגע למצב ההיפ הופ הישראלי בארץ באופן כללי? האם לדעתכם הוא במגמת ירידה או עליה? האם אתם חושבים שבצורה מסויימת כל ההיפ הופ הישראלי התמסחר? זה השאלות שלי - השקעתי
אשמח אם תענו לי על כמה שיותר שאלות באירוח. בכל מקרה - אני מת על האלבום שלכם. אחד האלבומים היותר איכותיים שיצאו לאחרונה בתחום ההיפ הופ הישראלי. שיהיה לכם המון בהצלחה. אור.

Hatotah1

New member
תשובות

יש הרבה שאלות שנענו כבר המון פעמים, אז אני אענה עליהם עכשיו ואתה תחליט אם תרצה לשאול אותן שוב: 2. אין לי פה תשובה ברורה, אבל לדעתי העניין הוא שהרבה אנשים מסתכלים על איתמר כ"האח של", ואני בטוח שהוא מעדיף שיקחו אותו בזכות עצמו, בזכות היצירה שלו ולא של אחיו. 11. היה כאן בפורום אשכול שכל אחד מחברי הלהקה כתב את המוסיקה האהובה עליו, אולי תרצה לראות שם. 14. אם אני לא טועה, השם כלא 6 נבחר מכיוון שבהתחלה הם היו 6 בהרכב. לאחר מכן 4 עזבו (והם היום "השבט" נדמה לי) ונשארו רק אמיר ועמית, שצרפו את איתמר לאחר זמן מה. 15. אמיר ועמית נפגשו במאד מאן, ומשם העניינים התגלגלו.

Segalovich

New member
עדיין התשובות שלך לא ברורות

לא מדוייקות גם, אני מחכה לשמוע את התשובות המלאות מהם

kombinaizer

New member
שאלות או לא להיות

1. אז עכשיו אחת ולתמיד, מי הרכיב את כלא 6 המקוריים? 2. מה יהיה הקליפ הבא שיצא מטעם כלא 6? 3. איך הגעתם לשיתוף פעולה עם אמסטפ וירמי קפלן? 4. האם לאחר שהתנסתם גם בדיסק ממוסחר וגם בדיסק פחות ממוסחר, איזה דיסק אתם חושבים להוציא הבא? 4. מה אתם מצפים מעצמכם? 5. מה אתם מצפים מהקהל הישראלי כלפייכם? 6. לעומת הדיסק הקודם, כמעט ולא היו שיתופי פעולה עם אנשים מרכזיים בהיפהופ הישראלי (בקודם, סאבלימינל, מומי לוי ומסיקה) וזה בהחלט הביא אתכם לסגנונות אחרים מהדיסק הקודם, על איזה "סגנון" של דיסק היה יותר כייף לעבוד?

אממ השאלה שלי:)

שאלה לאמיר:] אם אתה זוכר בפורים אז הופעתם בבצפר שלנו בנתניה.. אז הייתי בשורה ראשונה חח אם תחפושת של סנטה קלאוס והבאת לי לשיר במיקרופון
יש מצב שאתה זוכר אותי??:) נ.ב=>> אוררר
תהנה בטיולל:)

למעלה